Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Thodoris Axa

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Thodoris Axa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι. Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρώ κατόψεις και τομές συνήθων μηχανημάτων για μηχανουργεία, συνεργεία κλπ. για να τα χρησιμοποιώ στις κατόψεις με μηχανολογικό εξοπλισμό. Ευχαριστώ
  2. Γεια σας, Έχω αναλάβει να βγάλω άδεια εγκατάστασης-άδεια λειτουργίας για υπαίθρια αποθήκη φιαλών υγραερίου και ο υπάλληλος στο Ανάπτυξης μου είπε πως πρέπει να έχω γραφείο-τουαλέτα. Γραφείο για να κόβονται τα δελτία αποστολής - τιμολόγια και τουαλέτα για το προσωπικό. α) Ο πελάτης θα κόβει δ.α.-τιμολόγια από το φορτηγό του ( χειροκίνητα) β) Τουαλέτα δεν χρειαζόμαστε διότι ο πελάτης θα πηγαίνει εκεί θα φορτώνει και θα φεύγει, δεν θα είναι κάποιος εκεί επί μονίμου βάσεως. Γνωρίζει κάποιος καταρχήν αν είμαι υποχρεωμένος να βάλω τουαλέτα και γραφείο? και κατα δεύτερον καμιά συμβουλή πως να το χειριστώ? Ευχαριστώ
  3. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση , μου έλυσες τα χέρια. Δεν μας το είπε η τράπεζα, αλλά από ότι είδα έχει κανέναν μήνα που άλλαξε.
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι. Μου έχει τύχει το εξής περιστατικό. Πήγα για να κάνω την ενεργειακή επιθεώρηση σε μια διόροφη κατοικία και συμβαίνει το εξής. Η κατοικία έχει Ο.Α. το 1974 αλλά το 1985 έχει βγεί άδεια προσθήκης κατ'επέκταση οπότε το εμβαδόν ορόφου από 60 τ.μ. έχει γίνει 94 τ.μ. Η τράπεζα για να δώσει το εξοικονόμιση κατ' οίκον θέλει νάναι προ το 80 η Ο.Α. Τι σόι επιθεώρηση θα κάνω? Προφανώς και πρέπει να γίνει επιθεώρηση όλης της κατοικίας, σωστά? Μήπως τότε η τράπεζα δεν δώσει το πρόγραμμα?
  5. Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις που μου δώσατε. Θα τα ψάξω αυτά που μου είπατε αλλά να σας πώ και άλλη μια παράμετρο που παίζει να βοηθήσει. Οι 2 σωλήνες που ανεβαίνουν έως τον 5ο όροφο είναι μονίμως ζεστές χωρίς κάποιο διαμέρισμα να έχει ανοίξει τον ωρομετρητή του. Πήγα το πρωί στους ωρομετρητές όλων των διαμερισμάτων ( στο λεβητοστάσιο ) και είδα ότι κανένας ωρομετρητής δεν έγραφε παρόλα αυτά οι σωλήνες ήταν ζεστές μέχρι τον 5ο. Ενδεχομένως αυτό να είναι κάτι που γίνεται αλλά λόγω απειρίας σκέφτηκα ότι ο καυστήρας μπορεί να δουλεύει και σε ώρες που δεν υπάρχει ζήτηση..κάνω κάποιο λάθος??
  6. Καλησπέρα σε όλους. Σε πολυκατοικία 15 διαμερισμάτων - 5 ορόφων (τα διαμερίσματα έχουν ωρομετρητή) υπάρχει το εξής πρόβλημα:Στα κοινόχρηστα του τελευταίου μήνα το σύνολο των ωρών που κάψαν όλοι οι ιδιοκτήτες-ενοικιαστές ήταν 177 ώρες, με τις οποίες καταναλώθηκαν 2 τόνοι πετρελαίου!!! Πιο αναλυτικά υπάρχουν 3 διαμερίσματα τα οποία κάψαν 52, 29, 17 ώρες αντίστοιχα, δύο διαμερίσματα με 0 ώρες και τα υπόλοιπα από 2!! έως 12 ώρες. Για 52 ώρες τα κοινόχρηστα του πετρελαίου βγήκαν 190 ευρώ. Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Τα κοινόχρηστα τα βγάζει διαχειριστική εταιρία και τις ώρες που καίει το κάθε διαμέρισμα τις γράφει η διαχειρίστρια . Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα αυτοί οι 3-4 που ανάβουν τα καλοριφέρ τους να πληρώνουν τα κέρατα τους και οι υπόλοιποι μόνο τα πάγια.. Ερώτηση 1 : Αν οι μετρήσεις είναι σωστές υπάρχει πιθανότητα 177 ώρες λειτουργίας να καίνε 2 τόνους πετρέλαιο??? Ερώτηση 2 : Υπάρχει περίπτωση αυτοί που ''καίνε'' 2 έως 8 ώρες να κλέβουνε?? Ερώτηση 3 : Πως μπορώ να ανακαλύψω τι γίνεται???
  7. Καλημέρα σε όλους είμαι νέος μηχανικός και μου έχει τύχει η εξής περίπτωση : στην αλλαγή χρήσης από κατάστημα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ο αρμόδιος υπάλληλος της πολεοδομίας μου ζήτησε εκτός των άλλων, τεχνική περιγραφή του αεραγωγού που ξεκινάει από την φούσκα του μαγειρίου και καταλήγει έξω.. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο ; Υπάρχει κάποια τέτοια τεχνική περιγραφή ή πρέπει να βρώ τον εγκαταστάτη και να πάρω πληροφορίες από κεί ;
  8. Καλησπέρα συνάδελφοι. Μου έχει ζητήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία ένα σχέδιο εκκένωσης για κατασκήνωση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάτι για αυτήν την περίπτωση.Επίσης οι πληροφορίες που πρέπει να περιέχονται στο σχέδιο είναι οι ίδιες με αυτές που ανέφερε ο CostasV για την περίπτωση των υπογείων χώρων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός, πως μπορώ να πάρω την άδεια για να γίνω μηχανικός αυτοκινήτων?Που θα πρέπει να απευθυνθώ? Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.