Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

cu_dim

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

cu_dim's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ερώτηση: Το ελάχιστο πρόστιμο διατηρησης είναι 145 ευρω για κάθε χρόνο ή για όλα τα έτη? Με αξία αυθαιρέτου 380,48 το προγραμμα αυθαιρετων μου βγάζει 380,48Χ9 έτη Χ 10%=342,43. Στην πολεοδομία μου λένε 145Χ9έτη=1305. Τι ισχύει? Σύμφωνα με το Π.Δ. 267 άρθρο 3 έχουμε 3. Το ύψος του προστίμου διατήρησης των αυθαιρέτων της παρ. 1 του άρθρου 17 του Ν. 1337/83, ορίζεται για κάθε χρόνο διατήρησης ίσο προς το 10% της αξίας του αυθαιρέτου, όπως αυτή προσδιορίζεται στο άρθρο 2 του παρόντος δ/τος και δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 50.000 δρχ.
  2. Έφτιαξα ένα άρχειο μόνο με αρχιτεκτονικά και πυροπροστασία στο civil για να βγάλω αμοιβη πληρότητας. Στ αποτελεσματα ΤΤΕ ανά εργασία μου προσθέτει και ΚΕΝΑΚ - κέλυφος και χρονικο προγραμματισμο απο μόνο του. Έτσι πρέπει ή εχω κάνει κάτι λάθος?
  3. Συγκεντρωτισμός και στην ενέργεια. Όπως στα μεγάλα έργα οι δουλειες πάνε σε λίγους. Τί την ήθελαν την αμερικάνικη εταιρεία? Δε μπορούσαν να πάρουν το έργο 5-6 ελληνικές εταιρείες και να προμηθευτούν και ελληνικά πάνελ ώστε να έχει το έργο υψηλη εγχώρια προστιθέμενη αξία? Ποια εργασία? Επειδή έχω ασχοληθεί με τα φωτοβολταϊκά πάρκα οι θέσεις εργασίας είναι στη μελέτη και στην κατασκευή του πάρκου. Αν την πάρουν οι αμερικάνοι αυτομάτως στη μελέτη οι θέσεις εργασίας μηδενίζονται. Για συντήρηση έχει μικρές απαιτήσεις. Κάποιους φύλακες και συντηρητές ηλεκτρολόγους - καθαριστές πάνελ. Το θετικό είναι οτι θα υλοποιηθεί σε ένα εγκαταλελειμένο χώρο.
  4. Έχω ένα Spectra Focus 5'' και έχω πρόβλημα σύνδεσης με τον υπολογιστή. Σε λειτουργικό Xp, Vista, και windows 7 64bit δεν καταφερα να το συνδέσω με μετατροπέα καλωδίου serial to usb. Μόνο σε παλιό υπολογιστή που είχε σειριακή συνδέθηκε. Έχει κάποιος spectra ή το αντίστοιχο Nikon που το συνδέει με καλώδιο usb? Τι μάρκα είναι το καλώδιο γιατί από οτι φαίνεται υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας στους drivers των καλωδίων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.