Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

tzeno

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.075
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    3

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

4.418 profile views

tzeno's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare
  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

151

Φήμη στην κοινότητα

  1. Με κάποια ΠΝΠ έχει πάρει παράταση η ισχύς των αδειών μικρής κλίμακας που έληγαν εν μέσω covid19. Ξέρουμε μέχρι πότε και ποια είναι η ΠΝΠ?
  2. Με κάποια ΠΝΠ έχει πάρει παράταση η ισχύς των αδειών μικρής κλίμακας λόγω covid19. Ξέρουμε μέχρι πότε και ποια είναι η ΠΝΠ?
  3. Καλήμερα! Έχει προβλεφτεί διαδικασία για αναθεώρηση παλαιάς άδειας σε ισχύ (2008 έκδοση και 2023 λήξη) ως προς τον επιβλέποντα, αλλά ταυτόχρονα να έχει γίνει δήλωση 4495 για κάποιους χώρους? Αντιμετωπίζεται όπως στο άρθρο 5α (ΦΕΚ 1049 Β'), παράγραφος 1 ή όχι? Μήπως με τη παράγραφο 2 λόγω της μεταβολής από την δήλωση 4495?
  4. Σας ευχαριστώ όλους. Τελικά μπορείς να υποβάλεις νέα δήλωση σε ίδιο ΟΤΑ και μάλιστα θυμάται και πόσες ακόμα ιδιοκτησίες έχεις δηλώσει!! Στη δική μου περίπτωση δε μου ζήτησε χρήματα!!
  5. Καλημέρα! Σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά μου είναι αδύνατο να διαβάσω 186 σελίδες!!! Με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει προσθήκη ακινήτου σε ήδη υποβληθείσα δήλωση? Μπορώ να κάνω νέα δήλωση σε ίδιον ΟΤΑ? Υπόψιν πως θέλω ηλεκτρονικά να κάνω ότι κάνω!
  6. Λοιπόν, βρήκα τη λύση!!! Πολύ πιθανό να έχει ξαναειπωθεί στις οδηγίες εγκατάστασης του ΤΕΕΚΕΝΑΚ αλλά εγώ δε το γνώριζα! Εγκατέστησα επιπρόσθετα και την έκδοση 1.29 από το tee.gr και όλα πλέον λειτουργούν θαυμάσια!!! Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον! ....και προσοχή σε όσους αγοράζουν νέο υπολογιστή ή laptop!!!
  7. Μη μου προτείνετε λύσεις με το xml σας λεω! Κάτι με το λαπτοπ φταίει. Σήμερα δοκίμασα με xml άλλων συναδέλφων και πάλι βγάζει φωτισμό σε κατοικίες! Προφανώς φταίει η εγκατάσταση ή οι ρυθμίσεις του λάπτοπ.
  8. Όχι, τα ίδια. (στα γενικά στοιχεία δε νομίζω πως παίζει άλλωστε ρόλο, απλό κείμενο γράφεις για την εκτύπωση, εγώ βάζω "ΚΑΤΟΙΚΙΑ") Δε νομίζω πως φταίει το xml. Τρέχει κανονικά στο BC με σωστά αποτελέσματα όπως και σε έναν συνάδελφο που του το έστειλα στο δικό του ΤΕΕΚΕΝΑΚ πρόγραμμα. Εννοείται πως έχω κάνει και 2-3 φορές απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση στο δικό μου λάπτοπ
  9. Έχω απελπιστεί... Ευχαριστώ πάντως αλλά δεν φταίει ούτε αυτό.... εξακολουθεί και μου εμφανίζει τιμές για φωτισμό ενώ είναι κατοικία....
  10. Τα έχω δει όλα αυτά αλλά δεν λειτουργούν στη περίπτωσή μου! Σε άλλο λαπτοπ με ολόιδιες ρυθμίσεις(windows υποδιαστολες κλπ) το xml βγάζει σωστά αποτελέσματα όπως και στο BC όπως προείπα. Την έκδοση την κατέβασα απευθείας απο ΤΕΕ. Το xml το πρωτοδημιούργησα απο BC
  11. Δεν έχει αντιμετωπισει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
  12. Σε οποιοδήποτε ενεργειακή επιθεώρηση κατοικίας, όταν πραγματοποιώ εκτέλεση, στα αποτελέσματα μου εμφανίζει φωτισμό και αλλοιώνει τα αποτελέσματα!! Το ίδιο xml όταν το τρέχω στο buildingcert όλα είναι μια χαρά!!
  13. Καλησπέρα! α. Προφανώς θα το δω στο ΦΕΚ ίδρυσης αν είναι και πολιτιστικός? έχει ονομασία Α.Ο. β. το ίδιο? γ. πως το αποδεικνύω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.