Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

civil K

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

civil K's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ. θα ήθελα τη βοήθειά σας ώστε να ετοιμάσω το πρώτο μου βιογραφικό για εύρεση εργασίας. είμαι μηχανολόγος μηχανικός τε, σε περίπου δύο μήνες ορκίζομαι. αν υπάρχει κάποια φόρμουλα θα είναι βοήθεια για μένα! υ.γ είμαι τελειόφοιτος τεε και τα πτυχία, πρώτου και δεύτερου κύκλου σπουδών είναι διαφορετικού τίτλου. θα πρέπει να το αναφέρω στο βιογραφικό μου ή απλά τελειόφοιτος λυκείου ή τεε... ευχαριστώ πολύ! Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  2. Γεια σε ολους του επισκεπτες του forum! Στο αμεσω μελλον προκειται να κανω την εξαμηνη πρακτικη εξασκηση μου. Εχω την ευκαιρια σε γραφειο που ασχολειται με αυτοματισμους κτιριων, με τη μεθοδο ΒΜS, με προοπτικη να παραμεινω για εργασια. Θα ηθελα τη γνωμη σας και γενικοτερα οτι γνωριζεται για ΒΜS και μπορει να φανει χρησιμο για μενα. Πιστευω πως ειναι κατι εξιδεικευμενο και με μελλον που μου τραβηξε την προσοχη, αλλα το γνωριζω ελαχιστα. Υπαρχει ζητηση στην αγορα; Εχετε να μου προτεινεται κατι καλυτερο; Επισης στο ΤΕΙ ακολουθησα κατασκευαστικο τομεα και οι γνωσεις μου για κλιματισμο ειναι ελαχιστες. Προκαταβολικα σας ευχαριστω πολυ, θα επανελθω στο θεμα σιγουρα! Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
  3. καλησπερα!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,ειμαι νεος μηχανολογος μηχανικος απο ΤΕΙ και θα ηθελα να ρωτησω τι θα μου προτεινατε να ασχοληθώ δηλαδή με ανελκυστήρες, κατασκευές κτιρίων? εχω μπερδευτεί και θα ήθελα μια συμβουλή από εσάς που είστε περισσότερο έμπειροι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.