Μετάβαση στο περιεχόμενο

ilias_diamantis

Members
  • Περιεχόμενα

    61
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

ilias_diamantis last won the day on Οκτώβριος 16 2012

ilias_diamantis had the most liked content!

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ilias_diamantis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

21

Φήμη στην κοινότητα

  1. τον τελευταίο καιρο ο δημος θεσσαλονικης δεν το ελέγχει . τωρα βγαζω αδεια σε γυραδικο που ειναι διπλα σε εκκλησια . δεν μου ζητησαν τιποτα . αν κανεις μπαρ , πιθανως να το ψαξουν . γνωμη μου είναι να μην τους βαλεις στην διαδικασια να το ψάξουν . κατεθεσε φάκελο για προεγκριση και ααααααν σου ζητησουν παρε και μια υπευθυνη δηλωση από τον διευθυντη . και μιας μιλαμε για δημο θεσσαλονικη πιθανοτατα ΔΕΝ θα χρειαστεις αλλαγη χρήσης . και παντα μιλαω σοβαρα .
  2. υπαρχει και Υ.Δ. ηλεκτρολογου : … είμαι ηλεκτρολόγος εγκατάστασης, κάτοχος της υπ. Αριθμ. ……… αδείας και από έλεγχο στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του ενταύθα και επί της οδού ......... καταστήματος ...... του .............. βρήκα ότι αυτή είναι ακίνδυνη και ασφαλής . Η συνολική ισχύς της μηχανολογικής εγκατάστασης του καταστήματος είναι μικρότερη από 15 ΗΡ . οι δηλωσεις είναι στάνταρ και απλα συμπληρώνεις τα στοιχεια .
  3. αν μιλαμε για κατάστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος : περίπτωση που δεν έχει ψησταριες κτλ . Διενέργησα τεχνικό έλεγχο των μηχανολογικών εγκαταστάσεων αερισμού του καταστήματος: …………………… Της ........................... που βρίσκεται στην ........................ και βεβαιώνω ότι: Ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της τεχνικής και επιστήμης για τον πλήρη αερισμό του χώρου του καταστήματος Από την εν γένει λειτουργία τους, δεν δημιουργούνται προβλήματα ασφάλειας ή προβλήματα στην υγιεινή διαβίωση των περιοίκων ή οχλήσεις(λ.χ. θόρυβοι, ρεύματα αέρος κτλ). αν εχει ψησιμο κτλ Διενέργησα τεχνικό έλεγχο του συστήματος συλλογής, απαγωγής, εξουδετέρωσης των καπναερίων, αερίων καύσης, οσμών κτλ του κατ/τος ......... του ........ που βρίσκεται στην ....... και βεβαιώνω ότι: Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της τεχνικής και επιστήμης για την πλήρη συλλογή, απαγωγή, εξουδετέρωση των καπναερίων, αερίων καύσης, οσμών κτλ. Από την εν γένει λειτουργία τους, δεν δημιουργούνται προβλήματα ασφάλειας ή προβλήματα στην υγιεινή διαβίωση των περιοίκων ή οχλήσεις(λ.χ. θόρυβοι, ρεύματα αέρος κτλ). πηγη : Δημος Θεσσαλονίκης
  4. θα παρεις μια υπευθυνη δηλωση απο τον διευθυντη που να λεει " ειμαι διευθυντης του ... και επιτρεπω την ιδρυση και λειτουργια ... " . αυτο ισχυει για θεσσαλονικη . για να εισαι σιγουρος ρωτα τον αρμοδιο δημο .
  5. 1. σνακ μπαρ 2. χρειάζεται τους χωρους που αναφερεις . μπορεις να κανεις σνακ μπαρ χωρις παρασκευαστήριο , ΑΛΛΑ ότι προσφέρει θα πρεπει να το παίρνει από αλλου . ρωτα το υγειονομικο της περιοχης σου. ή μπορεις να πας με την νεα υγειονομικη διαταξη , αλλα εκεί θα είσαι στου κασιδι το κεφαλι . αυτο το εξωτερικό W.C. δεν μαρεσει . αν δεν φαινεται στα αρχιτεκτονικα , τοτε εισαι λιγο σφικτος .
  6. σν ψηνεις με καρβουνα θελεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ φουγάρο . αν χρησιμοποιεις Φ.Α./υγραεριο/ρευμα μπορεις να την γλιτωσεις με συστημα με φιλτρα .
  7. θεωρητικα ναι , αλλα καλυτερα ρωτα το δημο ρπιν αρχισεις .
  8. Οι αδειες για σταθερες καντινες είναι συγκεκριμενες στον αριθμο ανα περιοχη και λίγο ( εως πολυ ) δυσκολο να παρεις μια. Ασε που το οχημα πρεπει να είναι ειδικα διαμορφωμένο . Αν θες την ταπεινη μου άποψη, δεν αξίζει τον κόπο . Βρειτε κατι αλλο .
  9. θελει και τα δυο . πριν μια βδομαδα που ειχα ενα μαγαζι με 4014 και πηρα ΒΧΚΧ απο την πολεοδομια του Ευοσμου μου ζητησαν : 1. βεβαιωση περαιωσης 2. βεβαιωση για συνδεση με δικτυα και οτι ειναι κυριας χρησης 3. τεχνικη εκθεση απο την εγκυκλιο 1/2012 ( αυτο που αναφερεις) 4. σχεδια μηχανικου 5. ΥΔ μηχανικου οτι τα σχεδια που κατεθεση ειναι ιδια με αυτα που θα καταθεσει στο ΥΠΕΚΑ
  10. στο συστημα του ΤΕΕ υπαρχει μια υπευθυνη δηλωση για συνδεση στα δικτυα και βεβαιωση χωρου κυριας χρησης . αυτη εννοει .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.