Μετάβαση στο περιεχόμενο

Soteristbuyer

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Καλησπερα φιλοι μου. Το ερωτημα που ηθελα να θεσω αφορα την αντοχη του θερμομονωτικου σουβα.(κοκκους διογκωμενης πολυστερινης) Στην Κυπρο αρχισαμε να χρησημοποιουμε αυτου του ειδους σοβα εδω κ λιγα χρονια. Οχι αρκετα ετσι ωστε να γνωριζουμε τις πραγματικες αντοχες κ την ανθεκτικοτητα του καινουργιου αυτου υλικου για εμας. Στην Ελλαδα απο οτι γνωριζω εχεται εμπηρια σε αυτο το υλικο και θα με ενδιεφερε ιδιαιτερα η γνωμη σας. Ευχαριστω.
  2. Καλησπερα φιλοι μου. Αυτο που με απασχολει τον τελευταιο καιρο ειναι ανθεκτικοτητα των σοβαδων.Σε λιγο καιρο ξεκινω το σοβατισμα στο σπιτι μου και δεν θα ηθελα ποτε να δω στο σπιτι μου σοβαδες καταστρεμενους απο την υγρασια να σκανε κ σιδερα να εμφανιζοντε με τον καιρο. Τι μπορω να κανω για να το αποφυγω αυτο?
  3. Καλησπερα φιλοι μου. Ηθελα να ρωτησω ποσες μερες πρεπει περιμενουμε απο το πρωτο στο δευτερο κ τριτο χερι σοβα. Ευχαριστο.
  4. ΜΕ παρέπεμψαν στο αθρό 10 για χα λύσω καριέρ απορίες μου. Που μπορώ να το βρω?
  5. Καλησπερα φιλοι μου, Χριαζομαι την βοηθια σας στην αναζητηση των διαφορων αθρων . Που βρισκονται τα αρθρα που με παραπεμπουν πολοι φιλοι για διαφορα ερωτηματα μου? Ευχαριστω.
  6. Καλησπερα, Ενα προβλημα που συνηθως αντιμετοποιηζεται στις οικοδομες ειναι να ξεχνουν να αφησουν οπες στις πλακες για να περασουν διαφορα οπως αποχετευσεις σωληνες των ηλεκτρολογων και διαφορα. Η ερωτηση μου ειναι αν θα ηταν σωστο να ανοιγα μια οπη στην πλακα για να περασουν οι σωληνες των aircondition στη οροφη? Ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος κ πια η μεγιστη επιτρεπτη διαμετρος για το ανοιγμα μιας οπης?
  7. Καλησπερα φιλοι μου. Ειμαι νεος στο forum κ γινομαι μελος με την ευκαιρια τησ ανεγερσης της κατοικιας μου. Η ερωτηση που ηθελα να κανω εχει να κανει με το ραντισμα του σκυροδεματος και τη θα συνεβεναι αν μετα το τελος(1 ωρα) της τοποθετησης σκυροδεματος σε πλακα ξεσπουσε μια εντονη βροχη. Αυτο θα αχριστευε το σκυροδεμα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.