Μετάβαση στο περιεχόμενο

miltos

Συντονιστής
 • Περιεχόμενα

  2.479
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  3

Φήμη στην κοινότητα

228 Εξαιρετική

Σχετικά miltos

 • Κατάταξη:
  Συντονιστής

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Τρίκαλα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

3.543 profile views
 1. Καλησπέρα, Παρακαλώ δες το θέμα "Τι κάνουμε πρακτικά με τους ΔΔΕ σε ΥΔΕ για βιομηχανία" που είναι πολύ σχετικό με το ερώτημά σου και αν χρειαστεί συνέχισε εκεί τη συζήτηση. Το παρόν κλειδώνεται και θα διαγραφει
 2. miltos

  Περί νέας ΥΔΕ

  Δεν αντιμετωπίζεται από το 384 η περίπτωση διακοπής του ουδετέρου, ούτε ορίζεται ανώτερη τιμή για την αντίσταση γείωσης της εγκατάστασης.
 3. Τα Liycy χρησιμοποιούνται επίσης σε κυκλώματα ισχύος, πχ στην έξοδο ενός ρυθμιστή στροφών για μείωση του εκπεμπόμενου θορύβου (με γείωση του μπλεντάζ και στα δύο άκρα)
 4. Πάτα το κουμπί "Χρήση Πλήρους Επεξεργαστή Κειμένου" που βρίσκεται δίπλα από το κουμπί απάντηση. Από εκεί θα έχεις τη δυνατότητα να επισυνάψεις αρχείο.
 5. Δεν γνωρίζω (δεν πρόλαβα να ψάξω επαρκώς) τι ακριβώς σημαίνουν οι πιστοποιήσεις που δίνει. Δες στο κάτω μέρος των ακόλουθων συνδέσμων τα "Approved by" για μία τρίοδη ηλεκτροκίνητη: http://web.cimberio.it/index.php/figura/619?subcategoria_id=74926 για μια κοινή σφαιρική βάνα: http://web.cimberio.it/index.php/figura/50?subcategoria_id=41693
 6. Καλησπέρα, γνωρίζετε κάποια τρίοδη ηλεκτροβάνα μικρής διατομής (1/2") με πιστοποίηση για πόσιμο νερό?
 7. Δεν είναι αδύνατο να γίνει με άλλες οδεύσεις, αλλά βολεύει η όδευση μέσω άλλων ιδιοκτησιών. Σαφώς υπάρχουν μειονεκτήματα με την όδευση από άλλες ιδιοκτησίες, αλλά δε νομίζω κάποιο από αυτά να την καθιστά απαγορευτική
 8. Καλημέρα, Δεν αναφέρομαι σε κοινόχρηστα τμήματα. Ίσως σας μπέρδεψε ότι αναφέρθηκα σε σωληνώσεις θέρμανσης. Κάθε διαμέρισμα έχει το δικό του σύστημα θέρμανσης, με τη μονάδα παραγωγής εγκατεστημένη στον ακάλυπτο, το υπόγειο, ή το δώμα.
 9. Το κυριότερο πρόσμικτο είναι ο υπερρευστοποιητής αν δεν κάνω λάθος... Έχω γεμίσει πισίνα πριν οποιαδήποτε καθολική στεγανοποίηση (είχαν επισκευαστεί μόνο οι φουρκέτες) και το υγρασιόμετρο στην έξω πλευρά κάποιων τοιχίων, όπου υπήρχε πρόσβαση, έδειχνε ίδιες τιμές με αυτές πριν το γέμισμα, που ήταν ίδιες και με οποιοδήποτε σκυροδέμα στο ίδιο εργοτάξιο.
 10. Καλησπέρα, υπάρχει κάποια διάταξη που να απαγορεύει οι (κυρίως κατακόρυφες) σωληνώσεις θέρμανσης και ύδρευσης να διέρχονται από άλλες ιδιοκτησίες? Δηλαδή για το διαμέρισμα πχ Γ1, οι σωληνώσεις να ανεβαίνουν μέσα από τα Α1 και Β1. Ομοίως για τυχόν καλώδια εντολών και επικοινωνίας.
 11. Εννοείς SMA φαντάζομαι. Με 2 mppt, έτσι?
 12. Στο πρώτο post ρωτάς αν είναι θέμα υπέρτασης ή υπότασης. Τώρα πως προέκυψε η απόδειξη για την κακή ποιότητα του δικτύου της ΔΕΗ? Επίσης, από τις τόσες ερωτήσεις που σου γίνανε δεν απάντησες ουσιωδώς σε καμία. Δε βλέπω πως μπορείς να βοηθηθείς έτσι. Ή σε αλλαγή drive
 13. Καλημέρα, Μπορείς να μας πεις μάρκα και μοντέλο των inverter? Επίσης την ισχύ τους, όπως και την ισχύ του κινητήρα και την εκτιμώμενη απορροφούμενη ισχύ των αντλιών. Έχεις απενεργοποιήσει κάποια από τις προστασίες των inverter? Έχεις διαβάσει κάποιο fault-error ή warning στα inverter? Θερμοκρασίες χώρου των inverter, τρόπος εγκατάστασης (πχ σε πίνακα, κολλημένα μεταξύ τους)?
 14. miltos

  KNX - PROFINET gateway

  To knx το κατέχω και εγώ. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την προθυμία σου! Το profinet είναι standard επικοινωνίας που υποστηρίζουν τα PLC της Siemens (το S7-1200 στην περίπτωσή μου) Σε μία εγκατάσταση λοιπόν υπάρχει KNX για φωτισμό κλπ και plc στο μηχανοστάσιο. Θέλω να πάρω κάποιες πληροφορίες από το KNX για να τις μεταφέρω στο plc.
 15. miltos

  KNX - PROFINET gateway

  Ευχαριστώ για την πληροφορία. Προς αυτή την εταιρεία κλίνω και εγώ. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω το software για το configuration.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.