Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

jimevi13

Core Members
  • Περιεχόμενα

    330
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

5 Ακόλουθοι

Contact Methods

  • Website
    http://www.tsitsas.com

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Ιωάννινα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jimevi13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

22

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν είδα το κείμενο πάνω απο τον πίνακα. thanks. τα πεδία τα συμπλήρωσα βάση το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ'οίκον ΙΙ Α΄ κύκλος 2018 που είχε επιδοτηθεί ο σύζηγος στο δικό του ΑΦΜ. Μου διαφεύγει κάτι στην συμπλήρωση του πίνακα? ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα, 3 φορές έχω λάβει την παρατήρηση για ορθή συμπλήρωση de minimis για την ίδια αίτηση όπου το ακίνητο είναι απο 50% σε δύο ιδιοκτήτες (ανδρόγυνο). Ο σύζυγος έχει λάβει κρατική επιχορήγηση από το εξοικονόμηση κατ'οίκον ΙΙ Α΄ κύκλος 2018 στο ΑΦΜ του 9.000€. Η σύζυγος δεν έχει λάβει στο ΑΦΜ της καμία κρατική επιχορήγηση. Τώρα προσπαθώ να κλείσω το πρόγραμμα στο εξοικονομώ - αυτονομώ 2020 και ζητάνε ορθά συμπληρωμένη την δήλωση de minimis και για τους 2. Στην μεν σύζηγο τα αφήνω τα πεδία κενά. Στον σύζυγο συμπληρώνω όλα τα πεδία αλλά λογικά κάπου κάνω λάθος. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πώς να την συμπληρώσω ορθά? ανεβάζω σχετικό έγγραφο. ευχαριστώ. de minimis.doc
  3. Στην Αττική όχι. Στα Ιωάννινα μια χαρά. Με σφραγίδα απο ΕΕΤΕΜ (ως Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.)
  4. Ναι , δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν υπήρχε πρόβλημα θα το διάβασες κάτω απο τους πίνακες με τα ποσά των παρεμβάσεων. (υποσημειώσεις κάτω απο τους πίνακες...1,2,3,4,5,......)
  5. Υπάρχουν όμως τα αντικεραυνικά στον πίνακα ή δεν τα έχει βάλει καθόλου ενώ τα δείχνει στα μονογραμμικά?
  6. Ελέγχουμε αν υπάρχουν αντικεραυνικά στον πίνακα , το πλήθος και το είδος. Δεν ελέγχουμε αν είναι σωστή ή αν υπάρχει μελέτη ή αν έπρεπε να εκπονηθεί μελέτη. Το αν έπρεπε να εκπονηθεί μελέτη αντικεραυνικών είναι πολεοδομικό θέμα κατά την πλήρωση του φακέλου και όχι του ελεγκτή δόμησης.
  7. όχι. είναι η ίδια έκδοση. ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ 1.31.1.9 και βγήκε το 2018. Η προηγούμενη είναι η ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ 1.29.1.19 και βγήκε το 2012. Κάπου το έσωσες αλλού με αποτέλεσμα να μην έχει δεδομένα μέσα. Το είχες εκδώσει ή το είχες ανεβάσει στο σύστημα του buildingcert? ΑΝ ναι , μπες στο buildingcert και κατέβασέ το απο εκεί.
  8. Αρχικά ξεκινάς με λάθος βάση. 1. στο αρχικό έντυπο παρεμβάσεων υπολόγισες το Pgen για υπερδιαστασιολόγιση και σου βγήκε 20 Kw και έγραψες 30Kw γιατί φάνηκαν "λίγα"? Πλέον με μονώσεις και κουφώματα με θερμοδιακοπή ένα σπίτι έχει αρκετά μειωμένες απαιτήσεις στην θέρμανση (W/m2). Ο συνάδελφος μηχανολόγος στην μελέτη θέρμανσης με τα νέα U τοίχων και παραθύρων που του έδωσες πόσα Kw υπολόγισε? Ανάλογα τη μεζονετα (τ.μ., μονώσεις, παράθυρα κτλ) μια χαρά θα ήταν και τα 20Kw . 2. Θα έχεις πρόβλημα θεωρώ να δηλώσεις διαφορετικό Pgen. Και να φανταστείς το ΝΕΟ Pgen επειδή έχεις μονώσεις θα αλλάξει προς τα κάτω και όχι προς τα επάνω! άρα............
  9. Daylight Misery - Θλιβερός Χειμώνας (Sorrowful Winter) [In loving memory of David Gold - Woods Of Ypres (June 19, 1980 - December 21, 2011)]
  10. Version 1.0.0

    406 downloads

    Υπεύθυνη Δήλωση Μηχανικού Υδραυλικών Διπλωματούχοι μηχανικοί δεν χρειάζεται σφραγίδα (θεώρηση) απο ΤΕΕ. Μηχανικοί Τεχνολογικού Τομέα χρειάζεται σφραγίδα (θεώρηση) απο ΕΕΤΕΜ.
  11. Έχω δημιουργήσει το αρχείο σε doc για μηχανικούς. Για διπλωματούχους δεν χρειάζεται σφραγίδα απο ΤΕΕ ενώ απο μηχανικούς τεχνολογικού τομέα χρειάζεται σφραγίδα απο ΕΕΤΕΜ. YPEUTHYNH DHLWSH MHXANIKOY YDRAYLIKWN.doc
  12. Έχει κάποιος το έντυπο της ενεργητικής πυροπροστασίας για νέα οικοδομή (οικία) με το 41/2018 σε word? ευχαριστώ.
  13. Ακόμα μια ερώτηση: Είναι επιλέξιμο παρέμβαση: 4Α(ΙΙΙ) - Ηλιακός θερμοσίφωνας ΜΑΖΙ ΜΕ παρέμβαση: 4.Δ(Ι) - αντλία για ΖΝΧ ή μπορείς να βάλεις απο την κατηγορία 4 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΖΝΧ μόνο το ένα ή το άλλο? ευχαριστώ.
  14. επειδή αναφέρει " ηλιακού συστήματος παροχής ΖΝΧ " και στην παρένθεση τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα πιο πολύ (στο δικό μου το κεφάλι ) οπότε ρωτάω εδώ , μήπως αλλουνού το κεφάλι το διαβάζει και το ερμηνεύει καλύτερα απο εμένα! "(συμπληρώνεται εφόσον δεν υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα ΖΝΧ με χρήση ΑΠΕ και δεν προτείνεται η εγκατάσταση ηλιακού συστήματος παροχής ΖΝΧ στην πρόταση παρεμβάσεων)"
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.