Μετάβαση στο περιεχόμενο

ANTONIS130

Core Members
  • Περιεχόμενα

    365
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ANTONIS130's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

27

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας. Ακίνητο για το εκδόθηκε ταυτότητα και ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του, πλέον ο νέος ιδιοκτήτης το πουλάει. Η διαδικασία της έκδοσης νέας ταυτότητας γίνεται με επανέκδοση της παλαιάς και ενημέρωση των στοιχείων (όνομα νέου ιδιοκτήτη κλπ)?
  2. Καλημέρα σας. Έχω περίπτωσω τακτοποίησης πέργκολας και μικρής επέκτασης στο υπόγειο, κατ 4 σε παραδοσιακό οικισμό. Πήρα έγκριση από ΥΠΠΟ και το ΤΕΕ μου ζήτησε επιτροπή ΚΕΣΑ. Καταθέτουμε τα απαραίτητα εγγραφα ηλεκτρονικά? Και αν ναι στο e adeies? Ή με φυσικό φακελο? Ευχαριστώ
  3. Αφού θα κάνεις αναθεωρηση της αδειας για αλλαγή επιβλέποντος θα δώσεις εσύ ρεύμα κανονικά. Απλά αφου δεν ειναι σε ισχύ η παλιά άδεια θα μπεις στη διαδικασία ΠΕΚ ελεγκτή κλπ.
  4. Καλημερα. Δεν απαιτειται να αποδείξεις κατι. Αρκεί το στέλεχος που φαινεται ποτε υπογραφηκε
  5. Καλημέρα συνάδελφοι. Στο σύστημα e-adeies για την έγκριση αποπεράτωσης αυθαίρετης κατασκευής επιλέγουμε την έγκριση εκτέλεσης εργασιών?
  6. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απλά η μία πλευρά μεγάλωσε κατασκευαστικά κατά 19 cm και εισήλθε στο Δ. Εγώ απλά νόμιζα με λίγα λόγια ότι αν παραβιάζουμε την υποχρεωτική απόσταση Δ από την άδεια, ανεξαρτήτως άλλων παραβάσεων είμαστε αυτόματα κατηγορια 5.
  7. Στη δική μου περίπτωση θα πρεπει να συγκρίνω την υπέρβαση εντός Δ αν είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη του 20% του Δ? Έχω σίγουρα <20%.
  8. Πως θα την τακτοποιήσει ο ιδιοκτήτης του Ισογείου? Δεν είναι κοινόχρηστη αφού δεν αναφέρεται στην σύσταση?
  9. Καλημέρα. Η υπέρβαση εντός Δ (και όχι εντός πρασιάς - προκηπίου) μικρότερη των 20 cm είναι κατηγορία 4?
  10. Συνσδελφοι συζητάμε για 7 -9 λεπτά... Και καθόμαστε και ασχολούμαστε ακόμα με αυτό το πρόγραμμα? Και μόνο που το αναφέρουμε ειναι εντελώς γελοίο. Α ρε καταραμένη φτωχεια..
  11. Λοιπόν αύριο θα ανοίξει στις 10.00 η πλατφόρμα για Αττική. Αν δεν αντέξει ούτε 17-18 λεπτά (εκτός της απόλυτης ξεφτίλας για το επάγγελμα μας, αυτό είναι αυτονόητο) πως θα προλάβουν έστω κ οι πιο γρήγοροι να περάσουν μία δήλωση και να καλυφθεί ο τζίρος?? Εχω την περιέργια αυτή για να δω και κατά πόσο υπάρχει αξιοκρατία σε όλα τα στάδια της αίτησης. Αν κλείσει νωρίτερα του τέταρτου τότε μιλάμε για κομπίνες..
  12. Αρα θα ενταξουμε ιδιοκτήτη χωρίς σχέδια από ΥΔΟΜ και μεταγενέστερα θα πάρουμε τα σχέδια του και θα αποκαλυφθει ότι ανήκει στην κατηγ. 5 αυθαιρέτων. Και θα του πούμε οτι τελικά δεν γινεται να συνεχίσουμε και ότι θα τα πάρουμε όλα πίσω.... Πάρα πολύ ωραία.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.