Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ROKY

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    116
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-5 Κακή

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα και απο μένα.Μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ποια επισκευαστική ρητίνη να χρησιμοποιήσω σε ρηγματώσεις πλακας? Το φαινόμενο παρατηρείται σε πλάκα ισογείου όπυου η επάνω επιφάνεια της ειναι δωμα.Εχω καταληξει ότι θα ανοιξω τις ρωγμες ελαφρα και θα τις πληρώσω με μια υψηλής αντοχής ρητινη. Μηπως μπορείτε να προτεινετε ?
  2. Πολιτικός μηχανικός είμαι.Δεν ανακατώνω τα 2 θέματα.Απλά θα προτιμούσα πρώτον η σκυροδέτηση να γίνει σε όλη την δοκό θεμελίωσης,και όχι τμηματικά και δεύτερον να μην εχω 50 λεπτα διαφορα στην σκυροδέτηση του ίδιου δομικού στοιχείου.
  3. Απλα οντως στην επιφανεια ειχε πιασει μια μικρη κρουστα.Εαν εριχνες χαλικι...δεν πολυ βυθιζόταν πάντως.Εγω πάλι θεωρώ ότι τα 50 λεπτα ειναι αρκετος χρόνος δεδομένου ότι και η δοκός είχε σκυροδετηθεί σε 2 μέρη.Γιαυτο ρωταω.Ειμαι υπερβολικος?
  4. Το ότι η μονάδα το είπα χαριτολογώντας.Απλά η βαρέλα ήρθε μετά από 50 λεπτά.Και όχι δεν χρησιμοποιήθηκε κανενός είδους επιβραδυντής.
  5. Καλημέρα και απο μένα συνάδελφοι.Μια ερωτηση εαν ξέρει κανένας να βοηθησει.Σκυροδέτηση στην δοκό θεμελίωσης.Η σκυροδέτηση ξεκίνησε να γίνει σε 2 φάσεις.Πρώτα το πελμα της δοκού και ύστερα η υπόλοιπη δοκός.πράγμα που δεν με βρίσκει σύμφωνο.Στην διαρκεια της φάσης σκυροδέτησης του κορμού της δοκού,η μονάδα αποφάσισε να διακόψει την τροφοδοσία σκυροδέματος,με αποτέλεσμα να έχει πέσει περιμετρικά η μισή δοκός πριν φύγει η τελευταια βαρέλα.Η επόμενη βαρέλα μας εκανε την τιμή να έρθει 50 λεπτά αργότερα,όταν το μπετουδάκι μας είχε ελαφρώς πήξει.Θα ήθελα τα σχόλια σας περι αυτού. Ευχαριστω εκ των προτέρων
  6. Αη γεια σου!!το Υπουργειο υγιεινης....(ειμαι και νεος στον χωρο βεβαια) πρωτη φορα το ακουσα.Σε ευχαριστω πολύ παντως!!!
  7. Αρα λογικα ουτε και αεροφωτογραφια με φωτοερμηνεια χρειαζεται...αφου εχω κανονικο μεταγεγραμμενο τιτλο ιδιοκτησιας.σωστα??
  8. Ναι...τα εχω αυτα.Αυτο ειναι το παραχωρητηριο??Και γιατι μου ελεγε να παω στον πρωην Υπουργειο Υγιεινης να βγαλω το παραχωρητηριο??
  9. Μου το ζητησαν απο την πολεοδομια.Το θεμα μου ειναι οτι θελω να αποδειξω οτι το ακινητο ειναι προ του 1955.και ο υπαλληλος εκει θελει το παραχωρητηριο-πιστοποιητικο μη ανακλησης.(Παλια μου ειπε το εβγαζε το Υπουργειο Υγιεινης).Δεν ξερω απο που να το βγαλω και τι να ζητησω.Μηπως μπορεις να βοηθησεις που να το ζητησω?? Απλα να πω ότι εγω του πηγα ενα συμβολαιο (αγορας της οικιας του 1936 επικυρωμενο απο δικηγορο) και δεν του εκανε.Ηθελε το παραχωρητηριο και φωτοερμηνεια αεροφωτογραφιας λεει.... Ευχαριστω για τον χρονο σου
  10. Παιδια καλησπέρα και απο μένα. Μηπως γνωρίζει κάποιος απο που βγάζουμε παραχωρητηριο -πιστοποιητικο μη ανακλησης??και ειναι απαραιτητο να το βγαλει ο ιδιοκτητης ή μπορεί να το βγαλει και ο μηχανικος??Και επισης ποσες μερες κανει να βγει?? Ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σας.
  11. Παιδια καλημέρα.Μια ερωτηση μοναχα.Στο συστημα διαχειρισης αμοιβων σε περιπτωση που κανεις ταχυμετρικη αποτυπωση οικοπεδου,μεσα στην πόλη,ποια ειναι η επιλογη "Κυριες Εργασίες" ποιο απολα κλικάρω? ΤΑΧΥΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ( Ως κυρια εργασία ΤΑΧΥΜΕΤΡΙΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΤΩΚΗΜΕΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ / ΚΛΙΜΑΚΑ 1:500 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΛΥΨΕΩΣ II ΠΥΚΝΟΝ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ Α ΚΛΙΣΗ 0-5% (στην επιλογη εργασιων) ?? Ευχαριστω
  12. Καλησπέρα και απο μενα.Μια ερωτηση μοναχα....σε περιπτωση που θες να κανεις αλλαγη χρησης απο μια κατασταση σε μια αλλη χρειαζεται βεβιαωση χρησης γης απο την πολεοδομια αρχικα και μετα μπαινεις στην διαδικασια του 4014 για αλλαγη χρησης; Και εαν ναι...για βεβαιωση χρησης γης τι χρειαζεται; ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.