Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

asteri

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

asteri's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μήπως έχει κανένας καμία λυμένη άσκηση πεδιλοδοκού ή υπάρχει πουθενά στο internet?
  2. Φυσικά υπάρχει, μαζί πέλμα και δοκός. Κάποιες υπηρεσίες μάλιστα δέχονται μόνο μαζί. Αν και το σύνηθες, κυρίως επειδή βολεύει τους καλουπατζήδες, είναι χωριστά.
  3. Εγώ πιστεύω ότι δε θα ζητηθεί από το υπουργείο αλλά αν δεν υπάρχει, οι υπόλοιποι (συν)ιδιοκτήτες μπορούν να διεκδικήσουν το (τακτοποιηθέν) μέρος που τους αναλογεί. Είναι σαν να ανήκει σε όλους μαζί και είναι και τακτοποιημένο.
  4. Μπήκε τελικά στην εφαρμογή η υπέρβαση ύψους αλλά όχι δόμησης.
  5. Οπότε η απάντηση είναι η μητέρα (επικαρπία) και δηλώνει και στις δύο άλλη κατοικία.
  6. Αν δεν πάρει υπεύθυνες δηλώσεις θα έχει θέμα με την επιτυχή ολοκλήρωση της ένταξης στον 4014 ή θα έχει θέμα στο μέλλον με τους άλλους (συν)ιδιοκτήτες?
  7. Αυτό από που προκύπτει? Από κάποια απάντηση του υπουργείου ?
  8. Σύμφωνα με την πρώτη από τις ερωτοαπαντήσεις στ' ορίζεται ότι : "Μετά από σχετική τροπολογία που ψηφίστηκε στις 9/11/11 διευκρινίζεται ότι σε περιπτώσεις υπέρβασης ύψους νομίμως υφισταμένων κτιρίων ή τμημάτων τους, στις οποίες δεν συντρέχει υπέρβαση δόμησης, το πρόστιμο υπολογίζεται χωρίς να πολλαπλασιάζεται ο συντελεστής της υπέρβασης δόμησης (3α,β,γ,δ), αλλά ο συντελεστής 0,20 για υπερβάσεις αυτών έως 20% του επιτρεπομένου ύψους και ο συντελεστής 0,40 για υπερβάσεις μεγαλύτερες του επιτρεπομένου ύψους." Όμως στην εφαρμογή για να δηλώσεις την παράβαση πρέπει να βάλεις και Υ.Δ. βοηθητικών χώρων (τμ), πολλαπλασιάζει με τους συντελεστές της δόμησης. Πώς γίνεται να εισαχθεί σωστά λοιπόν??
  9. Και πώς εκφράζεται η συναίνεση πρακτικά? Με δήλωση του νόμου 1599 και γνήσιο υπογραφής από όλους ? Αν όμως προχωρήσει στη ρύθμιση μόνος του ο ιδιοκτήτης χωρίς τη συναίνεση, η ρύθμιση θα ολοκληρωθεί επιτυχώς αλλά το πρόβλημα θα είναι ότι οι υπόλοιποι θα μπορούν μετά να διεκδικήσουν μετά το κομμάτι που τους αναλογεί? Επίσης αν εκφραστεί η συναίνεση, προχωρά στη ρύθμιση ο ένας ιδιοκτήτης ή δηλώνεις όλους μαζί? Και σ΄αυτή την περίπτωση πάλι (που συναινούν) στο μέλλον πάλι μπορεί να έχουν διεκδικήσεις οι υπόλοιποι?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.