Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

KAT

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KAT's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φίλε pfount δεν μου έχει τύχει αυτή η περίπτωση που αναφέρεις αλλά ψάξτο μήπως και μπορείς να μειώσεις τις πλάγιες αποστάσεις σε 7,50 μέτρα σύμφωνα με την παρέκκλιση του Π.Δ. 24/31,5,1985 ΦΕΚ 270Δ΄/85 αρθρο 1, παρ. 5, περίπτωση αα
  2. Τροποποίηση όσον αφορά την μετατώπηση δρόμου, αλλαγή των Ο.Γ. και την αύξηση κοινόχρηστων χώρων ώστε να γίνει πιο εύκολη η έγκριση της. Περνάει από δημοτικό συμβούλιο, αναρτάται για δύο μήνες για τυχόν ενστάσεις, εγκρίνεται από ΣΧΟΠ και τέλος υπογράφεται από τον Νομάρχη. Έχει δύο μήνες που την κατέθεσα και ακόμα δεν πέρασε από δημοτικό συμβούλιο. Οπότε υπολόγιζε χρόνο. Τέλος αγαπητέ vapan όντως δεν έχει τίποτα το δεσμευτικό ο οικισμός.
  3. Εγώ τώρα έκανα τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως σε οικισμό κάτω των 2000 κατοίκων όπου υπήρχε διανομή του Υπ. Γεωργίας και ορόσημα στις κορυφές των οικοδομικών τετραγώνων και εγκρίνεται με απόφαση Νομάρχη, απλώς είναι χρονοβόρο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.