Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

madmik

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

madmik's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ! Μου είπαν και το πρωι πως βγήκαν τα φεκ τελικα. Θα με βοηθούσε όμως ένα υπόδειγμα από μια κάτοψη. πχ πως συμβολίζουμε τις ρωγμές κτλ. το αναφέρει μέσα αλλα σαν να έχουν κάνει λάθος στην κατηγορία των ρωγμών στην εικόνα.
  2. Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθεια σας όσο αφορά τα σχέδια που περιέχει μια άδεια επισκευής. Είμαι από Κεφαλονιά και όπως καταλαβαίνετε έχουμε πολλά σπίτια που θέλουν επισκευή λόγω του σεισμού. Μας ζητάνε σχέδια από την ΥΑΣ μαζί με άδεια επισκευής αλλά δεν έχουν βγάλει ακόμα καμία απόφαση σχετικά. Μήπως έχει κάποιος υπόδειγμα από σχέδια? Μου είπαν απο την υπηρεσία πως πρέπει να γίνει αποτύπωση των ζημιών στην κάτοψη δλδ θα έχει σαν υπόμνημα. Παρακαλώ όποιος το έχει ξανακάνει!
  3. καλημερα σας, το θεμα αυτο πιστευω πως αφορα ολους εμας διοτι σε περιπτωση που δεν υπαρχει τοπογραφικο σε ΕΓΣΑ θα πρεπει να υπολογιστει στο ΤΕΕ μαζι με την αμοιβη του μηχανικου. το θεμα ειναι με ποιο τροπο? στα κτιριακα η τοπογραφικα? στα τοπογραφικα εργα στην περιπτωση που επροκειται για εντος οικισμου οικοπεδο και ειναι μετρημενο με gps απο χρηση τριγωνομετρικου σημειου για εξαρτηση τι αρθρα χτυπαμε στο ΤΕΕ?
  4. καλημέρα απο τι βλεπω κανεις δεν εχει δωσει μια απαντηση στο θεμα. παρακαλω οποιος γνωριζει ας πει κατι
  5. Καλησπέρα, έχω και γω μια ερώτηση που είναι σχετικα όμοια με αυτην του antithema. λοιπόν το 2010 βγηκε άδεια για νεα ισογεια οικοδομη σε αγροτεμαχιο εκτος σχεδιου. στο αγροτεμαχιο υπήρχε κτίσμα προ 1960(εχω αεροφωτογραφια του 60 όπου φαίνεται) που δεν γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες αν έχει άδεια(μάλλον όχι) διότι το αγόρασαν το 2009. για να βγεί η άδεια και προσφατη αναθεώρηση το 2011 ζήτησαν απο την πολεοδομία αδεια κατεδάφησης για το υφιστάμενο που είναι ακόμα σε ισχύη. μέχρι πρόσφατα πίστευα οτι δηλώνουμε χωρις άδεια αλλα διαβάζοντας τα παραπάνω σας ζητάω μια γνώμη. ευχαριστω!
  6. εχω κολλησει σε αυτη τη φαση και δεν πιανω γραμμη στο τεε να μου πουν τι να κανω. ελπιζω να δώσουν παράταση γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να υποβαλω με απαντησεις τυπου "μάλλον, μπορεί,νομιζω..."
  7. καλησπέρα, τελικά τι κάνετε με τις βεβαιώσεις για τα αδόμητα? είναι υποχρεωτικό να βγαίνουν απότο σύστημα το τεε?
  8. ευχαριστω για τη απάντηση! αυτό φαντάζομαι και γω αλλα δεχετε το ΄συστημα να βγάλει αμοιβές με 2μέρες εργασίας?
  9. καλησπερα, η ερωτηση μου αφορά τις αμοιβές. Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης θέλει να πληρώσει το παράβολο και να βγάλει οικοδομική άδεια μέσα σε 3 χρόνια τι αμοιβές πληρώνει? εννοώ μόνο σαν α΄φάση που θα γίνει η δήλωση όχι για την οικοδομική άδεια. πληρώνει τις 2 μέρες που λέει για πρωτη φάση και μετά ότι βγάλει η άδεια σύμφωνα με τις "μελέτες" που θα χτυπήσουμε ή και τις 4,5 μέρες? με ρωτάνε οι πελάτες και δεν ξέρω τι να τους πω...και στο τεε δεν πιανω γραμμη με τίποτα ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.