Μετάβαση στο περιεχόμενο

DE GI

Core Members
  • Περιεχόμενα

    309
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DE GI's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. είναι τελικά εντός οικισμού αλλά εκτός ρυμοτομικού... άλλα το όριο του οικισμού και ταυτόχρονα το όριο του αγροτεμαχίου συνορεύει με μη οριοθετημένο ρέμα.
  2. @venezia αυτό γράφει ο τοπογράφος!!! έχει Πρόσωπο σε Δημοτική οδό που είναι και όριο ρυμοτομικου σχεδίου.
  3. Καλησπέρα, σε αγροτεμάχιο οριστικής διανομής που είναι εντός σχεδίου πόλης με απόφαση Νομάρχη το 1987 και εκτός ρυμοτομικού σχεδίου,το οποίο είναι 420μ από τη θάλασσα, μπορώ να βγάλω ΕΕΔΜΚ για περίφραξη?
  4. Καλησπέρα, σε διώροφο κτίριο 4 κατοικιών οι όροφοι ει νια μεγαλύτεροι από το 70 τμ και άνω του ισογείου μικρότεροι από 200 τμ. Στα μικτά τμ μετράνε και οι χώροι που δεν μετράνε στο ΣΔ ( πατάρια, σοφίτες, ερκερ, κλιμακοστάσια ) ? Η λέξη "εξασφάλιση" σημαίνει κατασκευη ή μελέτη προσβασιμότητας και εύκολης μετατρεψιμότητας? Είμαι υποχρεωμένη να κατασκευάσω ανελκυστήρα ή μπορώ και αναβατόρια? Πρέπει η οποιαδήποτε λύση να είναι κατασκευασμένη και ελέγχετε από ελεγκτή δόμησης? Ευχαριστώ! Καλές γιορτές!!
  5. Καλημέρα, στα πλαίσια του εξ οικονομώ πρέπει να βγάλω ΕΕΔΜΚ για προσθήκη εξωτερικής θερμομόνωσης. Το ακίνητο είναι λιγότερο από 100μ από την γραμμή αιγιαλού. Οι όψεις δεν αλλάζουν πολύ σε σχέση με την ΟΑ. Δηλαδή έχει τακτοποιηθεί η κατασκευη στεγάστρου και η διαφοροποίηση ενός ανοίγματος 50εκ μικρότερο. Στα δικαιολογητικά δεν ανεβάζω όψεις. Πρέπει να περάσω ΣΑ. ?
  6. @dimitris GM έχεις δίκιο. Αλλά οι λογιστές είχαν και έχουν άλλη άποψη. Δεν τους άφησαν να το δηλώσουν κατοικία. Άλλωστε το Ε9 δεν θεωρείται αποδεικτικό στοιχείο καθώς μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη. Η απόδειξη είναι παλιές φωτό. Επίσης το γνωρίζω έβγαλα την άδεια και τα σχέδια για την αλλαγή.😳
  7. Ηταν υπόγειο που το δήλωναν ως ΒΧ της μεζονέτας. Από την κατασκευή του όμως είναι κατοικία. Οι ιδιοκτήτες είναι παλλινοστούντες. Μπορούν να πάρουν την έκπτωση. Συγνώμη αν σας μπερδεύω λίγο.
  8. @dimitris GM η κυρία κατοικία είναι η μεζονέτα. (Ισόγειο - όροφος) Το υπόγειο που έγινε ανεξάρτητη κατοικία είναι δηλωμένο ως ΒΧ της κυρίας κατοικίας. Τι γίνετε με αυτό; Η αυθαιρεσία είναι μόνο η αλλαγή χρήσης οτ υπογείου.
  9. Παλλινοστούντες Καλησπερα, ιδιοκτήτης από την πρώην σοβιετική ένωση αγόρασε οικοπεδο και έβγαλες άδεια για κατοικία. Η άδεια έχει δυοροφη μεζονέτα με υπόγειο. Σήμερα το υπόγειο έχει αλλάξει χρήση και είναι ανεξάρτητη κατοικία. Μπορεί να πάρει την έκπτωση λόγω παλλινοστησης. Ή δεν μπορεί γιατί δεν είναι κυρία και μοναδική.;
  10. Τελικά υπάρχει κάτι νεότερο τι ευνοεί με τους ειδικούς όρους; η απάντηση της Γαρδικη βρέθηκε;
  11. Ισόγεια αποθηκη με ΟΑ το 1984 (μια οριζόντια ιδιοκτησία) μετατράπηκε σε κατοικία. τακτοποιήθηκε με το 4495 ως κατοικία. Σήμερα οι ιδιοκτήτες θέλουν αν αλλάξουν χρήση και να το κάνουν σνακ μπαρ (λουκουμάδες, κρέπες, κτλ)? Το ακίνητο (τμήμα οικόπεδου και διπλανό κτίσμα -άλλη οριζόντια ιδιοκτησία) σήμερα ρυμοτομείται μετά από τροποποίηση του ρυμοτομικού το 1994. Η ρυμοτόμηση δεν έχει συντελεστεί ακόμα. Μπορώ να βγάλω άδεια αλλαγής χρήσης? ή μπορώ και με ΕΕΔΜΚ ? είναι απαραίτητο να αφεθούν σε κοινή χρήση τα ρυμοτομούμε να τμήματα (καθώς είναι γωνιακό οικόπεδο) ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.