Μετάβαση στο περιεχόμενο

skiner

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

skiner's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ωραιες οι απαντησεις σας παιδια αλλα ενος μονο ηταν επι του θεματος π εγραψα. οσον αφορα για πτυχιο γλωσσας γερμανια θελουν το TestDaf για να μπεις σε επιπεδο c-1 γιατι πλεον αλλαξαν και αυτα c2 θεωρειται το ανωτατο πτυχιο το οποιο ειναι λογοτεχνιες και τετοια και ειναι για αυτους π θελουν να διδαξουν την γλωσσα..
  2. Καλησπερα σας!!θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για σπουδες στο εξωτερικο και συγκεκριμενα στην γερμανια.. ειμαι φοιτητης του οικονομικου αριστοτελειου και φεβρουαριο τελειωνω την σχολη και σκεφτομουν για μεταπτυχιακο στην γερμανια σε θεμα μηχανολογιας ενεργειας. τα περισσοτερα π εψαξα θελουν σαν πρωτο πτυχιο engineering οποτε και επειδη τ σκεφτομουνα καιρο, το 2ο πτυχιο μ καθεται πιο καλα. οσον αφορα την γλωσσα χρειαζεται καποιο foundation για μηχανολογους η απλως το πτυχιο γερμανικων B2,2? ειναι καλυτερο να πας για μηχανολογος μηχανικός η μηχανικοσ οικονομιας, η μηχανικος παραγωγης και διοικησης το οποιο εχει και οικονομικα μαθηματα και μπορει να συνδιαστει με το 1ο πτυχιο???γενικα ψαχνω κατι για σε μηχανολογικο με διαφορα προγραμματα π μπορει να χρησιμοποιει ενας μηχανολογος αλλα χωρις να παει στραφη το 1ο πτυχιο!!
  3. γνωριζει κανεις πανεπιστημια καλα στην γερμανια η κανενα site Οπως πχ το ucas αντιστοιχο??? ψαχνω και τα μαθηματα για να δω τι θα μ κινισει το ενδιαφερον περρισοτερο!!ποσο περιπου βαθμο πτυχιου ψαχνουν για το μεταπτυχιακο vaggelh γνωριζεις???
  4. Σε συζητηση π ειχα και με τν γνωστο μου πολτικο μηχανικο προτεινε με τα 1000 ΜΠΔ αλλα σκεφτομουνα και για ηλεκτρολογοσ μηχανολογος τωρα κατα ποσο μπορει να συνδιαστει με ενα μεταπτυχιακο ενεργεια και μετα να συνδιαστει με τα οικονομικα γτ ανανεωσιμες πηγες ενεργειες εχει μεταπτυχιακα προγραμματα με τα οικονομικα!! ειναι το 1ο πτυχιο δν θελω να παει αδικα για αυτο προσπαθω να το συνδιασω αλλα ψαχνω και κατι με καλες επαγγελματικες προοπτικες και κατι ωραιο καινουργιο!για αυτο και ψαχνομαι να δω τι συμφερει και τι γινεται?? επισης για τα δικαιωματα του ΜΠΔ αναγνωριζονται ως μηχανολογους και των μηχανικων περιβαλλοντος ξερω οτι συγκρουονται με τν πολιτικων αλλα κερδιζουν με διαφορα πολιτικοι μηχανικοι!
  5. Καλησπερα πρωτη μ δημοσιευση και μενα και εχω διαφορες αποριες!! ειμαι φοιτητης του τμηματος οικονομικων επιστημων θεσσαλονικη απθ και λογικα στο ερχομενο εξαμηνο η ιουνιου θα παρω το πτυχιο μου!! μιας και αρχικα πηγαινα για μηχανικος περιβαλλοντος ξανθη και δν περασα για λιγο εχει ερθει στο μυαλο μ το 2ο πτυχιο σε μηχανικος περιβαλλοντος η παραγωγης διοικησης η ηλεκτρολογων μηχαναλογων!! με φιλο πολιτικο μηχανικο με παροτρυνε για παραγωγης διοικησης ειναι αναπτυσομενη!! διαβαζω απο εδω και απο εκει για τα επαγγελματικα δικαιωματα και θα ηθελα να ξερω τι γινεται ακριβως! σκεφτομουνα και για μεταπτυχιακο σε ανανεωσιμες πηγες ενεργειας και μετα να δωσω κατατακτηριες ξανθη μιας και ειμαι απο εκει!!Περισσοτερο ψαχνομαι για γερμανια 2ο πτυχιο και θα ηθελα βοηθεια γενικα στο τι να διαλεξω μιας και θελω να το συνδιασω και με το 1ο πτυχιο μ! απλως σκεφτομουνα το ιδιο θα ειναι να κανω μεταπτυχιακο σε ενεργεια και μετα κατατακτηριες με το να παω κατευθειαν γερμανια για πτυχιο 2ο και μετα αμα μπορεσω να κανω ενα μεταπτυχιακο σε ενεργεια γιατι το εψαξα λιγο και ειχε αρκετα προγραμματα μεταπτυχιακα με ενεργεια και στα 3 τμηματα π ανεφερα!! περιμενω απαντησεις ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.