Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

jim_boy_2049

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jim_boy_2049's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Βλέπω το ΤΕΕ ασχολείται πολύ με τους μηχανικούς και τα δικαιωματά μας. Καταντήσαμε να είμαστε ΚΑΤΩ και από το σωματείο χειριστών!!!!! Οι διπλωματούχοι ή πτυχιούχοι μηχανικοί του Πανεπιστημιακού Τομέα που αναφέρονται στο Παράρτημα Γ, με την εγγραφή τους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος [ΤΕΕ], υποβάλλουν αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία της οικείας Περιφέρειας, προκειμένου να αποκτήσουν την άδεια του χειριστή μηχανημάτων έργου συγκεκριμένης ειδικότητας και ομάδας,αφού προηγουμένως αποκτήσουν προϋπηρεσία είκοσι ημερών στην αιτούμενη ειδικότητα και ομάδα. ΞΕΦΤIΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...
  2. Εταιρεία μεταλλικών κατασκευών Οι συγκολλητές συνήθως είναι αλλοδαποί. Στο ανατολικό μπλόκ είχαν σχολές συγκολλητών, παλιά υπήρχαν και Ελλάδα. Όλοι ξεκινάνε ως βοηθοί συγκολλητή μαζεύουν ένσημα (2χρόνια νομίζω), δίνουν κάποιες εξετάσεις πανεύκολες και γίνονται συγκολλητές Β. Αυτομάτως από ημερομίσθιο γίνονται μισθωτοί με μηνιάτικο. Εάν θέλουν μετά μπορούν να γίνουν και συγκολλητές Α. Η πιστοποίηση των συγκολλητών είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία. Δεν θα σου ζητήσει ποτέ αυτός που θα τους πιστοποιήσει το δίπλωμα των συγκολλητών. Ανάλογα με τον τρόπο κόλλησης (θέση, τρόπο, κτλ) βγαίνει και το πιστοποιητικό του συγκολλητή. Δηλαδή δεν υπάρχει ένα πιστοποιητικό! Επίσης το πιστοποιητικό έχει ημερομηνία λήξης ενώ το δίπλωμα-'άδεια Όχι. Όλες οι Tuv πιστοποιούν συγκολλητές. Το ΙΒΕΠΕ κάνει μαθήματα σε συγκολλητές
  3. Μία ερώτηση. Κάνω μελέτες ISO 9001, γνωρίζω και από ΕΛΟΤ 1801 και τώρα προσπαθώ να ασχοληθώ με ISO 22000. Όσων αφορά τα τυπικά-θεωρητικά του προτύπου τα καταλαβαίνω, το πρόβλημα μου είναι από που θα μπορώ να βρίσκω τους κινδύνους για το κάθε τρόφιμο (δηλαδή όλα αυτά τα μικρόβια, φυσικούς, βιολογικούς, χημικούς παράγοντες)
  4. Μια ερώτηση να κανω: τρέχει αυτήτη στιγμή κάποιο πρόγραμμα για επισκευή στέγης σε κατοικία?
  5. Και κάπου εκεί στην αποθήκη s/m μπαίνει στο χορό και ο Τεχνικός Ασφαλείας. Ο οποίος έχει ορίσει μια ομάδα πυρασφάλειας, η οποία ποτέ δεν έκανε άσκηση με πραγματική φωτιά (εδώ που τα λέμε κανένας εροδότης δεν αφήνει τους εργαζομένους να χασομερήσουν από τη δουλιά τους ούτε για ψεύτικη και γρήγορη άσκηση ετοιμότητας). Αμα πιστεύει κανένας εργοδώτης ότι οι κακοπληρωμένοι & εκνευρισμένοι με το αφεντικό εργαζόμενοι που είναι ομάδα πυρασφάλειας θα ριψοκινδυνέψουν έστω και μία τρύχα τους, μάλον απατάται !!!
  6. Υπάρχει καταλόγους της icap που αναφέρει τζίρους των εργοστασίων μεταλλικών κατασκευών, καθώς και κάποια στοιχεία που αναφέρουν τα μεγέθη για κάθε νομό.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.