Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

XRYSIA

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

XRYSIA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εγκατέστησα το πρόγραμμα και πραγματικά έχετε κάνει πολύ όμορφη δουλειά. Έχω όμως ένα θέμα με την εισαγωγή τιμών. Δεν δέχεται με τίποτα κόμμα ή τελεία (Ελληνικά ή Αγγλικά). Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή.
  2. Σε εκτός σχεδίου πρόκειται να εκδοθεί άδεια για εργαστήριο. Η αναλογία φύτευσης είναι το γνωστό δλδ τα 2/3 του ακάλυπτου ή υπάρχει κάτι άλλο το οποίο μου διαφεύγει;
  3. Στο τηλ. 213.1513.780, -781 (τώρα καλεί αλλά δεν απαντούν) που πήρα πριν 2 εβδομάδες περίπου, μου είπαν ότι όλες οι πληρωμές γίνονται δεκτές μέσω τράπεζας ακόμη και σε μηχάνημα easypay, οπότε από τη στιγμή που έγινε η πληρωμή σε τράπεζα με μετρητά είναι αποδεκτή αφού υπάρχει η απόδειξη κατάθεσης.
  4. Όταν έκανα δήλωση σαν ωφελούμενη δεν επέλεξα "μελέτες" (από κεκτημένη ταχύτητα μη χάσω την προτεραιότητα) . Όμως από τη στιγμή που έχω εξωτερική θερμομόνωση χρειάζεται. Πήρα τηλ. στο 213.1513.780, -781 και μου είπαν ότι 1ον) δεν μπορεί να επιδοτηθεί επιπλέον ποσό από αυτό που μου χορηγήθηκε και 2ον) για να γίνει αποδεκτή η παρέμβαση της θερμομόνωσης πρέπει να ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ και την σχετική Ε.Ε.Μ.Κ. ασχέτως αν δεν έχω δηλώσει στην αίτησή μου μελέτες. Ελπίζω να βοήθησα!
  5. Σε αίτηση δικαιούχου, έχει γίνει λάθος στο έντυπο παρεμβάσεων και το ποσό στο σύνολο δεν συνάδει με το σύνολο της ηλεκτρονικής αίτησης που προέκυψε με την υποβολή. Αυτό έγινε γιατί στο έντυπο παρεμβάσεων δεν έπιασε στο σύνολο την τελευταία παρέμβαση. Πρέπει να ακυρώσω την αίτηση και να υποβάλλω εκ νέου από την αρχή;
  6. Αδυναμία φόρτωσης ΑΙΤΗΣΗΣ (PDF) σε οριστικά υποβληθείσες αιτήσεις! Όχι σε όλες όμως..... Θα μας τρελάνουν!
  7. Κατά τις 12:00 έκλεισε στην ΣΤΕΡΕΆ. Παντως συχαθηκα τη ζωή μου! Μέχρι Κ λογιστικά λάθη διορθώναμε. Το νου σας όλοι με τις επικαρπιες! Αιτήσεις που μπήκαν πρώτες στη λίστα του συμβούλου έργου κατάφεραν να ολοκληρωθούν μετά τις 15:00. Το λέω αυτό γιατί δεν γινόταν διασταύρωση από Taxis στα στοιχεία του επικαρπωτη. Στο Ε2 αναγραφοταν λάθος παροχή ρεύματος και σε άλλη περίπτωση δεν υπήρχε καν Ε2.
  8. Τα εχω παιξει με το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ........ΕΛΕΟΣ!!!!!!

  9. Γιατί όμως;;;Αν κάνει αίτηση όλη η πολυκατοικία χωρίς να συμμετέχουν τα υπόλοιπα διαμερίσματα στο πρόγραμμα,στην καρτέλα περιορισμών έχει επιλογή δεύτερης αίτησης από τον ίδιο μόνο αν και οι δύο αιτήσεις είναι μέρος αίτησης πολυκατοικίας.
  10. Ας μου απαντήσει κάποιος! Σε πολυκατοικία ο ιδιοκτήτης έχει κάνει δωρεάν παραχώρηση στους 2 γιους του (από 1 διαμερισμα εκαστος) τα οποία χρησιμοποιούνται σαν κυρία κατοικία από αυτούς. Πως θα κάνει αίτηση και για τα δυο? Να σημειώσω ότι μόνο αυτά τα δύο διαμερίσματα από όλη την πολυκατοικία, λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα. Help please!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.