Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

infis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

infis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. δεν μπορείς να βλέπεις όμως πολλά οικόπεδα και να πηγαίνεις σε μηχανικό για το καθένα... είναι προφανές... (by the way, είμαι ιατρός και σε διαβεβαιώ ότι αν και διάγνωση δεν γίνεται μέσω φόρουμ, πολλές λανθασμένες διαγνώσεις μπορούν να γίνουν εκτός φόρουμ, ενώ μπορεί να αποβεί πολύτιμη κάθε είδους συζήτηση ακόμα και σε φόρουμ, αλλά anyway το ποστ εδώ ουδεμία σχέση έχει με "διάγνωση" καθότι δεν υπάρχει "ασθενής", με άλλα λόγια, δεν μίλησα για ένα συγκεκριμένο οικόπεδο, έκανα γενικές ερωτήσεις αναφέροντας απλά ένα υποθετικό παράδειγμα για να θέσω τα ερωτήματα) ξέρει κανείς αν υπάρχει κατάλογος με τους ΣΔ κάθε περιοχής της Αθήνας?
  2. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλοι αυτοί οι περιορισμοί είναι στάνταρ ανά περιοχή ή μπορεί να αλλάζουν ανάλογα την θέση του συγκεκριμένου οικοπέδου? υπάρχει κάποιο έντυπο όπου μπορώ να υπολογίσω με σχετική ακρίβεια τις δυνατότητες οικοδομήσης? ή μόνο μέσω πολεοδομίας?
  3. χαίρετε ένα οικόπεδο 100 τμ με συντελεστή δόμησης 2, σημαίνει ότι μπορεί να χτίσει 100 x 2 = 200 τμ, σωστά? αυτό θα μπορούσε να σημαίνει 2 ορόφους των 100 τμ, όπου κάθε όροφος καλύπτει πλήρως όλη την έκταση του οικοπέδου αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν υπάρχει κάποιος περιορισμός που να υποχρεώνει να αφήνει κανείς ακάλυπτα κενά στο οικόπεδο, οπότε θα μπορεί να χτιστούν μόνο 3 όροφοι των 67 τμ (67 x 3 = 200 τμ) επίσης υπάρχει περιορισμός στο ύψος της όλης κατασκευής? το ερώτημα μου είναι δηλαδή αν υπάρχουν όλοι οι παραπάνω (ή άλλοι παρόμοιοι) περιορισμοί, οπότε ο συντελεστής δόμησης δεν είναι αρκετός για τον υπολογισμό της οικοδομήσιμης επιφάνειας ενός οικοπέδου ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.