Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

xaalaaraa

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

xaalaaraa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. βαζοντας το ατακ το φερνει ολοκληρο οπως ειναι δηλωμενο 33,3 των 30 στρεμματων αρα ειμαι αναγκασμενος να βαλω 33,3 αλλα μετα δεν κανει οριστικοποιηση Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
  2. 1. Μπορεί να μου πει κάποιος αν τα μισθωτήρια που φτιάχναμε όλα τα προηγούμενα χρόνια στα ΚΕΠ και τα χρησιμοποιούσαμε στις καλλιεργητικές δηλώσεις είτε ήταν δωρεάν παραχωρήσεις είτε με μίσθωμα αν τώρα πρεπει να καταχωρηθούν όλα ηλεκτρονικά ??? Είτε ειναι νεα ειτε ακομη σε ισχύει ?????? 2. Ανοίγοντας την εφαρμογή λέει πως το ποσοστό του ακινήτου που εκμισθώνετε πρέπει να είναι 100% .Εγώ έχω ένα αγροτεμάχιο 30 στρεμμάτων και μου ανήκει το 33,33% και το εκμισθώνω σε άλλον οι υπόλοιποι 2 με ποσοστό 66,66% το δουλεύουν οι ίδιοι δεν παίρνουν κάποιο μίσθωμα αν εγώ κάνω μισθωτήριο με ποσοστό 33,33% θα με αφήσει να το οριστικοποιησω ????? και τι γινετε οταν ο ενας απο τους 3 νοικιαζει το υπολοιπο 66,6% και δεν μπορει να συμπληρωθει το 100% 3. Μπορώ εγώ σαν μισθωτής να καταχωρίσω ένα ηλεκτρονικό ενοικιαστήριο η πρέπει να πω τον εκμισθωτή να το κάνει ???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.