Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

cosa

Members
  • Περιεχόμενα

    53
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Lamia
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cosa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Φήμη στην κοινότητα

  1. πολυ σωστός !Σαν ΝΑ αγοραζεις γουρούνι στο σακί !
  2. ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ οτι πρεπει να χρησιμοποιηθει στα αυθαίρετα απο την στιγμη που αφορα εμμεσα τα ακινητα και για να προλαβω συμφωνω πως Το λέει ξεκάθαρα ο Νόμος στο Άθρο 18 (Ν.4178) οτι ο υπολογισμός γίνεται με τις αντικειμενικές τιμες που ίσχυαν το 2011. ( κατι επρεπε λεει θθα μπορουσε να λεει και του 2009 δεν γινεται να μην αναφερει πως ) Αλλα σημερα υπαρχει νεα νομοθεσια μεταγενεστερη η οποια λεει το εξεις Αναπροσαρμογή τιμών του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού της αξίας των με οποιαδήποτε αιτία μεταβιβαζομένων ακινήτων, που βρίσκονται σε περι− οχές εντός σχεδίου όλης της Χώρας. Με την λογικη αυτή ολα τα ακινητα για μεταβιβαση εμπιπτουν στον Ν.4178/13 ειτε με την μορφη βεβαιωσης ειτε με νομιμοποιηση ! Δεν ειναι λογικο να χρησιμοποιουμε αλλη τιμη ζωνης στην βεβαιωση και αλλη για τον υπολογισμο , δεν γινεται να πληρωνεις προστημο με αντικειμενικες παλλιες και να το πουλας με αλλες ( θεωρω αυτο ειναι για προσφυγη ΣΤΕ ο πωλητης ειναι χαμενος ) πρεπει να διευκρινιστεί!! Και επειδη στο μπουρντελο το Ελλαντα δεν γινετια ποτε... πραξτε υπερ του πελατη σας !
  3. Παιδια εχουμε κανα νέο με την είσπραξη πόρων ? για αυθαιρετα ρωταω ? να περιμενεις στην ουρα γιθα ενα κολοτσμέδε... Τελικα κανεις δνε ξερει αν εχει καταργηθει ...
  4. Version WORD ,doc

    2.443 downloads

    Σημείωμα κατάθεσης εισφορών για την έκδοση Άδειας Δόμησης
  5. Το δεν εχουν το δικαιωμα το καθοριζει η νομοθεσια οχι επειδη το λεμε εμεις... Δηλαδη εγω που εχω φιλο αρχιτεκτωνα 55 χρονων ο οπιος εκναε τοπογραφικα απο τοτε που πηρε πτυχιο και εχει επενδυσει σε gps προγραμματα σταθμους τωρα αυτος πρεπει να βρει σφραγιδα να του τα υπογραφουν? Οταν δεν γνωριζεισ κατι καλο ειναι να μην το κανεις ειναι θεμα επαγγελματισμου , και οχι επειδη του λεμε εμεις οτι δεν πρεπει να υπογραφει ... Εδω υπαρχουν εμπειροτεχνεσ μηχανικοι εξω καλυτεροι με πολουσ απο πτυχιο .
  6. μια λοιπη παραβαση για την σκαλα και συναινεση απο ολους γιατι ειναι στο κοινοχρηστο. Μια δηλωση τα βαζεισ ολα αφου ολοι συμφωνουν . Δεν υπαρχει αλλη παραβαση εφοσον τα περιγραμματα της αδειας ειναι ως εχουν διοτι ειχαν γινει πριν το καθορισμο των προκηπιων .
  7. καλησπερα η διασπαση ογκου νομιμου κτιριου ( δηλαδη 1 κτιριο να φενεται στην ο.α.ενιαίο και να εχει γινει 2 ή 3 με την ιδια ακριβως επιφανεια της ο.α. ) πως δηλωνεται σαν μια παραβαση με αναλυτικό ? μπορει να ενταχθει στην "κατηγορια 3" σαν αλλαγη σε αλλη νομιμη θεση ?
  8. καλησπερα παιδια ! Μια ερωτηση γιατι δεν βρηκα κατι αντιστοιχο! ΠΕριπτωση κτιριου με διασπαση ογκου του βασικου κτιριου π.χ. ηταν 100 χ 12 και εγιναν 2 συνολικα (60χ12 )+ (40 χ12 ) και ολα σε νομιμη θεση θεωρω πως δηλωνεται σαν μια (1) παραβαση αναλυτικου ουσιαστικα δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο ! Σωστα?? Και επισης ανοιχτα υπαιθρια στεγαστρα κλασσικη περιπτωση αναλυτικου μαζι με λεβητοστασιο εντος πλαγιας αποστασης 16,60 τμ με υψος 2.50μ γινεται να μπουν ολα σε μια παράβαση ? η πρεπει μια(1) παραβαση για διασπαση ογκου και αλλη μια(1) για τα στεγαστρα και η αποθηκη κανονικη δηλωση με παραβαση πλαγιας αποστασης ! ( θα μπορουσα να την παω και κατηγορια 3 με λιγο μπαλαμουτι η στον αναλυτικο μαζι με τα στεγαστρα? ) . Ευχαριστω πολυ !
  9. ΟΧΙ , ΠΑΝΙΚΟΣ!!! Δεν εχει νοημα ας το βαλατε και σε λαθος θεση το θεμα ειναι να υπαρχουν! Εγω ας πουμε απο λαθος εχω βαλει και ιδιωτικο συμφωνιτκο και κατοψεις στο ιδιο! Οσο αφορα σφαλμα βγαζει στο δετοτατα και στις αεροφωτογραφιες. Υπομονη!!
  10. ειναι για επιχειρησεις μονο απο οτι ειδα, λογικα θα γινει κια για μας συντομα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.