Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ankor

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Oκ αυριο το μεσημερι θα παω να βγαλω και θα τιs ανεβασω,εν συντομια σου λεω καποια μηχανηματα πατανε πανω στην ταρατσα και καποια πανω σε μεταλλικη σιδερια,αλλα αυριο με τιs φωτο πιστευω θα ειναι καλυτερα,και παλι ευχαριστω!!!
  2. Tα μηχανηματα μπηκαν πριν μια δεκαετια περιπου απο οσο ξερω.Απο οσο μπορω να ξερω και αυτο απο ερωτησειs που εκανα σημερα την τελευταια διετια εμπαζε νερα.
  3. Παιδια θα διαβασω και ξαναδιαβασω τιs λυσειs που μου δινεται.Το μονο σιγουρο που μπορω να σαs πω οτι εδω και μια δεκαετια εργαζεται το καταστημα κανονικα με ολεs τιs αδειοδοτησειs οποτε δεν υπαρχει θεμα αυθερεσιαs (καλοπροαιρετα το γραφω μην με παρεξηγησετε) αλλα απο ολεs τιs λυσειs θα προτιμησω την ταρατσα του γειτονα και καλυτερα τηs γειτονισαs!!!........Nα στε καλα και σαs ευχαριστω παρα πολυ ολουs σαs.Φιλικοτατα Αντωνηs!!
  4. Kατ αρχην σαs ευχαριστω πολυ για τιs απαντησειs.Oι υδροροεs ειναι καθαρισμενεs και αυτο ειναι το θεμα.Οι υδροροεs βρισκονται περιφερειακα δηλαδη στιs ακρεs τηs πλακαs και το νερο λιμνιαζει στην μεση,για να καταλαβετε αs πουμε μονο με σκουπα θα μπορουσαμε να τα σπρωξουμε σε καποιο σημειο που βρισκεται καποια υδροροη.Εκει που μαζευει τα νερα κανει γουβα, μαλλον απο τοτε που προτοεριξαν την πλακα.Δηλαδη δεν υπαρχει κλιση να φευγουν τα νερα.Για να κανουμε με τσιμεντο καποιεs κλισειs ωστε να φευγουν τα νερα παλι δεν γινεται γιατι δεν μαs αφηνουν οι μοναδεs που σαs πρωτοειπα.Οι μοναδεs βρισκονται διπλα διπλα και ειναι πολλεs.Ο μηχανικοs που εφερα μου ειπε να κανουμε ακριβωs στην μεση εκει που κραταει τα νερα μια τρυπα να βαλουμε υδροροη,να ξηλωσουμε ολεs τιs γυψοσανιδεs oροφηs εσωτερικα του καταστηματοs ωστε να περασει η υδροροη εσωτερικα απο τιs γυψοσανιδεs και να βγει εξω καπου....Ξερετε τι σημαινει αυτο?Θα καταλαβαινετε τι εννοω...Μολιs το ακουσα μουρθε εγκεφαλικο παιδια.Και ισωs ανναρρωτηθειτε και μου πειτε βρε ανθρωπε τοσα χρονια πωs δουλευεs? Tωρα το πηρα το καταστημα πριν ενα μηνα για αυτο και δεν ηξερα τι γινοταν.....
  5. Καλημερα σαs.Eαν μπορειται δωστε και σε εμενα καποιεs λυσειs σχετικα με την ταρατσα.Προκειται για επαγγελματικο χωρο και εχω εντοπισει ωs ωραs 1 πολυ μεγαλο προβλημα.Τα νερα πριν λιγεs μερεs που εβρεξε πολυ βγηκαν μεσα στην κουζινα.Ανεβηκα επανω να δω τι γινεται και ακριβωs πανω απο την κουζινα στην πλακα δηλαδη, ειχε πολυ νερο μαζεμενο,δεν μπορει να φυγει απο πουθενα.Επισηs στο ιδιο σημειο που κραταει νερα ειναι οι μοναδεs ψυξηs- θερμανσηs-εξαερισμοs-μεγαλα μηχανηματα τα οποια ειναι στηριγμενα με βιδεs στην ταρατσα(δεν γινεται να μετακινηθουν ) Και εδω πιστευω οτι ειναι το μεγαλο προβλημα,τι κανουμε βρε παιδια?Χωριs να μετακινηθουν τα μηχανηματα μπορουμε να κανουμε κατι? Για να μετακινηθουν τα μηχανηματα πρεπει να ξεβιδωθουν και να κατεβουν με γερανο στο πεζοδρομιο,ειμαι σε οροφο,δεν υπαρχει αλλοs χωροs πανω στην ταρατσα να πανε γιατι στον υπολοιπο χωρο υπαρχει πανελ μονωσηs για τον ηχο. Σαs ευχαριστω.
  6. Σαs ευχαριστω πολυ.Στα σταμπωτα δαπεδα δεν θα μενουν οι μαυριλεs απο τα ελαστικα του αυτοκινητου? Εαν επιλεξω σταμπωτο δαπεδο μπορω καθε χρονο να το περναω καποιο βερνικι για να ζωνsτανευει?Γιατι μαλλον εχετε δικιο ισωs εχω δει κακηs ποιοτηταs σταμπωτα. Και παλι ευχαριστω dimitri (Συγνωμη που εθεσα το ερωτημα σε λαθοs ενοτητα)
  7. Καλημερα σαs.Nεοs στο forum και θα ηθελα την βοηθεια σαs σχετικα με το δαπεδο εξωτερικου χωρου.Να σαs κανω μια περιγραφη και τι θελω. Μονοκατοικια.Ολο το σπιτι,ντυμενο με πετρα( Πολιτικο κοκκινο και μαυρο γρανιτη).Και εχω κολλησει στο δαπεδο. Το δαπεδο που θελω να ντυσω ειναι 100 τ.μ περιπου.(Αυλη και χωροs σταθμευσηs αυτοκινητου υπαιθριοs.) Θελω να ντυσω το δαπεδο με καποιο υλικο(πετρα η" πλακακια) Α)Που να αντεχει το βαροs του αυτοκινητου,να μην φθαρει μετα απο 1-2 χρονια η" αρχιζουν και σπανε, Β) Οπτικα να ειναι ομορφο και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ να μην μαυριζει απο τα λαστιχα του αυτοκινητου και αφηνει στο δαπεδο τιs ροδιεs. Ακανονιστεs πετρεs και σταμπωτα δεν μου αρεσουν. Τι προτεινετε βρε παιδια? Για βοηθηστε την κατασταση.Ευχαριστω πολυ.Αντωνηs. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.