Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kos20

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

980 profile views
  1. στην ρυμοτομια ειναι μια χαρα,το εχω ελεγξει ειδη αυτο.το προβλημα ειναι μονο η κλιμακα γιατι περισευη 1 τμ για να χωρεσει μια κλιμακα. (η οποια παει στο υπογειο και στο παταρι) θα τους πω να ζητησουν απαντηση απο το νομικο τμημα του υπουργειου,αυτη θελουν 30 μερες για να απαντησουν και μετα ειναι τελεσιδικο.
  2. εγω απλα ρωτησα εαν υπαρχει καποια εγλυκλιος που να ξεκαθαριζει τι ειναι το καθαρο εμβαδο.(η λεξη ωφελιμο και καθαρο δεν εχουν σχεση στην ελληνικη γλωσσα,ωφελιμο ειναι αυτο που σε ωφελει σε κατι π.χ. εαν λες ωφελιμο μπορεις να πεις οτι ειναι αυτο για να κοινουνται οι πελατες οποτε βγαζεις και τα επιπλα ενω καθαρο ειναι χωρις καποια συγκεκριμενα εμποδια,τα οποια πρεπει να κατονομαζονται) οι νομοι δεν οριζονται με κοινη λογινη αλλα απλα ακολουθεις αυτο που γραφουν εαν ακολουθεις την κοινη λογικη εκει κανεις οτι λαμογια θες. εαν καθαρο εμβαδο ειναι αυτο που υπαρχει αναμεσα απο τοιχους ειναι αυτο και τιποτε αλλο,εαν ηθελαν να γραψουν ωφελιμο επρεπε να γραψουν την λεξη ωφελιμο και οχι καθαρο.(και εκει θα ηταν αλλα προβληματα στην μεση) η απαντηση σου οτι δεν υπαρχει ξεκαθαρει απαντηση μου αρκει. θα ρωτησω τον ελεγχο οποτε ετσι θα ειμαι σιγουρος.(θα πριξω αυτους) πριν στησω οποιοδηποτε μαγαζι θα τους παω τα σχεδια να τα ελενξουν. απορροια τι θα μπορουσε να αλλαξει ετσι και εβλεπες τα σχεδια?
  3. ωραια εσυ μπορεις να μου λυσεις την αποροια εαν η κλιμακα υπολογιζεται οταν ο νομος λεει καθαρο εμβαδο. σε ευχαριστω πολυ εαν μου δωσεις μια απαντηση. εχω μια απορροια πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δημιουργηθικε προβλημα. θα ηθελα απλος να μαθω εαν η κλιμακα υπολογιζετε οταν ο νομος λεει καθαρο εμβαδο. δεν νομιζω οτι ζηταω κατι δυσκολο,εαν μου απαντουσες θα μου εκανες μια μεγαλη χαρη,εννοηται οτι μια δικηγορο την εμπιστευομαι πολυ λιγοτερο απο εναν μηχανικο γι αυτο ρωτησα εδω μεσα,για να εχω μια επαγγελματικη απαντηση ναι η οχι και το γιατι.
  4. συγγνωμη αλλα σε προσβαλα για να με ειρωνευεσε. δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα?????????????????????????
  5. δεν μπορω να καταλαβω απο που εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα. τελος παντων ηθελα μια συμβουλη ως προς το υγκεκριμενο νομο,τελικα ρωτησα δικηγορο και ελυσα την περιεργεια μου. εχει υπαρξει απαντηση απο το νομικο τμημα του υπουργειου οτι τα καθατα 30 τμ ειναι εκτος οι κολωνες και τα τοιχοι. μια συμβουλη στην συντονιστρια εαν δεν θες η δεν μπορεις να απαντησης μην πετας κρισης για ατομα που ουτε τα γνωριζεις και ουτε νομιζω οτι δεν εδειξαν την απαραιτητη ευγενια,μιας που εχεις και το ρολο του συντονιστη. απλα εψαχνα μια απαντηση σε ενα ερωτημα μου,δεν με ενδιεφερε εαν ηταν θετικη η αρνητικη αλλα μονο υπευθυνη. dimitrispsi σωστα αυτα που λες και τα εχω παρει ειδη υποψιν μου,απλα ηθελα να ρωτησω τι ισχυει πριν πω οχι σε μια επιλογη(γα την ιστορια το ποιο σημαντικο σε ενα φαρμακειο ειναι η θεση μετα υπαρχουν και πολλα αλλα που επονται αυτου και μεσα σε αυτα ειναι και αυτα που λες) σε αυτη την περιπτωση μου χρειαζοταν καποιος που γνωριζε να ερμηνευση το νομο και τιποτε περισσοτερο.
