Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

tlsman

Members
  • Περιεχόμενα

    54
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.641 profile views

tlsman's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

29

Φήμη στην κοινότητα

  1. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος σας τις εγκυκλίους Ε89/1983 (Εγκ-41369/8489/89/83) και Ε90/1983 ( Εγκ-41370/8490/90/83) και να μπορεί να τις ανεβάσει?
  2. Η ανικανότητά τους δεν έχει όρια. Γνώριζαν από τον προηγούμενο κύκλο τα προβλήματα, ωστόσο δε πτοήθηκαν και "άνοιξαν" την πλατφόρμα. Για άλλη μία φορά ταλαιπωρούνται χιλιάδες μηχανικοί.
  3. Δεν παλεύονται. Κάτι τους ποτίζουν δεν εξηγείται αλλιώς. http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=cuUdr7gDWy8%3d&tabid=777&language=el-GR
  4. Επειδή βλέπω ότι γενικώς μας έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και προφανώς δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης που επικρατεί, τουλάχιστον για μία πολύ μεγάλη μερίδα μηχανικών, κατά πόσο θεωρείτε εφικτό να συντονιστούν οι σύλλογοι και οι παρατάξεις των μηχανικών και να μην καταβάλει κανείς ασφαλιστικές εισφορές, καθώς και τις εισφορές του Τ.Ε.Ε. ? Τι κυρώσεις θα είχαμε αν Όλοι ακολουθούσαμε την ίδια τακτική ? Θα υπήρχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα ? Πάντα στο πλαίσιο της φιλοσοφίας τα ανωτέρω.
  5. Έχει παραλάβει πλήρες σχέδιο κάτοψης. Οπότε έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης.
  6. Έτσι ακριβώς. Εκτός κι αν δεν ανοίξω την πόρτα στο κλιμακοστάσιο.
  7. Σε ευχαριστώ, το ίδιο θεωρούσα κι εγώ, αλλά η Υπηρεσία έχει διαφορετική, αντίθετη άποψη επί του θέματος.
  8. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, εάν υπάρχει σχετική νομοθεσία κατά την οποία να ορίζεται πότε μία κατ' επέκταση ή/και καθ' ύψος προσθήκη είναι λειτουργικά εξαρτημένη από το υφιστάμενο κτίριο. Μπορεί να ακούγεται ανόητη σαν ερώτηση, αλλά δυστυχώς πολλές φορές η λογική αμφισβητείται. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, σε νομίμως υφιστάμενο ισόγειο κτίσμα γίνεται προσθήκη (κατ' επέκταση) ενός κεντρικού κλιμακοστασίου. Επιπλέον, κατασκευάζεται Α' όροφος καθ' ύψος του ισογείου. Το κλιμακοστάσιο εξυπηρετεί το νέο όροφο και καταλήγει στο κοινόχρηστο δώμα του διώροφου, πλέον, κτιρίου. Στην τοιχοποιία του ισογείου ορόφου που εφάπτεται στο κλιμακοστάσιο δημιουργείται νέο άνοιγμα (πόρτα), το οποίο λειτουργεί ως δευτερεύουσα είσοδος προς το χώρο του ισογείου ορόφου. Το κλιμακοστάσιο επομένως επικοινωνεί και με τον ισόγειο όροφο. Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου ενδέχεται να προβεί σε σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας. Πρόκειται για εξαρτημένη λειτουργικά προσθήκη ή όχι ? Ποια είναι η γνώμη σας ?
  9. Δυστυχώς, πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο στην Ε.Τ.Ε. ή την Attica Bank. Το ίδιο ισχύει και για το e-banking. Δεν μπορείς μέσω άλλων τραπεζών. Άρα, αν έχεις e-banking (και προφανώς λογαριασμό) σε μία από αυτές τις δύο τράπεζες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις εκείνο. Το "ΕΤΑΑ ΤΑΝ Δημοσιεύσεις" δεν έχει καμία σχέση με την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών εξαμήνου. Αν δεν κάνω λάθος το Τ.Α.Ν. είναι ο τομέας ασφάλισης νομικών.
  10. Ο αριθμός εντολής πληρωμής που αναφέρεις είναι ο αριθμός του ειδοποιητηρίου. Είναι ένας εννιαψήφιος αριθμός και αναγράφεται πάνω αριστερά στο ειδοποιητήριο. Αυτό σου ζητάει στο e-banking της Ε.Τ.Ε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.