Μετάβαση στο περιεχόμενο

sofiaklapsi

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sofiaklapsi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σ'ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με το θέμα μου.Όσο για τις απορίες σου, έγραψα χθες ότι ο συνάδελφος με τον οποίο θα συστεγασθώ, στο παρελθόν (το 2000), πήρε από την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ βεβαίωση η οποία αναφέρει ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα του κτιρίου, μπορεί να έχει την χρήση γραφείου (χρήση στην οποία ανήκουν και τα Φυσικοθεραπευτήρια χωρίς νοσηλευτικές κλίνες βάσει του υπ.αριθ. πρωτ.34116/6-5-92 έγγραφο του ΥΠΕΧΩΔΕ Δ/νση Ο.Κ.Κ.). Μαζί λοιπόν με αυτή τη βεβαίωση και κάποια άλλα δικαιολογητικά τα οποία προσκόμισε στην ΝΟΜΑΡΧΙΑ,πήρε την άδεια λειτουργίας (από την ΝΟΜΑΡΧΙΑ).Ελπίζω τώρα να έγινα καταννοητή...!Σίγουρα πάντως θα απευθυνθώ σε μηχανικό γιατί το σύστημα δεν λειτουργεί ορθά για εμάς τους ανυποψίαστους.
  2. Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι και μη!Είμαι κι εγώ παθούσα του γραφειοκρατικού παραλογισμού των δυο υπηρεσιών που όλοι σας έχετε ήδη αναφέρει, της Πολεοδομίας και της Νομαρχίας και όλα αυτά γιατί?Γιατί παρακαλάμε για να είμαστε τυπικοί και νόμιμοι, αλλά δυστυχώς το σύστημα δεν μας αφήνει....!Εγώ με την σειρά μου ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία να με συμβουλεύσει σχετικά με τον δικό μου γολγοθά που λίγο πολύ επειδή έχω διαβάσει όλες τις συζητήσεις ταιριάζει με τον δικό σας, σε πολλά σημεία.Έχω κάνει συστέγαση με έναν άλλο συνάδελφο ο οποίος έχει ανοίξει το Φυσικοθεραπευτήριο από το 2000 σε περιοχή αμιγούς κατοικίας κατά τα λεγόμενα της Πολεοδομίας κι έχει πάρει την βεβαίωση της Πολεοδομίας για τη νομιμότητα του κτίσματος και χώρων κυριας χρήσης.Με απλά λόγια έχει πάρει την άδεια λειτουργίας και λειτουργεί εδω και 12 χρόνια, ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ. Πήγα λοιπόν τώρα στη Νομαρχία για να βγάλω κι εγώ άδεια λειτουργίας διότι θέλω να κάνω σύμβαση με τα ταμεία και η Νομαρχία μου ζητάει εκ νέου αυτή την βεβαίωση από την Πολεοδομία και δεν λαμβάνει υπόψη της την ήδη υπάρχουσα.Το επόμενο βήμα, ήταν να πάω στην Πολεοδομία και υποδεικνύωντας την προηγούμενη βεβαίωση του 2000 που οι ίδιοι είχαν εκδόσει, ζήτησα μια πιο πρόσφατη.Η Πολεοδομία μου αρνήθηκε με την δικαιολογία ότι είναι αμιγούς κατοικίας το κτίριο(τώρα το θυμήθηκαν αυτό) .Η ερώτησή μου λοιπόν είναι, πώς είναι δυνατόν η Πολεοδομία να μην μπορεί να εκδόσει μια νέα βεβαίωση για τον ίδιο χώρο, με το ίδιο αντικείμενο εργασίας και με κοινό πρόσωπο (τον έναν από τους δυο Φυσικοθεραπευτές) μιας και υπάρχει συστέγαση?Το ίδιο ερώτημα βεβαια ισχύει και για τη Νομαρχία όπου θα μπορούσε να δεχτεί στον δικό μου φάκελλο μεταξύ των υπολοίπων δικαιολογητικών, την ήδη υπάρχουσα από το 2000 βεβαίωση της Πολεοδομίας, καθώς και το σχεδιάγραμμα της κάτοψης, αφού δεν έχει αλλάξει τιποτα από τότε μέχρι τώρα.Θα το εκτιμούσα αν κάποιος γνωρίζει κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει να ολοκληρώσω την διαδικασία της άδειας λειτουργίας, συμφωνα με όσα ανέφερα πιο πάνω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.