Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

manospan

Members
  • Περιεχόμενα

    176
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.667 profile views

manospan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Από τα γραφόμενα σας η επιστροφή στην Ελλάδα δεν θα γίνει άμεσα.Παντως έχω ακούσει ότι ορισμένοι έχουν γυρίσει στην Ελλάδα μετά από χρόνια στο εξωτερικό. Καλό θα ήταν να μοιραστεί κάποιος που επέστρεψε την εμπειρία του και άμα το μετάνιωσε ή είναι ευχαριστημένος.
  2. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα: Υπάρχει κάποιος που εργαζόταν χρόνια στο εξωτερικό και αποφάσισε να γυρίσει μόνιμα Ελλάδα. Να μοιραστεί μαζί μας τις εντυπώσεις του άμα το μετάνιωσε, εάν συνάντησε δυσκολίες, εάν σκέφτεται να επιστρέψει πάλι στο εξωτερικό; Υπάρχουν άλλοι συνάδελφοι που ζουν εξωτερικό και θέλουν να επιστρέψουν Ελλάδα μόνιμα, αν ναι με ποίες προϋποθέσεις, αν όχι ποιοι είναι οι λόγοι που τους εμποδίζει. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα: Υπάρχει κάποιος που εργαζόταν χρόνια στο εξωτερικό και αποφάσισε να γυρίσει μόνιμα Ελλάδα. Να μοιραστεί μαζί μας τις εντυπώσεις του άμα το μετάνιωσε, εάν συνάντησε δυσκολίες, εάν σκέφτεται να επιστρέψει πάλι στο εξωτερικό; Υπάρχουν άλλοι συνάδελφοι που ζουν εξωτερικό και θέλουν να επιστρέψουν Ελλάδα μόνιμα, αν ναι με ποίες προϋποθέσεις, αν όχι ποιοι είναι οι λόγοι που τους εμποδίζει. Ευχαριστώ πολύ.
  4. Είμαι εδώ και τέσσερα χρόνια Γερμανία αλλά κοιτάω και λίγο Ελλάδα να δω πως είναι τα πράγματα για τους ηλεκτρολόγους στην Ελλάδα. Πάντως και για τους προγραμματιστες δεν ακούω και τους τρελούς μισθούς. Το θέμα είναι να κάνεις αυτό που σου αρέσει και να παίρνεις έναν αξιοπρεπή μισθό αλλα δύσκολα να τα πετύχεις και τα δύο.
  5. Δηλαδή όσοι επιλέξαμε ενεργειακό τομέα δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες.
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι, εν έτη 2021 πώς είναι πλέον τα πράγματα για έναν ηλεκτρολόγο μηχανικό; Πλέον ποιοι είναι οι τομείς απασχόλησης για έναν ηλεκτρολόγο μηχανικό; Κατασκεύη Μελέτες Προγραμματισμός Ενέργεια Δημόσιο τομέα Έρευνα Οι μισθοί πως κυμαίνονται και σε ποιόν τομέα είναι καλύτερα;
  7. Υπάρχει κάποιος κανονισμός που να καθορίζει τον μέγιστο αριθμό μικροαυτόματων μετά τον ΔΔΕ. Για παράδειγμα Εχώ ένα γκρουπ μικροαυτόματων 10 Α μέχρι πόσους μπορώ να βάλω μετά τον ΔΔΕ. Αντίστοιχα και για μικροαυτόματους 16 Α.
  8. και ασφαλεια στο πίνακα πάντα βάζεις τριπολική
  9. Έχω την εξής απόρια. Η συγκεκριμένη μπρίζα τροφοδοτείται από τριφασική παρόχη με πολική τάση 400 V. Από τον πίνακα θα φύγουν μόνο τρεις φασεις και η γείωση και θα χρησιμοποιήσω μικρόαυτοματο 32 Α.Σωστά;;;;; Αυτό ισχύει για όλες τις συσκεύες με τριφασική παρόχη και πολική ταση 400 v. O ουδέτερος δεν χρησιμοποιήται;;;;;
  10. μήπως έχεις κάποιο υπόδειγμα μελέτης
  11. Mελέτη αντικεραυνικ'ης προστασίας με κυλιόμενη σφαίρα γνωρίζει κάποιος λεπτομέρεις
  12. καλημέρα αναφέρομαι σε ηλιακό που έχει και αντίσταση. στο boiler του ηλιακού υπάρχει εναλλάκτης; Για να υπολογίσω τις απώλείες στο σύστημα αποθήκευσης. Πιστεύω να το αποσαφήνισα τώρα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.