Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

nicola100

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

nicola100's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ειναι ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε μηχανικό.Απαραίτητο για αποτυπώσεις χώρων ,σκιτσάρισμα ιδεών,γραμμικό σχέδιο,διαγραμίσεις,για τον ελεύθερο χρόνο γραφείου.Μπορεί να χρησημοποιηθεί και σαν ντοσιέ χαρτιών Α4.Έχει ειδική λαβή για να το μεταφέρεις.Το υλικό του από πολυπροπυλαινιο πάχους 1ός εκατοστού.Το κόστος είναι στα 5 ευρώ συν φ.π.α και διατύθεται σε λευκό χρώμα.Εμένα προσωπικά με βοήθησε πάρα πολυ.
  2. Σαν αρχ.Μηχανικός 7.5 μήνες.Στο ΙΚΑ σαν ιδιωτικος υπάλληλος 21 μήνες.Στο στρατό 19 μήνες.
  3. Ρώτησα,και μου βγάλανε τη λυπετηρή των εισφορών μου από το 1984 μέχρι σήμερα.Είναι 86.000 ευρώ και οι προσαυξήσεις 34.000 περίπου.Αν αφαιρέσω τα χρόνια στο στρατό και εργασίας μου στον ιδιωτικό τομέα (4.5 χρόνια σύνολο) μειώνεται κάπως το ποσό.Υπολογίζω στα 70000 ευρώ οι εισφορές και 28000 οι προσαυξήσεις.΄Τώρα με ευνοική ρύθμιση, ίσως με συμφέρει μιας και είμαι ανασφάλιστος να κάνω την ρύθμιση,για να έχω το δικαίωμα υπογραφής,και να βγω σε σύνταξη σε 9 χρόνια.
  4. 1.Η σημερινή εκπαίδευση υπάρχει για να παράγει αποβλακωμένα άτομα για το Σύστημα.Μοναδική του επιδίωξη είναι να καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους να δουν τα πράγματα με το δικό του τρόπο και να συνθλίψει οποιαδήποτε άλλη αντίληψη και δυνατότητα επιλογής.2.Κάποι έχουν εξασφαλίσει το γεγονόςότι στην κορυφή της πολιτικκής φτάνουν άτομα περιορισμένων ικανοτήτων,νοημοσύνης και οραμάτων-κοινώς μαριονέτες-κάτι το οποίο έχει δύο κύριες συνέπειες:εγγυάται τον εύκολο χειρισμό τους από τους¨συμβούλους¨τους στα παρασκήνια,ενώ η φανερή έλλειψη ικανότήτων μειώνει ακόμη περισσότερο το κύρος και την αξιοπιστία της πολιτικής και των πολιτικών.Χωρίς μίσος,χωρίς φθόνο άς αντιδράσουμε.Η επανάσταση πρέπει να είναι ειρηνική,άν θέλουμε να ανατραπούν τα σχέδιά τους.
  5. Δεν έχω 'αλλη ασφάλιση και γιαυτό το σκέφτομαι.Άκουσα όμως ότι με πληρωμή όλου του ποσού γίνεται αφαίρεση του 80% των πρόσθετων τελών.Επομένως νομίζω ότι με συμφέρει μια που σε λίγα χρόνια θα μπορώ να έχω και σύνταξη.
  6. Είμαι μέλος του ΤΕΕ και αυτομάτως ασφαλισμένος στο ΤΣΜΕΔΕ από τις 3/5/84.Δεν άσκησα το επάγγελμα του μηχανικού και δεν έχω πληρώσει μέχρι σήμερα καμία εισφορά στο ΤΣΜΕΔΕ.Μήπως άκουσε κάποιο μέλος για μελλοντική ευνοική ρύθμιση,και για τι ποσό περίπου πρόκειται να πληρώσω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.