Μετάβαση στο περιεχόμενο

gio.oikon

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

gio.oikon's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικά ζητάει να συμπληρώσεις τον πίνακα παρεμβάσεων ή είναι όπως στη δοκιμαστική φάση που απλά ανεβάζεις το αρχείο?
  2. Με πολλές διακοπές, καθυστερήσεις αποσυνδέσεις και άλλα τέτοια! private mode στον browser και υπομονή και πάντα ctrl+f5 για ανανέωση από τις 2:00 μέχρι τώρα περίπου 30 λεπτά ήμουν μέσα, αλλά μου έφτασε ο χρόνος για να βγάλω κάποια παράβολα και μερικές μεταβάσεις
  3. Εγώ μάλλον τελείωσα για την ώρα... αφήνω τη θέση μου σε κάποιον άλλο! Καλή συνέχεια συνάδελφοι
  4. Γιατί να μην τα ανεβάσεις εδώ ή έστω να αναφέρεις τι ισχύει, εφόσον γνωρίζεις?
  5. Δεν είναι υποχρεωτικό, στην παρούσα φάση, όποιος έχει περαιώσει, να δηλώσει με 1478 αν δεν χρειάζεται βεβαίωση μεταβίβασης. Όταν την χρειαστεί θα μεταβεί θέλει δε θέλει (αν ισχύουν τότε ότι ξέρουμε). Στο επιχείρημα, ότι αν δεν φοβάται το γείτονα να μη κάνει τίποτα, δε μπορώ να απαντήσω...
  6. Αντισυνταγματικός κρίθηκε ο νόμος με βάσει το σκεπτικό της απόφασης της συγκεκριμένης εκδίκασης, και ως εκ τούτου μας πλάσαραν τον 4178/13 στην προσπάθειά τους να την ενσωματώσουν (αν και δε το βλέπω να γίνεται αλλά αυτό ισχυρίζονται). Εχω την αίσθηση ότι και το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ κρίθικε αντισυνταγματικό στα πλαίσια του 4014, οπότε.....?? Ξέρω αρκετές αποφάσεις στο ΣτΕ για αποχαρακτηρισμούς κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας και η Εφορία Νεοτέρων σου απαντάει ότι δεν είναι αρμόδια διότι δεν είναι χαρακτηρισμένο. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει αυτή η απόφαση σε ΦΕΚ (ορισμένες αποφάσεις είναι από το 2003 και 2004).
  7. Πως θα γίνει αυτό αφού έχει κριθεί ο 4014 αντισυνταγματικός? Τυπικά και νομικά δεν επιτρέπεται να γίνει τίποτα στο σύστημα του 4014, παρά μόνο να τον κοιτάμε και να λέμε τι ωραία/άσχημα ήταν...
  8. Εγώ πάντως τους εξηγώ ότι η δουλειά μου δεν έχει να κάνει με το ύψος του προστίμου, και αν θέλει να είναι σίγουρος ότι η ποιότητά της εργασίας που θα παραλάβει (βλπ. φάκελος) να πάρει γραπτές τις άλλες προσφορές που με λέει (κάτω των 500€-600€ με τα φορολογικά) και να έρθει να τα δούμε μαζί όποτε θέλει! Διαφορετικά να εύχεται να έχει πέσει σε συνάδελφο που έχει βίτσιο να κάνει σωστή δουλειά και να πληρώνεται ίσα ίσα για να επιβιώνει (αν δεν μπαίνει μέσα) ώστε να μη του βγει κάποιο άλλο θέμα και τρέχει μετά και αυτός και ο δικηγόρος και όλοι τους.
  9. Αν είναι κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όπως και τις πυροσβεστικές διατάξεις και άλλα πολλά που μπορεί να απαιτούνται. Αλλά αρκετά από αυτά είναι και θέμα της άδειας λειτουργίας ή και (πιθανής) εγκατάστασης που θα πάρει το κατάστημα, οπότε δεν μπορούμε να λέμε προδιαγραφές αν δεν ξέρουμε τα δεδομένα του χώρου και την μελλοντική χρήση του καταστήματος.
  10. Άδεια Δόμησης για αλλαγή χρήσης. Επίσης χρειάζεσαι και έναν μηχανικό (ΠΜ - ΑΜ - ΤΜ) γιατί εσύ δεν έχεις το δικαίωμα σύνταξης-υπογραφής τέτοιας άδειας (αν κάνω κάποιο λάθος ζητάω συγνώμη από τους συναδέλφους και παρακαλώ διορθώστε με άμεσα!)
  11. Δε μου δουλεύει το ink Είναι εύκολο να το κοιτάξεις ή να δώσεις οδηγίες για την αναζήτηση αυτού??? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.