Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

giorgos1111

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

giorgos1111's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα πρέπει άμεσα να εντάξουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, την απογραφή οικοδομοτεχνικού έργου. Είναι κάτι που ανακοινώθηκε, αλλά δεν προχώρησε.
  2. giorgos1111

    Νόμος 4495/2017

    Ευχαριστούμε πολύ, για άλλη μια φορά.
  3. giorgos1111

    Νόμος 4495/2017

    Και πάλι ευχαριστούμε θερμά!! Μήπως θα πρέπει στην περίπτωση γ’ της παραγράφου 2 του άρθρου 38 του ν. 4495/2017 να προστεθούν τα όσα αναφέρονται στην παράγραφο 14 και 15 του άρθρου 99 του νέου νόμου (Ν.4685/2020).
  4. giorgos1111

    Νόμος 4495/2017

    Ευχαριστούμε πολύ. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
  5. Ευχαριστώ πολύ. Πολύ καλή δουλειά!
  6. Σε φάση τελικής επεξεργασίας βρίσκεται το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορά στην Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου, όπως γίνεται γνωστό με έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Σταύρου Καλαφάτη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή. Ερώτηση σχετική είχε κατατεθεί από τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Νίκη Φούντα, η οποία ζητούσε να ενημερωθεί σε ποιο στάδιο βρίσκεται και γιατί καθυστερεί η εφαρμογή του θεσμού της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου και αν εισήχθη το ΠΔ προς επεξεργασία στο ΣτΕ. Η βουλευτής ζητούσε ακόμη να ενημερωθεί εάν έχουν εγκατασταθεί στο ΥΠΕΚΑ τα κεντρικά υπολογιστικά συστήματα της ταυτότητας κτιρίου. Ειδικά για το έργο «Σύστημα δημιουργίας και διαχείρισης ψηφιακής ταυτότητας κτιρίων», όπως αναφέρει ο κ. Καλαφάτης αυτό προχωρά με βάση τα χρονοδιαγράμματα. Σε αυτήν τη φάση, έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή του υλικού εξοπλισμού, η υλοποίηση του υποσυστήματος ηλεκτρονικής έκδοσης αδειών δόμησης, καθώς και το υποσύστημα διαχείρισης ελέγχων από τους ελεγκτές δόμησης και επίβλεψης από τις υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ. Μέσα στον επόμενο μήνα, προβλέπεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί και η πιλοτική εφαρμογή αυτών των υποσυστημάτων σε επιλεγμένες Υπηρεσίες Δόμησης σε όλη την επικράτεια, καθώς και στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ. Πηγή: Καθημερινή(http://www.kathimeri...ytothta-ktiriwn) Click here to view the είδηση
  7. Σε φάση τελικής επεξεργασίας βρίσκεται το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορά στην Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου, όπως γίνεται γνωστό με έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Σταύρου Καλαφάτη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή. Ερώτηση σχετική είχε κατατεθεί από τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Νίκη Φούντα, η οποία ζητούσε να ενημερωθεί σε ποιο στάδιο βρίσκεται και γιατί καθυστερεί η εφαρμογή του θεσμού της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου και αν εισήχθη το ΠΔ προς επεξεργασία στο ΣτΕ. Η βουλευτής ζητούσε ακόμη να ενημερωθεί εάν έχουν εγκατασταθεί στο ΥΠΕΚΑ τα κεντρικά υπολογιστικά συστήματα της ταυτότητας κτιρίου. Ειδικά για το έργο «Σύστημα δημιουργίας και διαχείρισης ψηφιακής ταυτότητας κτιρίων», όπως αναφέρει ο κ. Καλαφάτης αυτό προχωρά με βάση τα χρονοδιαγράμματα. Σε αυτήν τη φάση, έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή του υλικού εξοπλισμού, η υλοποίηση του υποσυστήματος ηλεκτρονικής έκδοσης αδειών δόμησης, καθώς και το υποσύστημα διαχείρισης ελέγχων από τους ελεγκτές δόμησης και επίβλεψης από τις υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ. Μέσα στον επόμενο μήνα, προβλέπεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί και η πιλοτική εφαρμογή αυτών των υποσυστημάτων σε επιλεγμένες Υπηρεσίες Δόμησης σε όλη την επικράτεια, καθώς και στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ. Πηγή: Καθημερινή (http://www.kathimerini.gr/758469/article/epikairothta/ellada/sto-teliko-stadio-to-sxedio-proedrikoy-diatagmatos-gia-thn-hlektronikh-taytothta-ktiriwn)
  8. Που βρίσκεται αυτό και δεν το βρίσκω? Μήπως κάνεις κάποιο λάθος?
  9. Σε απάντηση στον ssouanis για τον συνδιασμό της κατ. 4 με την κατ. 5 θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι το σύστημα προχωράει κανονικά και συνδιάζει αυτές τις δύο κατηγορίες σε αντίθεση με την παράλογη ερμηνεία της Εγκυκλίου 4. Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. yian
  10. Κάνοντας Download στο αρχείο που επισυνάπτεις κατεβαίνει το αρχείο :ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ Ν.4178 v.6.xls που δεν έχει τις τελευταίες αλλαγές της Version 8. Ευχαριστώ.
  11. Στο πινακάκι που υπολογίζει το πρόστιμο σε σχέση με τους τρόπους καταβλής (εφάπαξ, 30%) είναι λάθος ο υπολογισμός στην εφάπαξ καταβολή και στο 30%. Η έκπτωση εφαρμόζεται στο συνολικό ποσό (κελί Ε90) και όχι σε αυτό που μένει μετά την πληρωμή του παραβόλου (κελί Ε92). Επίσης εάν μπορείς βάλε τον περιορισμό στα 50,00 ευρώ για την μηνιαία δόση και στα 300,00 ευρώ για την εξαμηνιαία. Ευχαριστώ.
  12. Δεν υπολογίζει το μειωτικό συντελεστή 50% στο πεδίο <πρόστιμο βοηθητικών>.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.