Μετάβαση στο περιεχόμενο

Timoros

Members
  • Περιεχόμενα

    24
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Timoros's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πως ξεθάφτηκε αυτό το thread μετά από δύο χρόνια ...
  2. Εγώ πάντως θα μετακόμιζα. Εάν μπλέξεις με "κακό γείτονα" δεν ξεμπλέκεις ποτέ. Ούτε θα είχα όρεξη να τρέχω στα δικαστήρια καμιά δεκαριά χρόνια μέχρι να τον αναγκάσω να φύγει εκείνος. Γιατί να συμμορφωθεί αποκλείεται. Βέβαια εάν έχεις το "σθένος" να τον "κυνηγάς" για κάμποσο καιρό στο τέλος θα δικαιώθεις, αλλά το θέμα είναι πόσο χρόνο θα σου πάρει.
  3. Η αλήθεια αυτή είναι. Αν και δεν μου αρέσει να συμφωνώ με τον Zavi , έχει δίκιο Το επάγγελμα είναι υπερκορεσμένο. Όσα "κόλπα" και "αλχημείες" να κάνεις. Σκεφτείτε και πόσοι "μηχανικοί" υπάρχουν, με τελείως άσχετες σπουδές, και θα καταλάβετε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μηχανικοί / δικηγόροι / γιατροί. Κάποιοι θα κάνουμε delivery και θα είμαστε και ευχαριστημένοι.
  4. Στο flexibility, στην ανταγωνιστικότητα κτλ Τον εαυτό σας πως τον φαντάζεστε. Ως επιχειρηματία ? Ως εργαζόμενο ? Που θα βρίσκεστε εσείς στην παγκόσμιοποιημένη, ευέλικτη, ανταγωνιστική αγορά ?
  5. Εγώ προτείνω να δουλεύουμε όλοι τσάμπα, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να είναι ανταγωνιστικές. Να μας δίνουν ένα πιάτο φαί στο εστιατόριο της επιχειρήσης, ξυραφάκια και σαπούνι όπως στον στρατό. Τα μεγάλα εργοστάσια μπορούν να κοιμίζουν και τον κόσμο μέσα να μην χάνουν χρόνο στις μετακινήσεις, και να μην πληρώνουν και νοίκια οι εργαζόμενοι. Όσοι δουλεύουν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ας κοιμούνται πέριξ του πολυτεχνείου μαζί με τους άστεγους, στην Μπόταση κτλ ξέρετε. Μια χαρά είναι !
  6. Δεν είναι θέμα συνωμοσίας, ανικανότητα των πολιτικών μας είναι, και βεβαίως σιωπηλή ή όχι συναίνεση του λαού. Απλώς ήμασταν και είμαστε ο εύκολος στόχος / αδύναμος κρίκος. Ποιός περίμενες να χρεοκοπήσει και να ξεπουληθεί η Γερμάνια ? Δεν είναι θέμα Εβραίων / Μασόνων ή τι άλλο δεν ξέρω. Απλοί κανόνες της αγοράς είναι. Ευτελίζουμε την αξία της περιουσίας σου, σε αγοράζουμε φτηνά, μετά ανακάμπτεις και ξαναπαίρνεις αξία και εμείς κονομάμε 900 δις σε 5 χρόνια. Απλά πράγματα. Κάποτε γίνονταν μόνο ιδιωτικά πλέον το πολύ χρήμα είναι στα κράτη. Αρχικά Αφρική / Ασία, πάμε και σε Ευρώπη τώρα και μετά βλέπουμε !
  7. Έχει σχέση με την παιδικά του και εφηβική του ηλικία. Πέρα από τα λεφτά που είναι πολλά βέβαια, και τα αξιώματα, διότι το χρήμα πολλοί μίσησαν την δόξα ουδείς. EDIT: Δεν είναι προδότες απλώς ανίκανοι είναι για κάτι καλύτερο από αυτό που ξέρουν, και με αυτό που μεγάλωσαν.
  8. Το κακό είναι ότι ούτε το μεσοπρόθεσμο είναι λύση. Απλώς είναι αναβολή του αναπόφευκτου. Αλώστε ξέρεις πως θα εφαρμοστεί, επιλεκτικά και το μόνο που θα γίνει είναι να εισπραχθούν μερικά δις για να έχει "χαρτζιλίκι" η χώρα για κανένα εξάμηνο, με φορομπηχτικά μέτρα, έκτακτες εισφορές κτλ. Εκεί διαφωνώ εγώ. Στις ευθύνες πολύ ωραία τα λες ότι φταίμε όλοι. Συμφωνώ απόλυτα στο νόημα, όχι στο ύφος σου όμως Στις λύσεις όμως εγώ δεν θεωρώ ρεαλιστική ούτε αύτη που εφαρμόζεται τώρα, ούτε την απόλυση 3.000.000 Δημοσίων Υπαλλήλων, έτσι για να το ευχαριστηθείς το νούμερο. Η χρεωκοπία μπορεί και να είναι ρεαλιστική Θα πεινάσουμε θα πεθάνουν από την πείνα και 2.000.000 - 3.000.000 άχρηστοί (π.