Μετάβαση στο περιεχόμενο

vasilandri

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vasilandri's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ενδιαφέρομαι για το Total Station Leica Flexline TS02 power (7"). Είναι διαθέσιμο?

    1. vasilandri

      vasilandri

      Έχει πουληθεί. ευχαριστώ.

  2. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Total Station .  ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

    1. vasilandri

      vasilandri

      Έχει πουληθεί. ευχαριστώ.

  3. Το πρόβλημα δε λύθηκε ούτε προς το παρόν, ο συμβολαιογραφικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση ώστε να απαιτούνται τοπογραφικά με τη διαδικασία του νόμου και όχι να γίνονται δεκτά προγενέστερης ημερομηνίας της 16/7/2018. " Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, Λόγω των πολλών ερωτήσεων προς το Σύλλογό μας σε σχέση με την υποχρέωσή μας, από την 14/07/2018 και εφ εξής προσάρτησης στα συντασσόμενα από εμάς συμβόλαια τοπογραφικών διαγραμμάτων τα οποία «υποβάλλονται, υποχρεωτικά, με ηλεκτρονικό τρόπο από τoν συντάκτη μηχανικό στη βάση δεδομένων» που τηρεί το ΝΠΔΔ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (πρώην ΕΚΧΑ Α.Ε.), σας εφιστούμε την προσοχή ότι ο Ν. 4409/2016 στο άρθρο 40, επί ποινή ακυρότητας του συμβολαίου προβλέπει τις ως άνω υποχρεώσεις. Περαιτέρω στην υπ’ αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΝΕΠ/27623/1752 (ΦΕΚ 2216/Β/14-06-2018) Υπουργική Απόφαση δεν γίνεται ουδεμία διάκριση σε τοπογραφικά διαγράμματα που έχουν συνταχθεί σε προγενέστερο από την έναρξη ισχύος της διατάξεως του νόμου ή σε μεταγενέστερο, ούτε τροποποιεί το κείμενο του νόμου ως προς τις υποχρεώσεις των συμβολαιογράφων ή τις συνέπειες μη τήρησης αυτών. Ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες από το ΝΠΔΔ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (πρώην ΕΚΧΑ Α.Ε.) με αντίθετο περιεχόμενο είτε δεν στηρίζονται σε διάταξη νόμου είτε προβαίνουν σε ερμηνεία αυτού κατά τρόπο που εάν ακολουθηθούν πιθανόν να οδηγήσουν στην σύνταξη άκυρων συμβολαίων. Με τιμή Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Ρούσκας Θεόδωρος Χαλκίδης"
  4. Πωλείται σε τιμή λογική το πλήρως αναβαθμισμένο (31-5-2013) και πλήρες λογισμικό της 4m για Η/Μ μελέτες, Fine 10NG-ADAPT 15. Επιπροσθέτως μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.