Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

cv94013

Members
  • Περιεχόμενα

    74
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    τρίτο στενό δεξιά
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cv94013's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Φήμη στην κοινότητα

  1. αν δεν κάνουμε ΕΜΕΙΣ κάτι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παραμείνει
  2. πρόκειται για μια τροπολογία (τέλος Ιουλίου του 2013 μου φαίνεται) που αφαιρούσε τη δυνατότητα σε πολιτικούς μηχανικούς να υπογράφουν αρχιτεκτονικά σε ειδικά κτίρια, η οποία όμως αποσύρθηκε. δε νομίζω ότι έχεις κάποιο πρόβλημα τόσο για μελέτη όσο και για επίβλεψη από πολιτικό μηχανικό.
  3. όλες οι δαπάνες ΙΧ πάνε στις δαπάνες χωρίς δικαίωμα έκπτωσης και άρα μπαίνουν μόνο στην εκκαθαριστική ΦΠΑ στο 666. εκτός αν άλλαξε και σ'αυτό τίποτα από 01-01-14
  4. τον αγώνα που θα δώσουμε εμείς πότε θα δούμε
  5. καλά για μια απλή περιοδική φπα μιλάμε!!!
  6. κι εγώ το ίδιο, αλλά μου φαίνεται ότι αυτή η αντιμετώπιση δεν είναι η σωστή. στην ΔΟΥ σήμερα πάντως ο προϊστάμενος ΦΠΑ μου είπε ότι δεν υπάρχουν διευκρινίσεις και να ακολουθήσουμε τα ίδια με πέρυσι!!!
  7. από το site του ETAA Τρίτη, 29 Απρίλιος 2014 18:55 Δελτίο Τύπου 29/04/2014 Με αφορμή τη συνεχιζόμενη επίθεση κατά του προσώπου μου, από τον απερχόμενο πρόεδρο της Διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ, της οποίας τα αίτια παρέλκει να εξηγήσω, επισημαίνεται ότι το ζήτημα της έγκρισης παράτασης για την πληρωμή των εισφορών Α΄ Εξαμήνου 2014 θα συζητούνταν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΤΑΑ της Πέμπτης 24/04/2014. Η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΤΑΑ της 24/04/2014 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω αποχής οκτώ ( 8 μελών του Δ.Σ. που ζήτησαν να προηγηθεί διαβούλευση με τους επιστημονικούς φορείς. Γεγονός είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν φτάσει στο ΕΤΑΑ οι περίφημες προτάσεις των επιστημονικών φορέων μετά την σχετική απόφαση του Δ.Σ. του ΕΤΑΑ τον Δεκέμβριο 2013 και τις οποίες έχω ζητήσει γραπτά και προφορικά επανειλημμένα. Γεγονός επίσης είναι ότι μετά την σημερινή ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής των Τομέων Μηχανικών & ΕΔΕ έχω συγκαλέσει για αύριο 30/04/2014 με την διαδικασία του κατεπείγοντος έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΤΑΑ με μόνο θέμα την έγκριση παράτασης για την πληρωμή των εισφορών Α΄Εξαμήνου 2014. Το αν θα διεξαχθεί η αυριανή συνεδρίαση εναπόκειται καθαρά στο αίσθημα ευθύνης που ελπίζω ότι διαθέτουν τα μέλη του Δ.Σ. που έχουν δηλώσει αποχή. Για την ιστορία πρέπει να αναφερθεί ότι μετά από επικοινωνία με τους προέδρους των επιστημονικών φορέων, λαμβάνοντας υπόψη και τη διαθεσιμότητά τους, η Διοίκηση προσανατολίζεται να προσδιορίσει συνάντηση με τους επιστημονικούς φορείς για την επόμενη εβδομάδα. Ο Πρόεδρος του ΕΤΑΑ Αντώνης Σελλιανάκης για το ύψος των εισφορών τίποτα???
  8. το επίπεδο του εγγράφου είναι επιεικώς κατηγορίας no comments
  9. Σωτήρη αν θα μπορούσες να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση - παράδειγμα: έστω ότι η μοναδική μας δαπάνη τριμήνου είναι κινητό 100 ευρώ με ΦΠΑ 23 ευρώ. Έως 31-12-2013 στο Φ2 βάζαμε το σύνολο της δαπάνης των 100 ευρώ και το σύνολο του ΦΠΑ 23 ευρώ και α) ο ΦΠΑ εξέπιπτε στο σύνολο του ενώ β) η δαπάνη εξέπιπτε κατά 50% μέσω της διαδικασίας φορολογικής αναμόρφωσης στο τέλος του χρόνου. αν θεωρήσουμε ότι το ποσοστό του κινητού που εκπίπτει συνεχίζει να είναι το 50% (η θεώρηση μου ακούγεται λογική), τότε από 01-01-2014 στο Φ2 θα βάλουμε 50 ευρώ και ΦΠΑ 11,50 ευρώ, έτσι ώστε να εκπέσει ο μισός ΦΠΑ? ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγνώμη από τους συναδέλφους πιο πάνω που δεν μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις τους
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.