Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

eltagena

Members
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eltagena's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να βγάλω 48ωρη άδεια σε κατάστημα στο ισόγειο "ειδικού κτιρίου" (καταστήματα και γραφεία) χωρίς την έγκριση συμβουλίου αρχιτεκτονικής?
  2. Letom μήπως σου βρίσκεται το πρότυπο βεβαίωσης να μου το στείλεις σε παρακαλώ?
  3. Αυτό ζητήθηκε από το Δήμο και περιέχει και τη βεβαίωση μηχανικού.
  4. Καλησπέρα, μήπως έχει κάποιος πρότυπο βεβαίωσης μηχανικού για συνολική και φωτιζόμενη επιφάνεια που ζητάει ο Δήμος για να αλλάξεις τα τετραγωνικά της κατοικίας στη ΔΕΗ? Η περίπτωση μου είναι ένα ισόγειο 45 τ.μ. στο οποίο έγινε προσθήκη με άδεια άλλα 55 τ.μ. το 2005 και τώρα ο ιδιοκτήτης θέλει να διορθώσει τα τετραγωνικά και να φαίνονται στη ΔΕΗ τα 100 τ.μ. και στη δήλωση που κάνει χρειάζεται να προσκομίζει βεβαίωση μηχανικού.
  5. αυτό δεν το απέσυραν??? επειδή έχω μια κατασκευή δεξαμενής το καλοκαίρι του '10 αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω...
  6. και αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει .. στην περίπτωση που έχω αυθαιρεσία οικοδομική...και το κατάστημα στο οποίο θέλω να κάνω την μελέτη ενεργητικής πυροπροστασίας έχει βγει κατά 2 τετραγωνικά στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας ,έχω πρόβλημα? ή επειδή τα νέα σχέδια περνάν μόνο από την πυροσβεστική και το δήμο για να βγάλει την άδεια δεν έχω πρόβλημα. Παρακαλώ κρατείστε τα θέματα με συγκεκριμένο περιεχόμενο, σύμφωνα με τον τίτλου τους. Μη θέτετε διαφορετικά ζητήματα στο ίδιο θέμα, διευκολύνοντας έτσι την οργάνωσή του φόρουμ. miltos
  7. Καλησπέρα, μήπως θα μπορούσε κάποιος να αναρτήσει ένα υπόδειγμα ενεργητικής πυροπροστασίας για χώρους συγκέντρωσης κοινού??(σύμφωνα με τη 3/81 Π.Δ.) και άλλη μια απορία σε μία πολυκατοικία πως υπολογίζουμε τον πληθυσμό του κτηρίου??
  8. Θέλει κάποιος να μου πει τη γνώμη του τι να κάνω? Ένα διαμέρισμα 95μ2 του '77 έχει καλυμμένο τον φωταγωγό του εκ κατασκευής, ο οποίος είναι 1,44μ2 (1,20Χ1,20). Μπορώ να βασιστώ στις αποκλίσεις που δίνει η βεβαίωση του ΥΠΕΚΑ για 2% της μικτής επιφάνειας και να του δώσω βεβαίωση μεταβίβασης? Γιατί το πρόστιμο βγαίνει 36€ και αυτός θα πρέπει να πληρώσει 500€.....συν την όποια αμοιβή μου... ...ευχαριστώ...
  9. ευχαριστώ!!μήπως γνωρίζουμε και κάποιο τηλέφωνο?
  10. Γειά σας!!! Ψάχνω για αεροφωτογραφίες σε διαφορετικές χρονολογίες από αυτές του ΓΥΣ. Και έμαθα ότι υπάρχει ένας ιδιώτης που έχει στο αρχείο του πλήθος αεροφωτογραφιών που είναι έγκυρο. Μήπως γνωρίζει κανείς τα στοιχεία αυτού του ιδιώτη?(έχει εταιρία τοπογραφική αν δεν κάνω λάθος)
  11. καλημέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει ποια είναι η διαδικασία ένταξης μιας περιοχής εντός σχεδίου πόλεως? Δηλαδή στην περίπτωση των γηπέδων στα όρια ακριβώς του οικισμού ποιός αναλαμβάνει και αποφασίζει να ξεκινήσει η διαδικασία επέκτασης των ορίων του οικισμού?
  12. στα όρια του οικοπέδου είμαστε σίγουρα, καθώς αριστερά και δεξιά στο ισόγειο έχει διαμερισματα και αναμεσα τους υπάρχει ενας χώρος ελεύθερος (Pilotis) και πιο μεσα έχουμε την είσοδο της πολυκατοικίας. Εμείς θέλουμε να περιφράξουμε αυτό το χώρο, διότι τα διαμερίσματα του ισογείου έχουν εξωτερικές εισόδους. Δεν μπορώ να βγάλω κάποια άδεια επιπλέον? η αρχική άδεια δεν προβλέπει κατι τέτοιο.
  13. Καλημέρα , θέλουμε να περιφράψουμε την pilotis πολυκατοικίας στη ΚΑΣΤΕΛΛΑ με κάγκελα μέχρι τον πρώτο όροφο ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση. Χρειάζεται άδεια ? (ΕΠΑΕ?) Γνωρίζει κάποιος να μου πει περισσότερες λεπτομέρειες ? ευχαριστώ εκ των προτέρων...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.