  6. παιδια ευχαριστω για τα σχολια,αλλα με ανδιαφερει η επαγγελματικη σας αποψη εαν πρπει να υπολογισω τι σκαλα. οποιος απο εσας μπορει να με βοηθησει,ευχαιστος να ακουσω
  7. μια που εχεις γνωστους φαρμακοποιους μπορεις να δεις εαν παιζει ρολο η κλιμακα ως προς το καθαρο εμβαδο. ευχαριστω. ο νομος του 1991 αναφερει οτι απλα μπορεις να το βαλεις στο υπογειο για ευρεια κλιμακα μιλαει μονο για το εξωστη,εαν το ξανακοιταξεις θα το δεις αυτο που λεω.(εχω το νομο μπροστα μου και το βλεπω) παντος δεν υπαρχει καμια τροπολογια για να μιλαει για την κλιμακα. δεν ειμαι κατοικος ελλαδας και δεν γνωριζω πολλους μηχανικους και στο εξωτερικο οταν εχουμε προβλημα μπαινουμε σε φορουμ και αλληλοβοηθιομαστε γι αυτο μπηκα εδω μεσα.
  8. αυτο ειναι το προβλημα μου οτι ο νομος δεν ξεκαθαριζει εαν ειναι μεσα η κλιμακα. σε ενα νομαλ κρατος οτι δεν αναφερεται ρητος στο νομο δεν ισχυει αλλα στην ελλαδα,δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει. το ζητημα ειναι στα πολεοδομικα οταν μιλανε για καθαρο χωρο βαζετατι μεσα και την σκαλα η οχι? δηλαδγ στη νομοθεσια που διεπει το επαγγελμα σας τι σημαινει καθαρο εμβαδο? ειναι καθαρο εμβαδο χωρις τειχους και κολωνες η θεωρει το οφελιμο δηλαδη χωρις σκαλες(αλλα σε αυτη την περιπτωση πρπει να μπουν και τα επιπλα)\αυτο δεν μπορω να καταλαβω? υπαρχει καποιος γνωστο σας στο συλογο σας να ξερει τι σημαινει ο ορος καθαρο εμβαδο? για την ακριβεια ειναι 30,8 δεν ειναι ακριβος 30. αλλα το 0,8 δεν νομιζω να αλλαζει κατι για μια κλιμακα δεν ειναι μονο η αποθηκη και η τουαλετα αλλα και το εργαστηριο που μπορει να ειναι στο υπογειο,σε αυτη την περιπτωση δεν γραφει ευρεια κλιμακα αλλα μονο οταν ειναι στον εξωστη. να τι λεει η νομοθεσια >http://www.fsa.gr/%CE%A6%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CE%9D%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1/tabid/94/Default.aspx#n3 ειναι λιγο μπερδεμενο αλλα τουλαχιστων φαινεται οτι μιλαει για καθαρο εμβαδο. αλλα οχι για ωφελιμο χωρο. που ειναι 2 πραγματα τελειος διαφορετικα. ο ορος καθαρο εμβαδο ειναιτο εμβαδο χωρις τους τοιχους και τις κολωνες. εαν εγω θελω να βαλω παγκους η 2 σκαλες η μια μεγαλη σκαλα δεν τον ενδιαφερει. τελος παντων εαν καποιος απο εσας γνωριζει κατι απο εμπειρια θα ηθελα να το μαθω. ευχαριστω.
  9. εχω μηχανικο και δεν ηξερε ουτε αυτος,μου ειπε να ρωτησω το συλογο. γι αυτο ρωταω εδω εαν καποιος απο εσας γνωριζει καλυτερα. εαν δεν γνωριζεται ας μην απανταται. δεν μου φαινεται δυσκολη η ερωτηση. εμενα εαν με ρωτησουν κατι σε ενα φορουμ η απανταω η δεν απανταω εαν δεν ξερω.(η διαβαζω και απανταω) σας παρακαλω θα ηθελα μια απαντηση.
  10. ειναι σιγουρα κυριος χωρος. για τι σκαλα τι ισχυει? εμενα καθαρο πολεοδομικο εμβαδο μου ειπαν και οτι ειναι χωρις τις κολωνες και οι τοιχοι. τι σημαινει ο ορος αυτος? ---- ισογειο 30 τμ καθαρο εμβαδο μετρημενο απο τοιχο σε τοιχο. δεν εχω υπολογισει μονο σκαλα και επιπλα.
  11. ρωτησα το συλλογο και μου ειπε οτι σημαινει το καθαρο πολεοδομικο εμβαδο(δεν ξερω τι θελει να πει ακριβος,μπορειται να μου εξηγησεται) μου ειπαν οτι δεν ειναι οι τοιχοι και οι κολωνες μεσα. θα ηθελα να μαθω εαν η σκαλες και τα επιπλα ειναι μεσα σε αυτο η οχι?στο συλλογο μου ειπαν οτι αυτα δεν παιζουν ρολο αλλα μονο ο τοιχος και οι κολωνες το εργαστηριο παει στο υπογειο σιγουρα και η αποθηκη το λεει ο νομος του 1991.
  12. θα ηθελα να μαθω τι σημαινει καθαρο εμβαδο φαρμακοπωλειου 30 μ2. εγω εχω βρει ενα καταστημα με ισογειο 30 μ2 υπογειο 20 μ2 και παταρι 15 μ2 ολα νομιμα και ειναι κυριοι χωροι. ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.