Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Krisos

Members
  • Περιεχόμενα

    121
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

10 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Χαλκίδα (Ευβοίας)

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Krisos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φορο επιτηδευματος πληρωνω;Αν δεν κανω λαθος ειναι 700 ευρω τον χρονο;Επισης τι αλλες προυποθεσεις εχει για να ξεκινησει κανεις;πχ μεγεθος πληθυσμου κλπ ;
  2. Καλησπέρα .Είμαι αφαλισμενος στο Ι.Κ.Α. με 6 ωρη εργασία αοριστου χρονου.Ειμαι Πολτικος Μηχανικος Τ.Ε. .Πως μπορω να κανω επανεναρξη επαγγελματος σαν μηνανικος τι προυποθεσεις χρειαζονται;Κατα ποσο καποιος που εχει γραφειο σε καποιο πχ οικισμο μικροτερο απο 1000 κατοικους εχεις εισφορες σε ΤΕΒΕ ; Οποιος γνωριζει ας με κατατοπισει ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
  3. Πως θα μετατρεψω ενα αρχειο .max σε .jpg χωρις να αλλοιωθει ωστε να κανω κατι "επεμβασεις" σε photoshop ?
  4. Καλησπερα δεν ασχοληθει καθολου με 3D σχεδιαση .Θα ηθελα να μαθω να σχεδιαζω 3d αλλα θα ηθελα απο πριν να ξερω καποιες λεπτομεριες.Τι διαφορες εχει το Revit απο το 3D max;Επισης ποιο ειναι ποιο ευκολο σχετικα και ποιο λειτουργικο για να ξεκινησει κανεις για να μαθαινει απο μονος του;Ποιο ειναι ποιο δημοφηλες παντα κατα την γνωμη σας σε εταιριες του εξωτερικου;( πχ Ντουμπαι).Σκοπευω να ψαξω να βρω βιβλιογραφια και καποιες tutorial στο youtube για να ξεκηνισω να μαθαινω απο μονος μου.Παλιοτερα ειχα ξεκινησει ( περιπου πριν απο 5 χρονια) και τωρα δουλευω σχεδον επαγγελματικα.Ευχαριστω για τον χρονο σας.
  5. Σας ευχαριστω πολυ!Αν χρειαστω κατι extra θα σας ξανα γραψω
  6. Παιδία σας ευχαριστώ για την αμεση ανταποκριση δηλαδη συζηταμε για 2000 Ντιρχαμ με ολα πληρωμενα η 4000 και πανω εφοσον δεν με καλυπτει σε διαμονη κλπ κλπ.Κατι ακομα εκει δεν υπαρχουν συνταξεις ασφαλιες κλπ κλπ θα πρεπει να κανω εξηγηση για ασφαλεια (ιατροφαρμακευτικη); Τελος εφοσον "κατσει" με ολα αυτα που ακουγονται για τραπεζες που θα πρεπει να ανοιξω καπου λογαριασμο;Τι κανω σε αυτη την περιπτωση;Με τα βιβλια τα κλεινω εδω Ελλαδα ;(αν σε περιπτωση φυγω) ΤΕΒΕ να συνεχισω να πληρωνω;Μου ετσειλαν καποιο μηνυμα οτι θελουν μια πρωτη επαφη μεσω skype ...τωρα δεν μου εχει ξανα τυχει κατι αναλογο το ψαχνω 3 μηνες περιπου.Γενικα θελω οτι χρησιμο εχετε να αναφερετε εχω στιλει πανω απο 200 βιογραφικα ανα τον κοσμο
  7. Καλημέρα μια κατασκευαστική απο Dubai με ρωτα ενδεικτικό μισθό που θα ειμουν ικανοποιημένος.Τι ποσό να βαλω; Ειμαι σχετικα νεος στο χορο με μικρη εργασιακη εμπειρια .Πως ειναι οι μισθοι κάτω για νέους;Γενικοτερα τι χρηματα χρειαζεται κανεις κατω για να επιβιωσει;ευχαριστω για τον χρόνο σας.
