Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

spe36

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

spe36's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδιά καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω αν πολεοδομικά μπορεί να γίνει ένα κατάστημα σε όμορα οικόπεδα δύο ιδιοκτητών μετά από σύμφωνη γνώμη τους. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  2. καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω για υφιστάμενο διόροφο κτίριο,καθαιρό πλάκα 1 επι 1 σε πλάκα οροφής ισογείου 100 μέτρον. πρέπει να βγάλω άδεια Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  3. Παιδιά καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να κόψω απόδειξη,όταν έχω καταθέση άδεια σε πολεοδομία (και παράβολο στην Εθνική),εχώ πάρει μόνο προκαταβολή από τον πελάτη αλλά δεν βγήκε η άδεια γιατί δεν ήθελε να προχωρήσει στην έκδοση της άδειας. Μήπως πρέπει να κόψω κάποια απόδειξη για την προκαταβολή που έχω πάρει? Ευχαριστώ Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.