Μετάβαση στο περιεχόμενο

APIASTOS

Members
  • Περιεχόμενα

    25
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

APIASTOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει το μ2 η τοποθέτηση ικριωμάτων?
  2. Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ. Αρα τελικά τι πρέπει να συμφωνήσω με τον παλιό μηχανικό?Γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν θα κάνω τίποτα τελικά εγώ, ούτε την μελέτη ούτε την επίβλεψη. Συμπληρωστε την ειδικοτητα σας στο προφιλ σας παρακαλω.
  3. Ο Τιτλος της αναθεώρησης πως θα είναι? η παραίτηση του παλιού μηχανικού για την μελέτη θα αφορά όλο το κτίριο ή μόνο τον όροφο που θα γίνει αλλαγή χρήσης??το ίδιο θα γίνει και για την επίβλεψη?? θα αφορά παραίτηση επίβλεψης μόνο για τον όροφο?? Γιατί ήδη γίνεται η ανακαίνιση.
  4. Καλημέρα. θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει στο εξής: σε ένα κτίριο πενταόροφο υπάρχει οικοδομική άδεια σε ισχύ για τις ανακαινίσεις που γίνονται, δηλαδή δεν έχει περάσει η τετραετία.Αν θέλω να κάνω αλλαγή χρήσης σε κάποιον όροφο από γραφείο σε κατάστημα μπορεί να βγεί καινούργια άδεια με καινούργιο μηχανικό ή πρέπει να γίνει αναθεώρηση με τον μηχανικό της άδειας που είναι σε ισχύ??Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος???
  5. Υπάρχει ένας χώρος που στην άδεια είναι κατάστημα. Για Πολυδύναμο κεντρο αισθητικής και διαιτολογίας χρειάζεται αλλαγή χρήσης?? Ανήκει στην κατηγορία των καταστημάτων παροχής υπηρεσιών από ότι ξέρω. Αρα χρειάζεται αλλαγή ή όχι?
  6. Καλησπέρα. Έχω την εξής περίπτωση: Στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου που ήταν κατοικία, θέλουμε να γίνει χώρος περιποίησης προσώπου. Χρειάζεται αλλαγή χρήσης ή όχι; Ανήκει στα καταστήματα, οπότε θα γίνει αλλαγή χρήσης σε κατάστημα; Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία, με τόνους και το πρώτο γράμμα κεφαλαίο Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.acnt
  7. Ας μας πεί κάποιος αν ξέρει να απαντήσει στο ερώτημα της biui, γιατί με ενδιαφέρει και μένα. Οταν είναι υφιστάμενο κτίριο του 1978 χρειάζεται WC ΑΜΕΑ??
  8. Στο συμβόλαιο αναφέρει κατάστημα 69,20 μ2 που περιλαμβάνει αίθουσα και πατάρι. Για το πατάρι στο ΓΟΚ 73 το σχετικό άρθρο είναι το άρθρο 84 παρ.6.. Πάντως ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια.
  9. Το συμβόλαιο αναφέρει κατάστημα με πατάρι. Στον ΓΟΚ 73 ψάχνω να βρω που λέει για το πατάρι και δεν το βρίσκω.
  10. Καλημέρα παιδιά. Εγώ έχω την παρακάτω περίπτωση: είναι μία άδεια του 1978 στην οποία έχουμε τα εξής: Στο ισόγειο είναι κατάστημα (69,2 μ2) και έχει πατάρι (34,60 μ2) το οποίο έχει πρόσβαση από το κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας. Στην πράξη βρίσκεται μέσα στο κατάστημα. Στα σχέδια αναφέρεται σαν μεσοπάτωμα (το πατάρι). Σύμφωνα με τον ΓΟΚ ΄73 είναι το 50% της κάλυψης του καταστήματος?? Άρα δεν μετράει στην δόμηση??Άρα σαν επιφάνεια καταστήματος τι μετράμε?? Τα 69,20 μ2 μόνο??
  11. Σας ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες.
  12. Καλησπέρα σε όλους. Ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: θα μπορούσε κάποιος να αναφέρει κάποια αξιόπιστη εταιρεία από την οποία να αγοράσεις web hosting???? π.χ. forthnet, hol ή όποια άλλη γνωρίζετε???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.