Μετάβαση στο περιεχόμενο

fuunkyfish

Members
  • Περιεχόμενα

    50
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

fuunkyfish's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι όλα αυτά ισχύουν, όπως επίσης ότι δεν χρειάζεται και μηχανολογική μελέτη. Απλώς δεν μπορώ να βρω που αναφέρεται. Σ' ευχαριστώ όπως και να χει για την απάντηση.
  2. Καλησπέρα. Απ' όσο γνωρίζω για την έγκριση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην Πολεοδομία δεν απαιτείται μηχανολογική μελέτη. Ωστόσο, ψάχνοντας στις εγκυκλίους και τα ΦΕΚ που αφορούν την κινητή τηλεφωνία δεν είδα να αναφέρεται πουθενά. Γνωρίζει κανείς κάτι;
  3. Καλημέρα, ψάχνω να βρω νομοθεσία για beach bar, συγκεκριμένα πόσα μέτρα από τη θάλασσα μπορεί να ανοίξεις μια τέτοια επιχείρηση. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη νομοθεσία; Ευχαριστώ.
  4. Θα μου το στείλουν σπίτι; Αν σκεφτείς ότι είμαι στο ΤΕΕ απο το 2007 σαν να άργησαν λιγάκι δεν νομίζεις; Δεν ξέρω αν με καλύπτει η βεβαίωση μου ζητάνε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος...μάλλον πρέπει να πάω από εκεί.
  5. Καλημέρα! Όταν γραφόμαστε στο ΤΕΕ θεωρητικά παίρνουμε άδεια άσκησης επαγγέλματος. Αυτό σαν χαρτί είναι αυτή η βεβαίωση που μας δίνουν κάθε χρόνο ότι είμαστε γραμμένοι από την τάδε χρονιά με την τάδε ειδικότητα και έχουμε εξοφλήσει τις εισφορές μας πχ μέχρι το τέλος του 2010 ή είναι κάποιο άλλο χαρτί που δεν έχω πάρει ακόμα;
  6. @biui:Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αυτό που ρωτάς, αλλά έχε υπόψη σου ότι κάθε εταιρεία έχει τους της πίνακες και σου λέει θερμίδες που καλύπτει κάθε σώμα.
  7. @el04xxx Πριν 15 μέρες τα πήρα επιτόπου από τα κεντρικά στη Κολοκοτρώνη. Επίσης έχετε υπόψιν ότι υπάρχει το site http://www.tsmede.eu το οποίο έχει αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις παροχές του ΤΣΜΕΔΕ, καθώς και αναλυτικό κατάλογο των συμβεβλημένων ιατρών.
  8. Λοιπόν ρώτησα στο τσμεδε όπου ούτε και αυτοί ξέρουν πολλά. Δεν μπορούν να σου απαντήσουν με νούμερα, σου λένε απλώς ότι θα ισχύει η ανταποδοτική σύνταξη, ό,τι έδωσες θα πάρεις... Βέβαια όταν πάρεις σύνταξη άντε να ξέρεις τι θα ισχύει. Οπότε επιλέγεις αν θες να τα δώσεις ή όχι και ο,τι προκύψει!
  9. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Νομίζω θα πάω και μια βόλτα από εκεί να δω τι θα μου πουν και ποιο το νόημα αυτής της οικειοθελούς πληρωμής! χαχαχα tpanag το σκέφτομαι με τις ιδανικές συνθήκες γιατί αν είναι να υπολογίσω και παραμέτρους χαθήκαμε
  10. στα 35 ναι. ξέρει κανείς όμως ποιο είναι το όφελος που την πληρώνω από τα 24? αν είναι να πάω να το κόψω ρε παιδιά...
  11. σχετικά με την ειδική προσαύξηση εγώ την πληρώνω 2,5 χρόνια από τα 24. μπορεί κάποιος να μου πει τι επιπλέον κερδίζω από όλο αυτό από κάποιον που θα την πληρώσει πχ στα 30 του πρώτη φορά και ας υποθέσουμε ότι θα την πληρώνει μέχρι τα 65, γιατί απ' ό,τι έχω καταλάβει σε γενικές γραμμές αν την πληρώνεις για 35 χρόνια παίρνεις επιπλέον 1100€ σύνταξη. και κατα πόσο αυτό δεν μπορούν να έρθουν σε 20 χρόνια και να το καταργήσουν?
  12. εννοεί την ημερομηνία έναρξης. απλώς αν έχει κάνει πάνω από μια φορά έναρξη σου ζητάει την τελευταία. αν βρεις το χαρτί που έκανες έναρξη στη ΔΟΥ θα φαίνεται.
  13. οκ είμαι λίγο ζαλισμένη λέει δεν έχουμε πρόβλημα ταυτοποίησης... κι εγώ κατάλαβα το ανάποδο....
  14. κι εμενα ακριβώς το ίδιο εμείς τώρα κάνουμε διορθωτική κι επιπλέον όλα είναι λάθος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.