Μετάβαση στο περιεχόμενο

stilva

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.127 profile views
  • vnaoum

stilva's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Νομιμοποιούνται οριστικά οι πολεοδομικές παραβάσεις σε ακίνητα που διαθέτουν οικοδομική άδεια, με την προϋπόθεση ότι οι παραβάσεις αυτές δεν ξεπερνούν το 40% των όρων δόμησης, που ισχύουν στην περιοχή που έχουν ανεγερθεί. Όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο, όλες οι αυθαιρεσίες που δεν υπερβαίνουν το 40% του νομίμου περιγράμματος του κτιρίου, όπως καθορίζεται στην οικοδομική άδεια, εξαιρούνται οριστικά από την κατεδάφιση. Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η ρύθμιση καθορίζει ότι θα νομιμοποιούνται μέχρι και 20% των παράνομων εξωστών και μέχρι 20% των παράνομα κλεισμένων ημιυπαίθριων χώρων. Παράλληλα, στο νέο νόμο, προβλέπονται διαδικασίες νομιμοποίησης που δε θα ταλαιπωρούν τους πολίτες, αλλά θα δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα των αυθαιρεσιών, με την πληρωμή ακόμη και ενός απλού παραβόλου των 500 ευρώ. Παράλληλα, όλα τα κτίσματα που έχουν ανεγερθεί πριν από το 1975 θα θεωρούνται νόμιμα, είτε διαθέτουν άδεια είτε όχι.
  2. Μήπως φταίει που είναι αργοκίνητο το σύστημα; θα ξαναπροσπαθήσω αργότερα.
  3. Τα έκανα όλα αυτά. είμαι σε αρχική υποβολή. Δεν βγάζει κωδικό για τέλος υπαγωγής, ενώ στα στοιχεία της δήλωσης φαίνεται πρόστιμο 500€.
  4. Δεν ξέρω να ανεβάζω printshot. Στην καρτέλα "οικονομικά στοιχεία" γράφει: "Δεν υπάρχουν εγγραφές."
  5. Καλησπέρα, έχω την εξής περίπτωση αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Σε δήλωση υπαγωγής στον Ν. 4014 που αφορά μόνο διαφορετική διαμερισμάτωση, δύο διαμερίσματα έχουν συνενωθεί σε ένα, η κατάστασή της είναι αρχική υποβολή αλλά δεν βγάζει τον κωδικό για να πληρωθεί το τέλος υπαγωγής. Τί κάνω;
  6. Οι νέες κινητοποιήσεις των Μηχανικών Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ, υιοθετώντας σχετική εισήγηση του προέ- δρου ΤΕΕ Χρήστου Σπίρτζη αποφάσισε τη συνέχισης των κινητοποιήσεων των Διπλωματούχων Μηχανικών της χώρας, αφού διαπίστωσε κυβερνη- τική αδιαλλαξία και επιμονή για την εφαρμογή των νέων ισοπεδωτικών οικονομικών, φορολογικών, ασφαλιστικών, εργασιακών μέτρων εις βάρος των δοκιμαζόμενων επιστημονικών και παραγωγικών δυνάμεων του δη- μόσιου και ιδιωτικού τομέα και των προβλέψεων του Μνημονίου. Αναλυ- τικά το νέο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των Διπλωματούχων Μηχανικών, που πρότεινε ο Χρ. Σπίρτζης και αποφάσισε η ΔΕ του ΤΕΕ έχει ως εξής: -Την αναστολή όλων των Υπηρεσιών Εξυπηρέτησης του ΤΕΕ και των Υπη- ρεσιών της Τράπεζας Πληροφοριών από την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 έως και την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012, και επανεξέταση του χρό- νου αναστολής.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.