Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

kospan

Members
  • Περιεχόμενα

    64
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.363 profile views

kospan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα παιδιά, είμαι στην διαδικασία υποβολής της ΗΤΚ για ένα διαμέρισμα στα πλαίσια του εκο 21 . θα ήθελα να ρωτήσω αν κατά την τελική εκταμίευση αίτησης μεμονωμένου διαμερίσματος εφαρμόζεται έλεγχος μεταξύ της αρχικής επιφάνειας του Α ΠΕΑ και της τελικής επιφάνειας του Β ΠΕΑ, και αν ναι , ποιες αποκλίσεις είναι αποδεκτές; Προς διευκόλυνση κατανόησης της ερώτησης, σας παραθέτω ένα παράδειγμα: Α ΠΕΑ Διαμερίσματος: 120,00 τ.μ. ωφέλιμης επιφάνειας Ε9 (Διαμερίσματος): 120,00 τ.μ. κύριων χώρων ΗΤΚ Διαμερίσματος: 120,50 τ.μ. κύριων χώρων Ο έλεγχος ωφέλιμης επιφάνειας Α ΠΕΑ, Ε9 και ΗΤΚ είναι έγκυρος, σύμφωνα με την παράγραφο 5.2 του οδηγού προγράμματος, καθώς η επιφάνεια κυρίων χώρων της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας (Ε = 120,50 τ.μ.) είναι μεγαλύτερη από το 98 % της ωφέλιμης επιφάνειας Α’ ΠΕΑ (Ε = 120,00 τ.μ.) και από την επιφάνεια κυρίων χώρων βάσει εντύπου Ε9 (Ε = 120,00 τ.μ.). Προκύπτει κάποιο ζήτημα ως προς την τελική εκταμίευση αν η επιφάνεια του Β ΠΕΑ είναι Ε = 120,50 τ.μ. ή πρέπει να ταυτίζεται η επιφάνεια Α ΠΕΑ και Β ΠΕΑ; Αν δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζονται, ποια είναι η αποδεκτή απόκλιση;
  2. καλημερα. φτιαχνω ενα τριασδιαστατο σχεδιο για κατοικια στο πηλιο. θελω αντι για κεραμιδι στη σκεπη να βαλω πλακα πηλιου... πως μπορω να το κανω και να φαινεται πιο ρεαλιστικο το αποτελεσμα?
  3. κάνω νέα αίτηση για Θεσσαλία και δεν μου βγάζει την επιλογή στην περιφέρεια. πρέπει να εξαντλήθηκαν οι πόροι.
  4. έπρεπε να έχει εκδοθεί μετά την αναθεώρηση του κενακ - νοέμβριο του 2017 αν δεν κάνω λάθος.
  5. καλημέρα. ψάχνω ακριβώς το ίδιο έντυπο αλλά για το εξοικονομω 2 στην τράπεζα eurobank . γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ανεβασμένο στο πληροφοριακό σύστημα ή έχει κάποιο πρότυπο ?
  6. δεν είδα κάποια επιλογή για κάρτα. εκτυπώνεις το τέλος από το σύστημα των ηλεκτρονικών αδειών και έχει κωδικό πληρωμής , όπως γίνεται και στα αυθαίρετα.
  7. ευχαριστώ πολύ . θέλω να μάθω αν είναι το σωστό πεδίο στο e-banking της εθνικής τράπεζας. μόλις το πλήρωσα και περιμένω να εγκριθεί από το σύστημα
  8. συνάδελφοι , τελικά το ανταποδοτικό τέλος ΤΕΕ ( για τις e- adeies ) πληρώνεται μέσω e-banking στην εθνική τράπεζα στο πεδίο ποσοστό ανταπόδοσης τεε ???
  9. λογικά ισχύει. αλλιώς θα πρέπει να ενταχθεί στον 4495 /17 ώστε να ωφεληθεί από τη μη απαίτηση για ταυτότητα κτιρίου.
  10. καλημέρα.γνωρίζετε εάν λήγει σήμερα η προθεσμία για αυτούς που δεν έχουν οριστικοποιήσει τη διαδικασία για δάνειο? είμαι στο στάδιο 4 α ( ενεργή αίτηση για λήψη δανείου )?
  11. ήρθε e-mail σε πελάτη μου , το οποίο λέει ότι ενεργοποιείται η διαδικασία επιλογής λήψης η μη δανείου , στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλες οι αιτήσεις που είναι οριστικοποιημένες ( μαζί με τις επιλαχούσες ) αλλά όχι αυτές που χαρακτηρίστηκαν 'ειδικές περιπτώσεις ' .
  12. έχω ακριβώς ίδια περίπτωση με σένα και έκανα ακύρωση και νέα υποβολή αίτησης. θεώρησα ότι καλύτερα να είναι σωστό παρά να τρέχω μετά να βγάζω άκρη...
  13. 1. από το Ε1 του επικαρπωτή που θα έχει δηλωμένο το σπίτι όπου φιλοξενείσαι . ίσως να είσαι καλυμμένος έτσι. 2. μπορεί να υπάρξει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.