Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

chestil

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Σε αυτό συμφωνω απόλυτα..... Αύριο κιόλας θα κοιτάξω να απευθυνθώ σε μηχανικό και με τα πρώτα νέα θα σας ενημερώσω για τυχόν βοήθεια σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο Και πάλι ευχαριστώ πολύ .
  2. Δηλαδη για να καταλάβω , θα πάω στην νομαρχία και θα θέσω αυτο το ζητημα , έχοντας μαζί μου και τα παραπάνω έγγραφα και θα ζητήσω προέγγριση? Να επιμείνω οτι δικαιούμαι να μεταφερθω εκεί ως δηλωμένο τον χώρο σαν κατοικία?
  3. Γεια σας και μπράβο σας για όλο τον κόπο που κανετε για την σωστη ενημέρωση μας ..... Είμαι φυσικοθεραπευτης , έχω ήδη φυσικοθεραπευτηριο τα τελευταια 7 χρόνια (με ενοίκιο) και πήρα την απόφαση να κάνω μια αγορά ενος διαμερίσματος 1ου ορόφου το οποίο είναι ακόμα υπο ανέγερση (πολυκατοικία) . Το ερώτημα είναι το εξής , πως πρέπει να δηλώσω τον χώρο στο συμβόλαιο ? Δηλαδή , ως κατοικία που θα μπορούσα να κάνω και χρήση του αφορολόγητου ως πρώτης κατοικίας και μετά χωρίς άλλες τροποποιήσεις να μεταφέρω εκεί την έδρα μου? ή ως επαγγελματικόυ χώρου με το ανάλογο κόστος φυσικά (εφορία) και ως τι είδους επαγγελματικού χώρου? Ως γραφείο ή ως κάτι άλλο? Παίρνοντας τηλ τον σύλλογο δυστυχώς δεν βγάζω καμία άκρη , με ασαφείς απαντήσεις μου λένε οτι το θέμα εκρεμμεί απο το ΥΠΕΧΟΔΕ και καλύτερα να κάνω υπομονή μέχρι να δείξει . Το θέμα είναι όμως οτι εγω πρέπει να προχωρήσω στο συμβόλαιο.... Τι να κάνω? Ευχαριστώ προκαταβολικά
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.