Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Charkiolakis Kostas

Members
  • Περιεχόμενα

    108
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    2

Charkiolakis Kostas last won the day on Ιανουάριος 8 2018

Charkiolakis Kostas had the most liked content!

Contact Methods

  • Website
    https://www.facebook.com/isokreta/

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    Υγρομονώσεις, θερμομονώσεις, επισκευές κτιρίων
  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο Κρήτης
  • Επάγγελμα
    Εμπορία Δομικών Υλικών-Εξοπλισμού
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.533 profile views

Charkiolakis Kostas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

42

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για ανεστραμμένο δώμα με τελική επιφάνεια τις πλάκες που αναφέρατε ή χαλίκι, χρειαζόμαστε min 2% κλίσεις. Με τοπικές μόνο επεμβάσεις κλίσεων είναι βέβαιο ότι θα έχετε προβλήματα.
  2. Από 1gr/l και κάτω είστε εντάξει. Καλό θα είναι βέβαια να μεσολαβήσει διάστημα τουλάχιστον 1 βδομάδας μέχρι να μπει το παιδί μέσα.
  3. κ. @vaioslar ok, αυτό που περιγράφετε είναι εσωτερική θερμομόνωση. Δυστυχώς θα πρέπει να ενημερώσετε τον ιδιοκτήτη ότι "φτηνότερο & καλύτερο" στην μόνωση δεν υπάρχει. Το είδος της υγρομόνωσης εξαρτάται κατά κύριο λόγο από το κλίμα της περιοχής σας και από τα διαθέσιμα συνεργεία. Μία μόνωση που για εμένα στο Ηράκλειο μπορεί να είναι άψογη, για εσάς πχ.στην Δράμα μπορεί να είναι επικίνδυνη. Χρειάζεται τουλ. επίλυση glazer και μετά βλέπουμε.
  4. Καλησπέρα κ. @vaioslar. Για πιο λόγο δεν είναι δυνατόν να γίνει συμβατική μόνωση; Κατά τ´αλλα σωστή μόνωση είναι αυτή που κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και επιπλέον δεν συμπυκνώνει πουθενά. Γενική απάντηση είναι δύσκολο να δωθεί μιας και εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες (το κλίμα της περιοχής σας, τα διαθέσιμα συνεργεία & το βάθος της τσέπης του ιδιοκτήτη).
  5. Οι Π.Ο.Ε. αναγράφονται υποχρεωτικά στο τεχνικό φυλλάδιο των προϊόντων. Ομοίως εκεί θα βρείτε και την χρήση που προορίζεται.
  6. Για νεογέννητο δεν ψάχνετε απλά για «οικολογικό», αλλά για χρώμα με 0 Π.Ο.Ε. Συνήθως οι εταιρίες τα αναφέρουν ως κατάλληλα για παιδικά δωμάτια.
  7. @Everget οι λεκέδες στους αρμούς οφείλονται στο οτι η τελευταία τσιμεντοκονία είναι χωρίς υγρομόνωση και υπόκειται σε κύκλους κορεσμένης σε νερό / ξηρής. @ΝίκοςΜς την υφιστάμενη μόνωση θα πρέπει να την ξηλώσετε για να ελέγξετε αν υπάρχει πρόβλημα διάβρωσης στην πλάκα σας. Στην 2η λύση εννοώ συμβατικό δώμα (που φυσικά περιλαμβάνει θερμομόνωση) με υγρομόνωση με ελαστικό τσιμεντοειδές. Θέλει δουλειά & μελέτη για να γίνει σωστά, αλλά είναι εφικτή. Στην 3η λύση υπάρχουν στην αγορά έτοιμες πλάκες θερμομόνωσης με πλακάκι (κανονικό εξωτερικού χώρου).
  8. Οι λεκέδες στους αρμούς των πλακιδίων του δώματος είναι φυσιολογικοί και αναμενόμενοι. Οι λεκέδες εσωτερικά στο σπίτι, δεν είναι φυσιολογικοί και δυστυχώς χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος.
  9. 1η λύση: βρίσκετε τρόπο για να εξασφαλίσετε το απαιτούμενο για την δεύτερη τσιμεντοκονία ύψος. 2η λύση: με προσεκτική επιλογή του υλικού των κλίσεων και κατόπιν μελέτης αρμών, μπορείτε να υγρομονώσετε με οπλισμένο ελαστικό τσιμεντοειδές και να κολλήσετε πλακάκι. 3η λύση: ανεστραμμένο δώμα με τελική επιφάνεια θερμομόνωση με κολλημένο πάνω της πλακάκι. Λύσεις πάντα υπάρχουν και ο πιο εύκολος δρόμος για να τις βρείτε είναι να συμβουλευτείτε τον μηχανικό σας.
  10. Δεν παύουν όμως να ισχύουν κάποιες βασικές αρχές, όπως το οτι η στρώση των κλίσεων προηγείται της στρώσης της υγρομόνωσης.
  11. Και αυτό που έχετε και αυτό που σας πρότειναν, είναι λάθος, ψάξτε και άλλο.
  12. Η χρόνο επάρκεια των ανοδίων ορίζεται στη μελέτη και εξαρτάται από την ποσότητα που θα βάλουμε. Υπολογίστε και αυτό που σας έγραψε και ο κ.Ροδοπουλος οτι τα ανόδια θα ενεργοποιηθούν όταν αρχίσει η διάβρωση. Ειδικά εφόσον μιλάμε για κουμπωτά σε καινούργια κατασκευή, δεν χρειάζεται εξειδικευμένο συνεργείο για την τοποθέτηση. Διαβασμένο μηχανικό χρειάζονται.
  13. κ. @panagiotis.t αρχικά θα πρέπει να ελέγξετε και να βεβαιώσετε οτι το διαμέρισμα σας μπορεί να απομονωθεί από το υπόλοιπο δώμα και να μονώθει χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στις διπλανές ιδιοκτησίες. Κατόπιν θα πρέπει να έχετε την σύμφωνη γνώμη και των υπολοίπων ιδιοκτητών. Μετά βλέπουμε και τα υπόλοιπα.
  14. 1) Τρύπα στο νερό... 2) Με το επισκευαστικό θα πρέπει να καλυφθεί πλήρως η πέτρα. Αντί για ελαστικό τσιμεντοειδές προτιμήστε απλό. Εάν μπει ελαστικό τσιμεντοειδές πρέπει να είναι κατάλληλο για αρνητικές πιέσεις. Για να «δουλέψει» θα πρέπει να αποφύγετε το να μπει επίχρισμα. Φινίρισμα στο τσιμεντοειδές με σπάτουλα και βάψιμο με βαφή υψηλής διαπνοής. 3) Οι σοβάδες αυτοί λέγονται αφυγραντικοί και βγάζουν οι περισσότερες εταιρίες. Προσοχή χρειάζεται στο το τι βαφή θα μπει μετά. Δοκιμασμένη & σίγουρη λύση. 4) Χημικό ή κρυσταλλικό φράγμα στην βάση της τοιχοποιίας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.