Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

st41

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

st41's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. έχω περίπτωση νομιμοποίησης με το άρθρο 26 του 4014, με πληρωμή παραβόλου "προς έκδοση οικοδομικής άδειας", το παράβολο έχει πληρωθει στους δείκτες επιβεβεβαιώνεται ή "αρχική υποβολή" πρεπεί να κάνω και αλλή ενέργεια δεν ανοιγούν τα pdf?
  2. NAI Νομιμοποίηση αυθαιρέτου με άρθρο 22 κατόπιν υπαγωγής στον Ν.4014 και οχι το 26/2 ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΤΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ?
  3. Αντιμετωπίζω και εγώ μια παρεμφερεί υπόθεση σε εξ΄ αδιερετού γήπεδο εκτός σχεδίου με πραγματοποιούμενη δομησή με 25 μ2, υπάρχει αυθαίρετη κατασκεύη που όμως είναι νομιμοποιήσιμη και θα πάει για άδεια με το άρθρ 26, παρ 2 προς νομιμοποίηση, με την διαφορά ότι ο ιδιοκτήτης βιάζεται να συνδεθεί με την ΔΕΗ και δεν θέλει να περιμένει μέχρι να βγει η οικ. άδεια. Σκέφτομαι και εγώ σε πρώτη φάση να το δηλώσω προς τακτοποίηση, να πληρωθεί το παράβολο και η πρώτη δόση ώστε να μπορέσει να συνδεθεί με την ΔΕΗ και στη συνέχεια να αλλάξω την προσωρινή δήλωση και να το δηλώσω για νομιμοποίηση. Ο προβληματισμός μου είναι αν πληρωθεί εφαπάξ το προστιμό, η "βεβαίωση για σύνδεση με δίκτυα κοινής ωφελείας" θα ενεργοποιηθεί πριν να αλλάξω την προσωρινή δήλωση και να το δηλώσω για νομιμοποίηση ή καλήτερα να παραμείνω μόνο στην τακτοποιήση για να μην μπλέξω με πολεοδομία?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.