Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

eng11

Core Members
  • Περιεχόμενα

    281
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κος ΗΥ & Πληροφορικής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eng11's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

14

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μια κατασκευη οπως η παρακατω σαν περγκολα/στεγαστρο θελει αδεια? Τα σκιαστρα ειναι περιστρεφομενα απο οριζοντια εως καθετα. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου και του τίτλου θέματος. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  2. Θεμα υγρασιας φοβαμαι μη σκασει ο τοιχος... οχι καλλωπιστικα...
  3. Αξιζει να βαλω τετοιο σε μπαλκονι? Εννοω προσθετει κατι σε μονωση (κυριως για χειμωνα)? Υπαρχουν διαφορων ειδων υλικα και σε τι τιμες περιπου παιζουν?
  4. Σε μπαρμπεκιου, ο ενας τοιχος που θελω να σοφατισω ειναι πανω ακριβως στο οριο με το οικοπεδο του γειτονα. Θελω να σοφατισω και να βαψω τον τοιχο (απο τη μερια του γειτονα). Για να γινει αυτο πρεπει να πατησω μεσα στο οικοπεδο (χωραφι τωρα μιλαμε, ουτε κτισματα, τιποτα) του γειτονα. Ο γειτονας δεν μου το επιτρεπει αυτο (για δικους του λογους, ζηλια, κτλ). Τι μπορω να κανω? Θα υπαρχει προβλημα εαν το αφησω ασοφατιστω και αβαφτο? Εχει χτιστει με τσιμεντολιθο.
  5. Γνωριζει κανεις πως μπορω να επικοινωνησω με τον κ Πεππα για τις εισφορες? Το τηλεφωνο που μου δωσανε 2103740203 δεν απανταει.
  6. Δεν υπαρχει κουμπι συμψηφισμου. Ποσο > 50 ευρω.
  7. Δεν εγινε συμψηφισμος. Μηνυμα που στελνω? εχει πολλες διευθυνσεις και υποκαταστηματα... με το τοπικο που μιλησα δεν τους βγαζει επιλογη το συστημα για συμψηφισμο.
  8. Εχω πιστωτικο υπολοιπο μετα την εκκαθαριση. Γνωριζετε πως μπορει να γινει συμψηφισμος στο επομενο ειδοποιητηριο;
  9. Για να υποβαλω ηλεκτρονικο αιτημα μεσω e-εφκα στο τσμεδε (για το κεντρικό θελω), τι επιλογες κανω; Εννοω εκει που επιλεγουμε περιφερειακο τμημα ή διευθυνση, κτλ...
  10. Εντός σχεδίου, οικοσιτα. Αι κοται ναι θα ενοχληθουν αν καταλάβουν τι ψήνω... Δημήτρη, για δειτε σας παρακαλώ την υγειονομικη διάταξη 1995 και πείτε μου εάν η περίφραξη (μέσα στην οποία υπάρχει το κοτετσι και οι ορνιθες κόβουν βόλτες ελεύθερες) περιλαμβάνεται ή όχι στο μέτρημα. Θεωρώ ο νομοθέτης εννοεί και την περίφραξη. Αλλιώς το κοτετσι μπορεί να είναι στα 500 μέτρα και η περίφραξη να φτάνει δίπλα σου...
  11. Σε τι ύψος φτάνει; λογικά όσο η τσίπα ε; τιμή αν μέτρο;
  12. Βασικά να ρωτήσω αν θα κάνω μπάρμπεκιου με τις κουτσουλιές... Καμία οικονομική ιδέα ρε παιδιά να καλύψω την τσίπα (φράχτη) τουλάχιστον να μην έχω οπτική επαφή;
  13. Δυστυχώς δεν ειναι αυτη η περιπτωση. Δε θα κοιτουσα μετρα κτλ... Ου μπλεξεις! Τελικα παιδια απο που εως που μετραμε? Γνωριζει καποιος?
  14. Κοτετσι. Ποια η γνώμη σας ότι ισχύει;
  15. Θέλω να βρω "πόσα μέτρα απέχει κάτι απο την κατοικία μου". Κατοικία τι σημαίνει; Έχω μονοκατοικία και δίπλα στα 5 μέτρα είναι το μπάρμπεκιου χτισμένο με στέγη. Από που μετράω; απο το σπιτι ή απο το μπαρμπεκιου; σπιτι----5 μετρα----μπάρμπεκιου---10 μέτρα---άλλο. Το αλλο απεχει απο την κατοικια μου 10 ή 15 μετρα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.