Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

bikyko

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Καλησπέρα Μύρι, Και ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Οι πρόσοψη είναι Κολώνα παρκινγ, κολώνα και κύρια είσοδος με σκαλάκια, κολώνα και παρκινγκ, τοιχοσ (όπου χωράει να μπει ένα αυτοκίνητο απ΄έξω να παρκάρει) και η παρκινγκ. Άρα δεν μετάμε συνεχόμενα, σωστά? Δεν γκρινιάζω γιατί παρκάρουν στην θέση που υπάρχει εκεί, γκρινιάζω γιατί παρκάρουν ακριβώς μπροστά στο parking. Μάλιστα έχω πάει ήδη 2 φορές στην εν' λόγο κυρία και τις έχω αφήσει και παραπάνω από 5 χαρτάκια στο αυτοκίνητο. Όμως την προηγούμενη εβδομάδα, αφού κόρναρα για πόση ώρα, ήρθε η κυριά, και μου είπε πως θα καλέσει την πολαιοδομία γιατι δεν επιτρέπεται να υπάρχουν 3 γκαραζόπορτες. Έχω το σχέδιο του μηχανικού που λέει πως εγκρίνεται (με σφραγίδα και υπογραφή), αλλά θέλω να ξέρω τι μπορεί να γίνει. Η μεγάλη είσοδος οδηγεί σε 3 στεγασμένα parking. Ευχαριστώ και πάλι
  2. Αγαπητή myri, οι είσοδοι έχουν μέγεθος 2.25+2.4+3.6= 8.25 16.08/2= 8.04 στην ουσία είναι 0.20εκατοστά παραπάνω. Εκτος από αυτό υπάρχει θέση για ένα αυτοκίνητο ανάμεσα στις 2 πόρτες. Όμως η πολεοδομία έχει δώσει την έγκριση για το σχέδιο. Ξέρετε πως μπορώ να επικοινωνήσω με την επαε?
  3. Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Το σχέδιο που βλέπω είναι η κάτοψη ισογείου, και οχι η πρόσοψη. Υπάρχει κάποιο σχέδιο με την πρόσοψη που μπορώ να δω? ευχαριστώ και πάλι
  4. Καλησπέρα, αντιμετοπίζω το ακόλουθω πρόβλημα. Μένω σε μια πολυκατοικία (αδεια όικοδομής 1998). Η πρόσοψη είναι 16,08μ. Η προσοψη του κτηρίου είναι περίπου 10μ. εκεί υπάρχουν 2 είσοδοι για θέσεις παρκινγκ και η είσοδος για του πεζούς. Επιπλέον, δίπλα από το κτήριο (στα 6μ που υπολοίπονται) ειναι υπέθριος χώρος που οδηγεί σε παρκινγ. Ή είσοδος του παρκινγ είναι 3,7μ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν είναι οκ βάση της νομοθεσίας. Δεν γνωρίζω πολλά, αλλά από την στιγμή που έχει το οκ της πολεοδομίας, δεν πρέπει να είναι οκ? Ρωτάω γιατί οι γείτονες διαμαρτύρονται για τις εισόδους. Ευχααριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.