  8. Καλημέρα μια κατασκευαστική απο Dubai με ρωτα ενδεικτικό μισθό που θα ειμουν ικανοποιημένος.Τι ποσό να βαλω; Ειμαι σχετικα νεος στο χορο με μικρη εργασιακη εμπειρια .Πως ειναι οι μισθοι κάτω για νέους;Γενικοτερα τι χρηματα χρειαζεται κανεις κατω για να επιβιωσει;ευχαριστω για τον χρόνο σας.
  9. Καλησπέρα!Εχω το 3d max studio την εκδοση του 2010 εχω κατεβασει μερικα .pdf για εκμάθιση.Στην αρχη ομως δεν θελω να εμπλακω με βιβλία κλπ.Θα ηθελα αν γνωριζει κανεις φυσικα κανενα tutorial video με κτηρια οχι πολυπλοκα, που την εχει εκτελεσει ο ιδιος και δεν εχει ''κενα''.Τι ενοω που να μην γινεται καμια παραληψη σε βηματα που πιθανον αυτος που ''φτιαχνει'' το βιντεο να θεωρει οτι εμεις γνωριζουμε , ετσι ωστε να μην υπαρχει καμια ασυνεχια στο 3d μοντελο-κτηριο που προσπαθουμε να φτιαξουμε.Δομικασα 1-2 φορες απο youtube αλλα δυστιχως χωρις αποτελεσμα ..ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Και κατι ακομα τι διαφορες εχει το SketchUp της goοgle απο το 3d max στην πραξη?
  10. Tι ακριβώς εννοείς πλήρη δικαιώματα;Τα στατικά νομίζω δεν τα υπογράφετε όλα.Νομίζω είναι λογικό.Επίσης δεν ξέρω αν έχετε και δικαιοδοσία σε εξαρτημένα τοπογραφικά.
  11. Αν θυμάμαι καλά πλήρη δικαιώματα δεν έχεις ούτε στην Ελλάδα για ποια συνθήκη ακριβώς μιλάμε;
  12. Αυτο ζηταω να μαθω... με barcelor τι περιορισμους εχεις γενικα στην Αγγλια ?( Καποιος που δεν κανει μεταπτυχιακο απο πανεπιστημιο UK)
  13. Δηλαδη αν οι σπουδες ειναι συνολικα 4 χρονια εσυ διχεις το πτυχιο σου πας στο 3ο ετος και σου μενει ενας ακομα χρονος και μεταπτυχιακο;Δυο χρονια συνολικα;Χρωστας δηλαδη μαθηματα τους 3ου ετους και του 4ου συν το μεταπτυχιακο;
  14. Σαφως και ειμαι παραπανω απο 3τες μπαρτσελορ ...καλυτερα να μην πιασουμε αυτη την κουβεντα εδω για ευνοητους λογους..απλα η απορια μου ειναι πως θα εξασφαλισω σφραγιδα πολιτικου μηχανικου με ολα τα δικαιωματα απο οδοποιια μεχρι κατασκευες κλπ(Ελλαδα);Πηγαινοντας καποιος εξω και συγκεικριμενα αγγλια θα πρεπει να μπει καποιος προπτυχιακα; η μπορω με ενα μεταπτυχιακο να ειμαι πλεον διπλωματουχος στην Ελλαδα;Ευχαριστω για τον χρονο σας
  15. Κατι τελευταιο αφου σε βλεπω προθυμο! :) Αν επιδωξω να καταταγω σε καποιο αγγλικο πανεπιστημιο με το απολυτηριο ΤΕΙ ουστιαστικα με κατατασουν προπτυχιακα σε καποια σχολη σωστα;Αυτο λεγεται BA(Hons)? Ολοκληρωνοντας εγω πως θα λεγεται το διπλωμα που θα εχω;Κανοντας μετα μεταπυχιακο πως θα λεγεται το πτυχιο μου; Τελος το ποιο συμαντικο αυτη την στιγμη εχω πτυχιο ΤΕΙ Πολτικων Δομικων Εργων στο Βιογραφικο μου οταν με ρωτανε θα λεω οτι ειναι Barchelor Degree? Tι ακριβως θα βαζω εφοσον ειμαι και εγω αποφοιτος πανεπιστημιου;Γενικα ποιος ειναι ο τιτλος των πολιτικων μηχανικων ..τι αναγραφουν στο βιογραφικο τους.Βοηθησε με να τα ξεκαθαρισω ...ευχαριστω για τον χρονο σου
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.