Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

thaniava

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  1. Απλά το μαγαζί που νοίκιαζε ήταν κι αυτό του πατέρα μου οπότε τυχαίνει να γνωρίζω ότι είχε. Είμαστε και μικρή πόλη.. Μόλις χθες έμαθα μάλιστα ότι είχε λαδώσει κάποιον... Τι να πεις και τι να κάνεις.. Μας βλέπω να τα παρατάμε όλα και να φεύγουμε.. Ο προιστάμενος του μηχανολογικού μου έδωσε 6 μήνες.. Θα μου το κλείσει είπε.. Ευχαριστώ ειλικρινά για τον χρόνο σας!
  2. Μάλιστα.. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας αν και με απογοήτευσε.. Και δηλαδή εκείνο το συνεργείο ακριβώς δίπλα πώς είχε άδεια λειτουργίας από τη στιγμή που ανήκε σε περιοχή αμιγούς κατοικίας; Πάντως δεν ήταν ο ίδιος δήμαρχος!
  3. Γεια σας, ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με ένα θέμα που αντιμετωπίζω. Έχω συνεργείο μοτοσυκλετών εδώ και λίγο καιρό σε μαγαζί του πατέρα μου προκειμένου να μην έχω ενοίκιο. Πριν μερικές εβδομάδες ξεκίνησα τη διαδικασία για να βγάλω άδεια λειτουργίας. αλλά η πολεοδομία μου απάντησε αρνητικά καθώς το μαγαζί ανήκει σε περιοχή αμιγούς κατοικίας. Ωστόσο, απέναντι ακριβώς υπάρχει συνεργείο και βεζινάδικο αλλά όπως μου λένε η περιοχή εκείνη χαρακτηρίζεται γενικής κατοικίας. Ξέχασα να αναφέρω ότι στο δίπλα μαγαζί από το δικό μου ακριβώς υπήρχε συνεργείο νόμιμο για 10 χρόνια περίπου το οποίο μετακόμισε πέρυσι. Από την πολεοδομία μου λένε ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να πάρω την άδεια. Έχω απελπιστεί.... Είμαι νέος και μόνο εμπόδια βρίσκω! Γνωρίζετε αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;; Υπάρχει η δυνατότητα να κάνω αίτηση για αλλαγή χρήσης γης;;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.