χ. μπορεί να είναι όλοι οι Δ.Υ. έτσι όπως το θέτεις εσύ, ή όλοι οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες όπως το θέτει ο GeorgeS, η χρεωκοπία θα δείξει), οι ικανότεροι θα επιβιώσουν όπως και στην ζούγκλα, θα γίνει φυσική επιλογή των ικανοτέρων και το "ξεσκαρτάρισμα" και δεν θα ανησυχούμε ποιους θα απολύσουμε κιόλας και με ποιά κριτήρια. Οποίος μπορεί θα επιβιώνει όποιος δεν αντέχει τι να κάνουμε, μπορούμε να τους ονομάσουμε και "παράπλευρες απώλειες. Και μετά από τριάντα τρία χρόνια (ας πούμε μία γενιά) θα είμαστε μια χαρά. Άλλωστε αυτή η γενιά φταίει, ας πληρώσει τα χρωστούμενα λοιπόν με πείνα και δυστυχία και ας κάνει και κάτι καλό τουλάχιστον να σώσει τις απόμενες αντί να συνεχίσει να δανείζεται για να διατηρήσει τα μισά από τα κεκτημένα της κιόλας. Ενώ τώρα πάμε στο ξεπούλημα του μέλλοντος 20 γενεών, για να μην πεινάσουμε εμείς που φταίμε κιόλας. Και εμείς καλά να πάθουμε γιατί μας αξίζει, όπως είπαμε αυτή η γενιά φταίει, τα αγέννητα παιδιά εγγόνια δισέγγονα κτλ τι μας φταίνε ? Εκτός αν θεωρείς ότι και τα αγέννητα τα έχουν "φάει" και αυτά, οπότε να πληρώσουν και αυτά. Χρεοκοπία λοιπόν από πέρυσι κιόλας !
  9. Άποψη μου είναι ότι αυτό είναι και το "ζουμί" της όλης ιστορίας από την αρχή. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη ...
  10. Άμα κάνετε τα βήματα α) έως δ) και δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τους ιούς / malware / trojan κτλ κάντε format να τελειώνετε Για το μέσο χρήστη ένα καλό anti-virus με το αντίστοιχο firewall και το Malwarebytes Anti-Malware, είναι αρκετά με την προϋπόθεση να προσέχουμε και τι επισκεπτόμαστε στο internet. Βεβαίως και δεν κάνουμε "εγκατάσταση" ότι tool-bar για τον browser βρίσκουμε , και ιδίως προσέχουμε τα τσάμπα. Είναι από γνωστή εταιρεία ? Την εμπιστευόμαστε ? Δεν εγκαθιστούμε το super download accelerator από την εταιρεία Virus Inc. επειδή λέει ότι θα διπλασιάσει την ταχύτητα που σερφάρουμε. Οτιδήποτε βάζουμε στον υπολογιστή από φίλο / συνεργάτη κτλ, USB stick, δισκέττες (!), CD-R, DVD-R , hard drive μεταφερόμενα κτλ κτλ, τα κάνουμε οπωσδήποτε scan με anti-virus και το Anti-Malware και μετά τα "ανοίγουμε". Κανονικά και το auto-play θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένο. Πλέον οι εξωτερικοί μεταφερόμενοι δίσκοι είναι πάμφθηνοι, όποτε έχουμε ένα σκληρό 250 MB / 1 TB, ανάλογα με τον όγκο των αρχείων μας, τα αρχεία Word δεν θέλουνε πολύ χώρο, οι ταινίες DVD χρειάζονται πολύ περισσότερο, στον οποίο κάνουμε backup όλα τα προσωπικά και τα αρχεία της δουλείας μια φόρα την εβδομάδα ή τις δεκαπέντε μέρες. Και δεν τον έχουμε συνεχώς συνδεδεμένο να καίει τσάμπα ρεύμα, και να "κολλήσει" και αυτός ίο. Τον συνδέουμε, κάνουμε backup, και μετά αποσυνδέουμε. Κάλο είναι να προσέχουμε να μην "κολλήσουμε" ιούς, ο "αδαής" χρήστης ιδίως αν κολλήσει ιό μέχρι να το πάρει χαμπάρι και να μπορέσει να "καθαρίσει" τον υπολογιστή από τον ιό , αν τα καταφέρει, θα έχει χάσει αρκετά αρχεία ή πάρα πολλές ώρες. Υ.Γ. Αυτό το "αποστείρωση" στον τίτλο, δεν κολλάει μου φαίνεται. Δεν χρησιμοποιείται σαν όρος, ίσως "καθάρισμα" ή "απομάκρυνση ιών" να είναι πιο "εύηχα".
  11. Μάλλον λοξός είμαι, αλλά εμένα μου αρέσει Σαν καράβι μοιάζει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.