Μετάβαση στο περιεχόμενο

FOTINI10

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

FOTINI10's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου. Προβληματίζομαι όμως και για το δικό του τμήμα, που θα είναι ημιτελές και με την κατάσταση που επικρατεί μπορεί να μην ολοκληρωθεί σε λογικό χρονικό διάστημα. Μπορούμε να "απαιτήσουμε" την ολοκλήρωσή του ως οικοπεδούχοι ή δεν μας πέφτει λόγος αφού θα μας έχει παραδόσει τα δικά μας; Ευχαριστώ
  2. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Ονομάζομαι Φωτεινή, είμαι τεχνολόγος μηχανικός έργων υποδομής και έχω το εξής πρόβλημα που θα ήθελα τα φώτα σας. Ο σύζυγός μου έχει εξ αδιαιρέτου με τον αδελφό του ένα αγροτεμάχιο (εκτός σχεδίου) 5.150μ2 και το έδωσε αντιπαροχή. Ο εργολάβος ολοκλήρωσε τους μέχρι τα επιχρίσματα και τις 4 μεζονέτες (2 δικές του και 2 δικές μας) και συνεχίζει μόνο τα δικά μας. Όταν θα έρθει η ώρα να μας παραδόσει τις κατοικίες θα μπορέσει να σπάσει στα δύο τη θεώρηση της αδείας για ρεύμα, νερό κλπ; Δηλαδή να "κλείσει" τα δικά μας και να μείνουν τα δικά του να τα ολοκληρώσει όταν και άμα μπορέσει; Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.