Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

gibsonlp

Members
  • Περιεχόμενα

    87
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.664 profile views

gibsonlp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. οχι φιλε μου ειναι ουσιαστικα η αδεια ασκησεως επαγγελματος οπως εχουμε στην ελλαδα κατηγοριας Α,Γ,ΣΤ κ.ο.κ.
  2. Καλησπερα συναδελφοι, εχει κανεις εμπειρια απο εργασια στην Γαλλια? Διαβαζω σε αγγελιες ευρεσης εργασιας οτι ζητανε να εχω τα habilitations. γνωριζει κανεις αν χρειαζεται κατι τετοιο σαν πτυχιουχος μηχανικος ΤΕΙ?
  3. και αυτο ρωταω, υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει ή έχει κάποια άποψη? Επίσης κάτι να προτείνει?
  4. καλα για τα καθημερινα εχω την κοπελα μου που ειναι απο την Γαλλία. Αλλά όταν λες ότι σε εταιρεία τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά? πως το εννοεις?
  5. υπάρχει κανείς που να έχει δουλέψει στην Γαλλία σε εταιρεία international? Σκεφτόμουν μέχρι να αρχίσω να επαναφέρω τα γαλλικά μου, αν θα μπορούσα να βρω μια δουλειά στα αγγλικά
  6. Εχεις καποια μαρκα απο repeater και access point να προτεινεις?
  7. το προβλημα μου ειναι οτι για να παω στα δωματια και στα bungalows θα πρεπει να γινει μονο ασυρματα καθοτι καλωδια δεν υπαρχουν.Αν χωρισω την ολη κατασταση σε 2 γραμμες(1 24αρα τα 24 δωματια και 1 24αρα τα 10 bungalows-πισινα κυριος χωρος) και μεσω repeater φτασω το σημα μου στα δωματια και μετα με access points μοιρασω στους οροφους? Λογικα για τα 80 μετρα αποστασης θα χρειαστω 1 repeater στα μισα της διαδρομης και αλλο ενα στο χωρο για να μοιρασω στα access points?
  8. Καλημερα σε ολους συναδελφοι, Εχω να κανω μια μελετη και εγκατασταση για παροχη ιντερνετ σε μια ξενοδοχειακη μοναδα. Oι χωροι μου ειναι η ρεσεψιον με την τραπεζαρια οπου εκει υπαρχει το ρουτερ. Σε αποσταση 5 μετρων υπαρχει μια πισινα στην οποια μισοπιανει το ρουτερ και απο εκει και περα σε αποσταση 80 μετρων ξεκινανε τα δωματια,τα οποια ειναι 24 στο συνολο χωρισμενα σε 8 3οροφα κολλητα το ενα με το αλλο. Επισης 20 μετρα πιο περα αλλα σε αποσταση περιπου 80 μετρων απο την ρεσεψιον παλι υπαρχουν 10 bungalows. Site του ξενοδοχειου υπαρχει απλα για ευνοητους λογους δεν το ανεβαζω. Τι προτεινετε απο υλικα ωστε να πραγματοποιηθει η μελετη και η εγκατασταση δεδομενου οτι τα δωματια τηλεφωνο δεν εχουν και η ολη εγκατασταση θα πρεπει να πραγματοποιηθει με χρηση καθαρα και μονο ασυρματου δικτυου. Επισης πιστευετε οτι θα ηταν καλο να προτεινω και μια δευτερη γραμμη για ιντερνετ ωστε να το μοιρασω και να μην σερνεται το ενα μονο του ή 34 δωματια για απλο σερφαρισμα με μια 24αρα ειναι κομπλε?
  9. αρα στην περιπτωση των θερμοσιφωνων που εχω εγω ειναι τα καθαρα ωμικα φορτια. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
  10. Τα ρελε ισχυος οταν γραφουν οτι ειναι 40Α και ειναι 4 επαφων σημαινει οτι και η καθε επαφη του αντεχει μεχρι 40Α ή οτι συνολικα και οι 4 επαφες ειναι για μεχρι 40Α?
  11. γνωριζει κανεις αν τις εν λογω αδειες μπορουμε να τις υπογραψουμε και οι μηχανικοι Τ.Ε.? Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. yian
  12. Μου ζητησαν καποιο πιστοποιητικο,οποτε μαλλον μιλαμε για την υπευθυνη δηλωση μηχανικου η οποια απο οτι ειδα κατατιθεται στην πυροσβεστικη
  13. Ως ΗΜ Τ.Ε. εχω δικαιωμα για υπογραφη πιστοποιητικου πυρασφαλειας?
  14. λεω ξεκαθαρα οτι η δουλεια ειναι για το σπιτι μου.και αναρωτιεμαι πως θα γινει να κοψω αποδειξη και να γραψω πανω καποιο κοστος το οποιο θα ειναι για μια εργασια για το σπιτι μου.....αλλαγη ονοματος θελω να κανω στο ρολοι του σπιτιου μου.Η ΕΕΤΕΜ με νοιαζει για να παρω αριθμο απο εκει και να φτιαξω σφραγιδα για να σφραγιζω....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.