Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

sta 11

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sta 11's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. H παρέκκλιση είναι για γήπεδα που υφίστανται κατά την 12.11.1962 ημερα δημοσίευσης του από 24.10.62 β.δ/τος ΦΕΚ 142 Δ' ελάχιστο πρόσωπο 10, ελάχιστο βάθος 15, ελάχιστο εμβαδό 750μ2 απλά θεωρούσα οτι με συμβολαιογραφική πράξη που θα φαίνονται σαν 2 αγροτεμάχια θα γίνει ''βελτίωση της αρτιότητας του''(σ.κ και επέκταση των ορίων) Παύλε δεν προσπαθώ να κάνω κανέναν πολεοδομικό έλεγχο οι τρίτοι που αναφέρεις ειναι η ΥΔΟΜ απλά επειδή διαβάζω οτι σε παλαιότερες αναρτήσεις '' Εαν σε άρτιο κατά παρέκκλιση οικόπεδο προστεθεί επιφάνεια άλλου παρακειμένου γηπέδου δεν χάνεται η κατά παρέκκλιση αρτιότητά του'' κ με ενημέρωσαν οτι το αγροτεμάχιο που προκύπτει πρέπει να είναι κατα κανόνα ήθελα την γνώμη σας. Όσο για την κατάτμηση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το μετατρέπω σε μη αρτιο(στην περιπτωση που γινόταν η κατατμηση και δεν εχανε την παρεκκλιση του το 1) απο την στιγμή που εξακολουθεί το άλλο αγροτεμάχιο να εχει πανω απο 4000μ κ με αυτήν την προσθήκη δεν αλλάζω το προσωπό του αλλα και το βάθος του εξακολουθεί να είναι >50. Η πολυγωνική γραμμη ειναι η ρυμοτομική. Προκύπτει οικοδομήσιμο τμήμα γιατί είναι χαρακτηρισμένο σαν τριτεύων εθνικό οδικό δικτυο και η απόσταση της οικοδομική γραμμής 30μ περνά απο την μέση το αγρατεμαχιου.
  2. Είμαι εκτός σχεδίου. Το α (άρτιο κατά κανόνα) ειναι 6160 μ2 και χτίζει για τα πρώτα 4000μ2 200μ και για τα υπόλοιπα πολλ/ζεται με συντελεστή 0,02. Το δικό μου που είναι η παρέκκλιση είναι 1367μ2 και έχει κάλυψη 10% και δόμηση 160μ2. Θελω με την συνένωση να κάνω την κάλυψη ίση με την δόμηση. Παρακάτω επισυνάπτω το τοπογραφικό που το 1 θέλει να πάρει από το 3. Με ενημέρωσαν όμως ότι αυτό που προκύπτει πρέπει να είναι μόνο κατά κανόνα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτό?
  3. Καλημέρα, Μήπως γνωρίζει κάποιος αν γίνεται η συνένωση σε εκτός σχεδίου ενός άρτιου κατά κανόνα και ενός άρτιου κατά παρέκκλιση με το δεύτερο να παίρνει 250 μ2 έτσι ώστε να μην χάνει την αρτιότητα του και συνεπώς την παρέκκλιση του? κ ρωτάω αν γίνεται γιατί βλέπω διάφορες συζητήσεις περί του θέματος άλλα μόλις με ενημέρωσαν από την ΥΔΟΜ οτι το αγροτεμάχιο που προκύπτει πρέπει να είναι κατά κανόνα κ όχι το αντίθετο.
  4. (από μεταφορά. Pavlos 33) Καλημερα σας, Στο επισυναπτομενο τοποφραφικο φαινονται 2 ομορα οικοπεδα σε εκτος σχεδιου περιοχη και εκτος οριων οικισμου. Το νουμερο1 εκτασης 1367μ2 που ειναι του ενδιαφερομενου και ειναι κατα παρεκκλιση με προσωπο πολλα μετρα στην εθνικη οδο και το νουμερο3 εκτασης 6160μ2 κατα κανονα. Για βελτιωση αρτιοτητας και για να γινει καλυψη=δομηση θελει το 1 να παρει απο το 3 εκταση 240μ2. Το ερωτημα μου ειναι αν μπορει να βελτιωθει η αρτιοτητα του 1 καθως το εναπομένων νουμερο 3 δεν εχει προσωπο σε κοινοχρηστο δρομο γιατι ο αγροτικος δρομος που φαινεται στο τοπογραφικό δεν εχει οριστει με αποφαση Νομαρχη. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενό σου. Επίλεξε επεξεργασία και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  5. Συναδελφοι καλησπερα, Εχω αναλαβει την μελετη ενος υποσκαφου κτιριου σε αγροτεμαχιο εκτος σχεδιου και εκτος οικισμου. Θα ηθελα να κατασκευασω πισινα σε ενα μερος στην οροφη του υποσκαφου η οποια περιμετρικα θα ειναι καλυμμενη με το φυσικο εδαφος . Η τεχνικη οδηγια για τα υποσκαφα αναφερει οτι δεν επιτρεπεται η κατασκευη υπεργειου κτισματος εντος του περιγραμματος του υποσκαφου ενω οπως αναφερει ο ΓΟΚ για τις πισινες οτι επιτρεπονται εντος και εκτος περιγραμματος των κτιριων. Αν μπορουσατε να με ενημερωσετε σχετικα με το τι ισχυει. Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.