Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

gliout

Core Members
  • Περιεχόμενα

    322
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Ιωάννινα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gliout's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

23

Φήμη στην κοινότητα

  1. Λέει κρίνονται όχι ότι ισοδύναμουν. Νομίζω ότι θέλει περισσότερο ψάξιμο. Και αφού δεν υπάρχουν ΤΕΙ άρα και εμείς οι απόφοιτοι τους δεν υπαρχουμε🤪 Χιουμιριστικη η τελευταία πρόταση ετσι;
  2. Τα 300μ τα πήρα απο τον χάρτη που δείχνει δασικές εκτάσεις. Απόσταση είμαι περίπου 180μ. Οσον αφορά τα μετρα, πρότεινα αυτά που έπρεπε. Αλλά όλα τα έχω κάνει απο πρίν (επειδή είχα κάνει ανακαίνιση της κατοικίας και του εξωτερικού χώρου).
  3. Εγώ πάντως την έκανα για το δικό μου ακίνητο (σύμφωνα με το υπόδειγμα που ανέβασε ο συνάδελφος πιο πάνω ) τον οποίο και ευχαριστώ . Θα την στείλω αύριο στο mail του Δήμου Λευκάδας.
  4. Καλησπέρα. Πολύ καλό.. Εχει κατεβάσει κανένας και το πρόγραμμα που αναφέρει?
  5. Επαναφέρω το θέμα. Προσπαθώ να βάλω χαρτί ρολό και ενώ βάζω το χαρτί, μου το αναγνωρίζει σαν plain paper, και μετά δεν προχωρά, και μου βγάζει μήνυμα οτι δεν μπορεί να αναγνωρίσει το χαρτί. (Είναι σαν να μην δίνει εντολή να γυρίσουν τα ροδάκια να τραβήξει μέσα το χαρτί) Εκανα αυτό που λέει εδώ: https://support.hp.com/sg-en/document/c04582439 αλλά πάλι τα ίδια.Μάλλον είμαι για αλλαγή αισθητήρα χαρτιού.
  6. Καλά μας κάνουν. ΠΕΑ για συμβόλαια γιοκ, ΠΕΑ για το Εξοικονομώ γιοκ.... Αλλά ξέχασα..Έδωσαν παράταση.. Σε αυτούς που θέλουν ΠΕΑ για μισθώσεις ή μισθωτήρια τι παράταση θα δώσουν?
  7. Καλημέρα, νομίζω οτι κάπου το είχα δεί.. Με το πρόγραμμα της 4μ για το φυσικό αέριο, μπορούμε να υπολογίσουμε δίκτυο υγραερίου;
  8. Ωφελουμενος κ σύμβουλος δεν μπορεί να είναι το ίδιο πρόσωπο? Ωφελουμενος και κατασκευαστής?
  9. Το έλυσες το θέμα? Μπορείς να στείλεις και mail στην εταιρεία.
  10. Καλησπέρα, σε περίπτωση μελέτης πυρασφάλειας με επικαιροποίηση με τον 41/18, σε άδεια μετά το 1989 θα πρέπει να γίνει ενημέρωση φακέλλου στο e adeies? Τα δικαιολογητικά τα βγάζει αφού ανοιχτεί στο σύστημα? Χρειάζονται τα σχέδια της άδειας σκαναρισμένα? Εχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο?
  11. Πάλι ξεθάβω το συγκεκριμένο θέμα, διότι σε πολλές πολυκατοικίες εδώ στα Ιωάννινα, εφαρμόζουν ο εξής: Χρησιμοποιούν το Σeifi, και το ονομάζουν πάγιο. Απο το συνολικό ποσό του πετρελαίου, αφαιρούν αυτό το ποσοστό το οποίο μετά με κάποιο τρόπο το κατανέμουν στα διαμερίσματα (σε επικοινωνία μου με εταιρία έκδοσης κοινοχρήστων η υπάλληλος μου είπε οτι το κάνουν με τα τετραγωνικά). Το υπόλοιπο ποσό το κατανέμουν με τον τύπο της κατανομής. Το θέμα είναι οτι εαν σε κάποια μελέτη το Σeifi βγεί πάνω απο 0,20 τότε, και επειδή το θεωρούν σαν πάγιο αρχίζουν και λενε οτι είναι λάθος η μελέτη του μηχανολόγου. Εγω προσπαθώ να εξηγήσω οτι το "πάγιο" βγαίνει απο τον τύπο του κάθε διαμερίσματος εαν βάλουμε μηδέν ώρες (μένει το eifi σαν σταθερός όρος) και μόνο απο αυτό. Οπότε καταλαβαίνεται τι γίνεται...!!!!!!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!! (Μάλιστα με πήρε σήμερα πασχαλιάτικα ένας να μου γκρινιάξει για το συγκεκριμένο θέμα!!!)
  12. Να προσθέσω και μία άλλη διάσταση. Εγώ σαν πτυχιούχος, έκανα 4 χρόνια ΠΕΑ, για να μπορέσω να ανέβω κατηγορία και να κάνω εως 1000τμ. Μετά ήρθαν οι κατηγορίες, και ξαφνικά με περιόρισαν στα 250 τμ(ενώ είχα βγάλει πιστοποιητικά άνω των 250τμ), χωρίς κανένα νόημα. Τώρα με τι προϋποθέσεις, και γιατί θα ξαναεπαναφέρουν πάλι τις εξετάσεις (μαζί φαντάζομαι και τα 50€ νομίζω που ήταν για την συμμετοχή τότε) Επίσης εκτός απο τους Ε.Επ. το θέμα με τις οικ. άδειες που έχουν εκδοθεί απο τις αρχές του χρόνου, και τα κτίρια έχουν κατάταξη Α, ενώ τώρα τα νέα κτίρια θα είναι Β+?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.