Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kagatso

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Athens

kagatso's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι πρέπει το ΤΕΕ να πιέσει οι άνεργοι μηχανικοί να πληρώνουν τα μισά απ’ότι οι υπόλοιποι. Αυτή είναι η άποψή μου. Μια μέση λύση! Άν όμως κανένας δεν πιέσει γι’αυτό,τότε καληνύχτα! Φίλε κατευθείαν επιστολή στον Σπίρτζη, εννοώ στο ΤΕΕ, τώρα...
  2. Ρε συνάδελφοι μήν βιάζεστε, μπορεί να λέει ο ΓΟΚ ότι τα φωτοβολταικά στις ταράτσες-στέγες θα είναι επιδοτούμενα από το κράτος ή την ΕΕ...Λεφτά άλλωστε υπάρχουν...
  3. Σε ένα νέο φαρμακείο το οποίο το νοικιάζει ο φαρμακοποιός για έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας η αίτηση γίνεται από τον ιδιοκτήτη ή από τον φαρμακοποιό για αντικατάσταση της τζαμαρίας και διαχωρισμό του εσωτερικού χώρου με γυψοσανίδες?
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι, θέλω να μάθω ποιές οι αρμοδιότητες της ΕΠΑΕ, πώς συνίσταται και άν τα μέλη της μπορούν νόμιμα να ασκούν το επάγγελμα και να περνούν από την επιτροπή δικιές τους μελέτες? Είναι δυνατόν σε μιά περιφέρεια να έχεις ανταγωνιστή σου αυτόν που ελέγχει την μελέτη σου από ΕΠΑΕ?
  5. Ρε παιδιά πότε άλλαξε για τα εκτός σχεδίου σε 0,8μ? Έχει κανείς αριθμό ΦΕΚ και ημερομηνία? Τελικά είναι ο,8 από το διαμορφωμένο έδαφος ή από την φυσική στάθμη?
  6. Θα μπαζώσουν εξωτερικά έτσι ώστε να μείνει ελεύθερο κατα 1,5μ από την στάθμη του διαμορφωμένου εδάφους με σκοπό να θεωρηθεί υπόγειο και να γίνει η μετατροπή! Απλά τώρα πρέπει να βάλω κάποια χιλιοστά για το ισόγειο (μελλοντικό υπόγειο), κάποια για τον Ά όροφο και κάποια για τον Β όροφο. Μήπως να βάλω 100 χιλιοστά (για τον μελλοντικό) για να έχει το δικαίωμα υψούν (αυτός που θα πάρει και το ισόγειο) και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα χιλισοστά όπως προκύψουν αναλογικά από τα τετραγωνικά του ισογείου και του Ά ορόφου?
  7. Καλησπέρα σας, φτιάχνω έναν πίνακα χιλιοστών για διώροφη κατοικία και ο πατέρας (δωρητής) θέλει με γονική παροχή να μεταβιβάσει το ισόγειο και το δικαίωμα υψούν στον ένα γιό και τον Ά όροφο στον άλλο γιό. Το οικόπεδο είναι 380 τμ εντός οικισμού και ο ΣΔ 0,8. Έχουν χτίσει 160 (ισόγειο) + 102,6 (Ά όροφος) = 262.6 τμ (απομένουν τώρα άλλα 39τμ) και θέλουν να μετατατρέψουν την διώροφη κατοικία σε ισόγεια με υπόγειο ώστε να μπορέσουν να χτίσουν άλλα 100-120 τμ στο Β όροφο. Ρωτάω τί πρέπει να γράψω στον πίνακα χιλιοστών? Ο συμβολαιογράφος είναι σχετικά μικρός και έχει μπερδευτεί κι αυτός.. Να βάλω μόνο χιλιοστά για δικαίωμα υψούν, χωρίς συγκεκριμένα τμ? Και πόσα χιλιοστά πρέπει να βάλω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.