Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

samergr

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Η αλλαγη χρησης ειναι μεγαλο προβλημα για εμας αυτη τη στιγμη και οσον αφορα το χρονο και το χρημα. ειναι πολυ μπερδεμενη η κατασταση και δεν ξερω αν αυτο θα βοηθησει πραγματικα ! ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!
  2. Κυριοί σας συνχαίρω για την προσπαθεια που καταβαλετε στην κατανόηση του απόλυτα παράλογου μηχανισμου.. Δυστηχως ανήκω και εγώ σε αυτούς τους ταλαιπωρους φυσικοθεραπευτες που εχουν εναν χώρο που πληρει τις προυποθεσεις και στην πολεοδομία και στο υγειονομικο για ιδρηση εργαστηριου φυσικοθεραπειας αλλα δεν μας αφήνουν να βγάλουμε το ψωμί μας νόμιμα και μας "τρεχουν" με τεραστιο πληγμα για την ψυχική μας ηρεμια και την τσέπη μας. Αυτο το παιχνιδι που γίνεται με τις λεξεις πρεπει να σταματήσει τώρα! εχω αρχισει να πιστευω οτι καναμε λαθος που επιλεξαμε την ελλαδα για να κανουμε τετοιου ειδους επιχειρηση. Ζηταω συγνωμη αν ακουγομαι γραφικος αλλα αυτη την στιγμη πραγματικα δεν βλεπω να λυνουμε το προβλημα μας ετσι απλα και αν καποιος εβγαλε αδεια για εργαστηριο φθ προσφατα τον ΙΚΕΤΕΥΩ να μας πει πως τα καταφερε χωρις να κανει αλλαγη χρησης. Δηλαδη πως καταφερε να παρει απο την πολεοδομια το χαρτι που να λεει οτι ειναι καταληλο για εργαστηριο φυσικοθεραπειας. Μεχρι στιγμης εχω το χαρτι που λεει οτι ο χωρος ειναι κυριας χρησης και οτι ειναι καταλληλος για γραφειο. Τελικα ποιος εχει το προβλημα???????? η πολεοδομια ή νομαρχια??????? Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.